Niczka

Niczka

Wraz ze znajomymi odwiedzamy warszawskie escape roomy od ok. 3 lat.

6 Odwiedzone

0 Planowane

Świeżak

15 Punkty

0
15 pkt
25

Wszystkie opinie

Escape room 5 Morderstw
5 Morderstw

Super!

21.02.2020 | data wizyty: 18.02.2020

Niczka 4 opinie

Super pokój, ciekawe zagadki, nie tylko klodki i cyferki :) pan z obsługi sympatyczny, wszystko pięknie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Okup
Okup

Niesamowita dawka emocji

28.01.2020 | data wizyty: 25.01.2020

Niczka 4 opinie

Genialny! Świetna dawka emocji. Oczywiście w wersji hard :D
Bardzo ciekawe, nieoczywiste zagadki i zadania, podczas których towarzyszą chwile zawahania.
Ciężko było namówić znajomych ze względu na rodzaj pokoju, jednak po wyjściu, mimo późnej godziny, jeszcze długo towarzyszyło nam wszystkim podekscytowanie i adrenalina.
Świetny klimat - od razu wczuwasz się w swoją "rolę", obsługa również idealnie tworzy atmosferę. Wszystkiemu przez całą zabawę towarzyszy nutka strachu - oczywiście z tyłu głowy jest ta świadomość, że to wszystko zabawa. Z początku miejsce wydaje się proste, jednak im dalej w las, tym ciemniej.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Pokój hotelowy - miejsce zabójstwa
Pokój hotelowy - miejsce zabójstwa

Policjanci z W 11

07.01.2020 | data wizyty: 03.01.2020

Niczka 4 opinie

Bardzo klimatyczny pokój. Od samego początku możemy poczuć się jak policjanci z seriali rozwiązujący kryminalną zagadkę. Fabuła i zagadki dość klasyczne, jednak ciekawe, mają w sobie coś wyjątkowego. Klimat pokoju świetnie przedstawia to, co powinien. Rekwizyty i drobne szczegóły również dają mocno realistyczne wrażenie. Zakończenie zaskakuje.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room W cieniu piramid
W cieniu piramid

Świetny klimat!

07.01.2020 | data wizyty: 18.12.2019

Niczka 4 opinie

To był nasz czwarty pokój w Wyjściu Awaryjnym, zarazem chyba najlepszy. Od samego początku niesamowicie wciąga w klimat, mocno zaskakuje i zadziwia, wszystko świetnie dopracowane. Praktycznie nie ma tam kłódek- zagadki oparte są raczej na innej zasadzie i są bardziej nieoczywiste. Mi osobiście pokój wydał się w pewnych momemtach trudnawy w porównaniu do niektórych escape roomów, jednak po wpadnieciu na dobry trop znowu szło gładko. Wyszłam z niego naprawdę podekscytowana i z zaspokojoną "potrzebą rozwiązywania zagadek" :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni