adamczykmariola257

adamczykmariola257

Hej, jestem adamczykmariola257. Mam na swoim koncie 8 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Fabularny. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

8 Odwiedzone

0 Planowane

Świeżak

22 Punkty

0
22 pkt
25

Wszystkie opinie

Escape room Sekret Profesora Lipnitzkiego
Sekret Profesora Lipnitzkiego

Sekret odkryty!

10.03.2020 | data wizyty: 08.03.2020

Wiarygodna opinia

adamczykmariola257 8 opinii

Klimatycznie, dosyć obrzydliwie, oszczędnie w dekoracjach. Fajnie się bawiliśmy, ale mimo wszystko czuć było lekki niedosyt. Niechcący "zepsuliśmy" jedną zagadkę, ale pani z obsługi nam ją uratowała. Obsługa bardzo na plus.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Fabryka Czekolady
Fabryka Czekolady

Słodkie zagadki

07.03.2020 | data wizyty: 06.03.2020

Wiarygodna opinia

adamczykmariola257 8 opinii

Bardzo słodki i uroczy pokój, zdecydowanie wpasował się w klimat fabuły. Zagadki są dość proste, ale bardzo przyjemne, ciekawe i nietypowe. Pokój zdecydowanie łatwy, idealny dla początkujących graczy, też dla dzieci. Poszliśmy we dwójkę i była to idealna liczba osób, w większej grupie brakłoby zajęcia dla innych uczestników. Prowadzący bardzo sympatyczny i pomocny. Niestety jedna z zagadek nie do końca działała prawidłowo, przez co straciliśmy trochę czasu a finalnie musieliśmy wykonać drobne oszustwo, by wszystko działało jak należy. Mimo to polecam, super pokój na leniwe popołudnie. (:

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Chatka Czarownicy
Chatka Czarownicy

Czary i magia

19.02.2020 | data wizyty: 19.02.2020

Wiarygodna opinia

adamczykmariola257 8 opinii

Wyjątkowy, niespotykany, nieprzewidywalny... Właśnie taki jest domek Baby Jagi! Świetne zagadki, które naprawdę robią wrażenie, klimat od samego przekroczenia progu pokoju, który utrzymuje gracza w napięciu aż do ostatnich chwil. Rewelacyjny i utrzymany na wysokim poziomie aż do samego końca. Dla mnie pokój zdecydowanie z fajerwerkami!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Na Tropie Mafii - Tajniak
Na Tropie Mafii - Tajniak

Mafia rozpracowana!

18.02.2020 | data wizyty: 02.02.2020

adamczykmariola257 8 opinii

Do pokoju wybraliśmy się pod wpływem impulsu, w niedzielę w południe (: nie żałowaliśmy decyzji, pokój mile nas zaskoczył, było bardzo wiele ciekawych zagadek, od bardzo łatwych po takie, przy których trzeba było się bardziej nagłowić. Wiele było kłódek, ale zdobycie do nich kodów było naprawdę wielką frajdą. Pokój fajnie zaaranżowany, jednak czułam jakiś niewielki niedosyt, brakowało mi jakiegoś [spojler], jakieś niespodzianki, która doda akcji całej rozgrywce. Mimo wszystko uważam, że warto się udać, obsługa również bardzo miła i pomocna, ciekawy sposób wprowadzenia.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Zamek Czarnego Kruka
Zamek Czarnego Kruka

Rodowe odkrycia

01.02.2020 | data wizyty: 31.01.2020

adamczykmariola257 8 opinii

Ciekawy sposób wprowadzenia do fabuły gry, warto skupić się od samego początku. Pokój zachowany w świetnym klimacie, ciekawa aranżacja wraz z przyjemnymi zagadkami. Mimo niewielkiej powierzchni pomieszczenia, udało się je świetnie powiększyć ilością zadań. Warto iść w większej grupie, bo łatwiej można podzielić zadania.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Morderstwo w Orient Expressie
Morderstwo w Orient Expressie

One way ticket!

01.02.2020 | data wizyty: 31.01.2020

adamczykmariola257 8 opinii

Pokój bardzo ciekawie zaaranżowany, bardzo klimatyczny i w ciekawym stylu. Zagadki nie były trudne, jednak w większości oparte na kłódkach i kodach. Część z nich byłą nieintuicyjna i niezbyt spójna z fabułą gry, co wprowadzało niemałe zamieszanie. Obsługa bardzo miła, jednak musi się bardziej wyluzować i nie stresować swoją rolą. (; Gra była dla nas przyjemna, jednak pozostawiła spory niedosyt. Fajny pokój dla początkującyh graczy.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Licencja 00
Licencja 00

Ciekawa fabuła i niepowtarzalna rozgrywka!

01.02.2020 | data wizyty: 01.01.2020

adamczykmariola257 8 opinii

Rozgrywka rozpoczyna się dość niespodziewanie, co zwiększa atrakcyjnosć gry. Bardzo dużo ciekawych zagadek zachowanych w klimacie gry, zaskakujące etapy, zdecydowanie warte zapamiętania. Jedynym minusem była jedna z ostatnich zagadek, której treść nie była jasna. Wspaniałe wprowadzenie do gry i świetna opieka nad nami podczas rozwiązywania zagadek. Pokój zdecydowanie wart odwiedzenia, zrobił na nas duże wrażenie!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Moriarty sp. z o.o.
Moriarty sp. z o.o.

Świetnie spędzony czas

01.02.2020 | data wizyty: 06.12.2019

adamczykmariola257 8 opinii

Do pokoju Moriarty'ego wybrałyśmy się z przyjaciółką po przeczytaniu licznych świetnych opinii. Oczywiście wszystkie miały rację, gra jest naprawdę wciągajaca i bardzo zaskakująca, jest wiele zagadek logicznych, nie tylko opartych na kłódkach i kodach, co jest naprawdę miłą odmianą. Warto wybrać się w ilosći osób <2, byłyśmy we dwójkę i troche brakło nam czasu, ale obsługa doliczyła nam parę ekstra minut. Co do obsługi - świetne wprowadzenie w grę i znakomita opieka.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny