martyna2411

martyna2411

Hej, jestem martyna2411. Mam na swoim koncie 25 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

25 Odwiedzone

22 Planowane

Skaut

54 Punkty

50
54 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości
Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości

mega pokój

10.02.2020 | data wizyty: 09.02.2020

Pierwszy pokój odwiedzony podczas wizyty w Secreto - od razu po wejściu jest efekt WOW - dekoracja a raczej scenografia jest extra! Zagadki są bardzo pomysłowe, logiczne, gra odbywa się płynnie. Wykorzystana duża ilość elektroniki. Bardzo pomysłowe unikanie typowych rozwiązań kod,klucz,kłódka na tysiąc sposobów :)
Raz jeszcze pozdrowienia dla Pani prowadzącej :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Statek kosmiczny - Kamień akumulacyjny
Statek kosmiczny - Kamień akumulacyjny

kosmiczny zachwyt

10.02.2020 | data wizyty: 09.02.2020

RE WE LA CJA ! Tak dopracowany pokój, który wywiózł poprzeczkę na naprawdę wysoki poziom jeśli chodzi o wystrój i pomysłowość zagadek. Niestety po takim pokoju w wielu następnych będziemy widzieć niedociągnięcia. Tutaj jest wszystko na najwyższym poziomie. Twórcy pokoju fascynują się elektroniką, każda zagadka jest wręcz nią naszpikowana. Polecam - najlepsze miejsce w Krakowie!
Trzeba wspomnieć o obsłudze - prowadząca jest świetna - serdecznie pozdrawiamy!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Escape DaVinci
Escape DaVinci

naprawdę duża ilość zagadek

10.02.2020 | data wizyty: 08.02.2020

Wiarygodna opinia

pokój wpasowujący się w temat - wystrój, zagadki, których jest naprawdę sporo i 75 minut może nie być wystarczające aby wyjść. Przemiła obsługa. Trochę nie nasz klimat ale polecamy dla spostrzegawczych

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Plugawy HOTel
Plugawy HOTel

plugawy HOTel - warto się w nim zatrzymać

10.02.2020 | data wizyty: 08.02.2020

Wiarygodna opinia

Pokój bardzo pomysłowy, dopracowany pod względem technologicznym. Fabuła bardzo na plus!
Trzeba pamiętać, że zagadki są mocno liniowe i można utknąć ;)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Seria Niefortunnych Zagadek
Seria Niefortunnych Zagadek

niesamowite doświadczenie

20.01.2020 | data wizyty: 28.12.2019

Pokój rewelacyjny, zupełnie inne doświadczenie. Wszystko perfekcyjnie dopracowane, zagadki są logiczne, następują po sobie, wszystko przechodzi płynnie. Lokalizacja escape roomu wykorzystana w 100%. Polecam !

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Niepokój
Niepokój

polecam dla wielbicieli grozy

20.01.2020 | data wizyty: 18.01.2020

Wiarygodna opinia

Całe doświadczenie począwszy od wprowadzenia, przez oczekiwanie na początek gry jest dopracowane do perfekcji.
Niepokój panuje przez całą rozgrywkę.
Polecam dla osób lubiących strach
Zakończenie rewelacja!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni