t.szulc

t.szulc

Hej, jestem t.szulc. Mam na swoim koncie 13 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

13 Odwiedzone

0 Planowane

Podróżnik

37 Punkty

25
37 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Tajemniczy las
Tajemniczy las

Las i nie ma nas

27.02.2020 | data wizyty: 27.02.2020

Wiarygodna opinia

t.szulc 13 opinii

Pokój liniowy z dużą ilością zagadek. Byliśmy we dwie osoby i było co robić. Gratulacje dla Mistrza Gry! Wystrój bardzo dobry!!! Polecamy :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Przeklęty Obraz
Przeklęty Obraz

Obraz nie jedno ma imię

22.02.2020 | data wizyty: 22.02.2020

Wiarygodna opinia

t.szulc 13 opinii

Klimatyczny pokój oddający klimat Paryża. Trzeba być bardzo spostrzegawczym :)

Dziękujemy Natalii za mega wprowadzenie. Bez wątpienia wrócimy!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Legenda Miecza
Legenda Miecza

Fantastyczny pokój!

22.02.2020 | data wizyty: 21.02.2020

t.szulc 13 opinii

To prawdziwa perełka wśród ER w Polsce! Wszystko dopracowane w każdym elemencie! Byliśmy pod wielkim wrażeniem. Gratulacje dla twórców!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Obiekt 3000
Obiekt 3000

Obiekt 3000

26.01.2020 | data wizyty: 26.01.2020

Wiarygodna opinia

t.szulc 13 opinii

Pokój zgodny ze wcześniejszym przeczytanym opisem :) Było co robić. Dużo przycisków i oko szaleje :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy Składnica Szyfrów

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy :)

Escape room Wioska Smerfów
Wioska Smerfów

Smerfastycznie :)

11.01.2020 | data wizyty: 11.01.2020

Wiarygodna opinia

t.szulc 13 opinii

Hej dzieci jeśli chcecie zobaczyć smerfów las zapraszamy Was do Wioski Smerfów :)

Kraina dla dorosłych dzieci, która wymaga solidnego logicznego myślenia. Klimat bardzo smerfastyczny! Zagadki ciekawe o średnim poziomie trudności. Udało Nam się opuścić Wioskę Smerfów dwie minuty przed końcem czasu (dwóch smerfów i dwie podpowiedzi) :)

Mistrz Gry znakomity, jak równueż system podpowiedzi :) POLECAMY!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Syreni Śpiew
Syreni Śpiew

Świat Magii!

11.01.2020 | data wizyty: 11.01.2020

Wiarygodna opinia

t.szulc 13 opinii

Pokój dla średniozaawansowanych graczy. Byliśmy we dwie osoby i jest co robić! Fabuła ściśle nawiązująca do czwartej części przygód Harrego Pottera. Możemy poczuć się prawdziwym uczestnikiem turnieju trójmagicznego.

Aranżacja pokoju na najwyższym poziomie...przenosimy się do innego świata! Mistrz Gry rewelacja! POLECAMY!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Ostatni Artykuł
Ostatni Artykuł

Odnaleziony artykuł!

05.01.2020 | data wizyty: 05.01.2020

t.szulc 13 opinii

Pokój sporych rozmiarów z dużą ilością kłódek (dla nas to ok!). Trzeba bacznie obserwować każdy szczegół pokoju ;) We dwójkę bawiliśmy się super! MG jak zawsze na wysokim poziomie! POLECAMY!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy Składnica Szyfrów

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy :)

Escape room Tajemnice Elfandiru
Tajemnice Elfandiru

Świetny!

03.01.2020 | data wizyty: 03.01.2020

t.szulc 13 opinii

Aranżacja pokoju na bardzo wysokim poziomie! Pokój klimatyczny z dbałością o szczegóły oraz należy wykazać się spostrzegawczością :) Nietypowe rozwiązania zagadek wymagające kreatywnego myślenia :) POLECAMY!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Odpowiedź firmy LockER

Dziękujemy bardzo za opinię!

Escape room Kraina Czarów
Kraina Czarów

Super!

29.12.2019 | data wizyty: 10.12.2019

t.szulc 13 opinii

To był nasz pierwszy pokój więc wszystko było dla nas nowe. Klimat iście z Krainy Czarów. Fajne zagadki i niespodzianki w pokoju :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Sekret Maga
Sekret Maga

Sekret rozwiązany

27.12.2019 | data wizyty: 27.12.2019

t.szulc 13 opinii

Pokój BARDZO KLIMATYCZNY i przypadł nam do gustu. Zagadki bardzo ciekawe i z pozoru dosyć łatwe. Obsługa bardzo dobra. Opuściliśmy pokój trzy minuty po czasie z 2 podpowiedziami (graliśmy we 2). POLECAMY!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy Składnica Szyfrów

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy :)

Pokaż następne