agatakomorowska88

agatakomorowska88

Hej, jestem agatakomorowska88. Mam na swoim koncie 11 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

11 Odwiedzone

25 Planowane

Podróżnik

34 Punkty

25
34 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Tajemnica starej kamienicy
Tajemnica starej kamienicy

Niezapomniana przygoda

16.02.2020 | data wizyty: 16.02.2020

Wiarygodna opinia

agatakomorowska88 9 opinii

Byliśmy we dwójkę i wyszliśmy w zasadzie z jedną podpowiedzią idealnie o czasie :) super klimat, bardzo ciekawa fabuła. Mało kłódek, a za to wiele innych ciekawych mechanizmów. Bardzo miły Pan prowadzący :) Pokój jak dla mnie dla dwóch osób bo dla trzech to już robi się tłum.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Eksperyment
Eksperyment

Eksperyment w przelocie

12.02.2020 | data wizyty: 11.02.2020

agatakomorowska88 9 opinii

Wybraliśmy się na eksperyment w trasie na urlop. Byliśmy we dwie osoby i zabrakło nam ok. minuty, żeby wyjść o czasie jednak potrzebowaliśmy sporo podpowiedzi które by były nie potrzebne gdyby nie zbyt skomplikowany początek gry. Ciekawa jest opcja wyboru poziomu trudności. Wybraliśmy trudną wersję. Uważam, że pierwsza zagadka jest zbyt rozbudowana przez co strasznie dużo czasu nam zajęła i było później za mało czasu na inne zagadki i przez to
pani co chwilę pytała czy potrzebujemy podpowiedzi i potrzebowaliśmy podpowiedzi do prostych rzeczy bo się denerwowaliśmy, że mamy za mało czasu i wtedy się źle myśli i oczywiste rzeczy umykają. Przez to zdenerwowanie pierwszą zagadką byliśmy na siebie źli i zawiodła komunikacja przy drugiej zagadce i straciliśmy kolejny cenny czas na błędne próby. Zagadki ogólnie ciekawe, na fajnym poziomie trudności i spójne z klimatem i fabułą pokoju. Ogólnie polecam, ale jeśli ktoś idzie pierwszy raz do ER to lepiej się wybrać w więcej niż dwie osoby. Gdyby nie początek to myślę że dałabym 9 lub 10.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Przeklęty Obraz
Przeklęty Obraz

Artystycznie

12.02.2020 | data wizyty: 10.02.2020

Wiarygodna opinia

agatakomorowska88 9 opinii

To był wspaniały wybór. Klimat super, mistrzyni gry wprowadziła nas bardzo dobrze i ciekawie w fabułę gry. Byliśmy w 2 osoby i zdążyliśmy wyjść w ostatniej minucie, ale potrzebowaliśmy paru podpowiedzi. Myślę, że przy większej liczbie osób część z podpowiedzi dałoby się uniknąć ;) zabawa była super i zagadki bardzo ciekawe. Bardzo polecam :) pozdrawiamy mistrza gry Nikolę :) obsługę oceniam 20/10 ale się nie da ;)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Muzeum okultyzmu Państwa Warren
Muzeum okultyzmu Państwa Warren

Wizyta w upiornym muzeum

09.02.2020 | data wizyty: 08.02.2020

agatakomorowska88 9 opinii

To był nasz pierwszy pokój z poziomu dla doświadczonych. Byliśmy w 4 osoby i wyszliśmy niecałe 2 min przed czasem z 3 podpowiedziami (jak zwykle do łatwych zagadek bo te trudne szły nam bez problemu;) ). Pokój bardzo klimatyczny i logiczny, super obsługa. Można się wystraszyć ;) świetny klimat, dużo eksponatów jak w prawdziwym muzeum. Bardzo polecam!!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Chata Wiedźmy
Chata Wiedźmy

Niespodziewana wizyta w Chacie Wiedźmy :)

17.01.2020 | data wizyty: 12.01.2020

agatakomorowska88 9 opinii

Postanowiliśmy spontanicznie pójść z mężem do Chaty Wiedźmy. Patrzymy a tu tylko jedna wolna godzina tego dnia i to akurat idealnie nam pasująca :D Przypadek? Nie sądzę ;) To był znak że powinniśmy się tam znaleźć :) Było warto. Nie obyło się bez podpowiedzi, ale część z tego powodu, że było tam dość ciemno i dlatego wiele rzeczy było ciężko zauważyć. Wyszliśmy parę min przed czasem. Zagadki bardzo ciekawe i klimat bardzo pasujący do tematu :) Bardzo polecam ten pokój i nie mogę się doczekać wizyty w innych pokojach :) Pozdrawiamy przemiłą i zaangażowaną obsługę :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Przeklęta wyspa
Przeklęta wyspa

Rewelacja

12.01.2020 | data wizyty: 11.01.2020

Wiarygodna opinia

agatakomorowska88 9 opinii

Rewelacyjny klimat, staranne wykonanie dekoracji i zagadek, super obsługa. Fajne rozwiązanie, że można trochę dopasować poziom trudności pokoju do doświadczenia graczy :) byliśmy w czwórkę i wyszliśmy 3 min przed czasem. A wzięliśmy poziom średni, bo mieliśmy zróżnicowane doświadczenie w grupie ;) rewelacyjna przygoda i warta swojej ceny :) bardzo polecamy i nie możemy się doczekać aż powstanie kolejny pokój :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Krwawa Rzeźnia
Krwawa Rzeźnia

Spontaniczna wizyta w Krwawej rzeźni :)

04.01.2020 | data wizyty: 26.12.2019

agatakomorowska88 9 opinii

Pokój bardzo klimatyczny i pasujący klimatem do nazwy. Byliśmy tam we dwójkę z mężem i zabrakło nam raptem paru minut, ale Pan z obsługi dał nam parę min gratis i nam się udało wyjść ;) Zagadki bardzo fajne i przy niektórych trzeba było dłuższą chwilę pomyśleć. W zasadzie udało nam się wyjść tylko z 1 podpowiedzią i to w zasadzie do prostej zagadki bo z tymi trudnymi nie mieliśmy problemu ;) Generalnie bardzo nam się podobało i na pewno jak znowu będziemy przejazdem w Gdańsku to zajrzymy do innego pokoju :).

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Nautilus: Podmorska przygoda
Nautilus: Podmorska przygoda

Rewelacyjny

23.12.2019 | data wizyty: 23.12.2019

Wiarygodna opinia

agatakomorowska88 9 opinii

Rewelacja. Super klimat, super zagadki :) Byliśmy w 4 osoby i udało nam się wyjść ok. 10 min przed czasem :) Dla kogoś kto pierwszy raz idzie do escape roomu może być skomplikowany, ale jak już ktoś był z dwa czy trzy razy to idealny poziom :) tak samo jak Legenda Miecza :) nie mogę się doczekać następnej wizyty, następny cel w cieniu piramid ;) Obsługa przesympatyczna i bardzo pomocna :)
Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Sex room
Sex room

Super zabawa dla par

25.11.2019 | data wizyty: 24.11.2019

Wiarygodna opinia

agatakomorowska88 9 opinii

Super zabawa dla par. Prosty pokój dobry dla początkujących, ale dla doświadczonych graczy również świetne doświadczenie :). Klimat jak najbardziej pasujący do fabuły i bardzo staranne wykonanie. Bardzo ciekawe pomysły na zagadki. Jednym słowem udana randka z mężem :) Naszym mistrzem gry była przemiła Pani Natalia, którą bardzo pozdrawiamy :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy