Daniel D.

Daniel D.

Zapaleniec escape room'owy, jeżeli znasz pokoje trudne, bądź ciekawie zrobione, koniecznie daj znać, miasto nie gra roli :).

12 Odwiedzone

0 Planowane

Podróżnik

38 Punkty

25
38 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Chata szamana
Chata szamana

Jak na kontener? Całkiem ciekawie.

04.06.2017 | data wizyty: 07.03.2017

Daniel D. 10 opinii

Nie miałem specjalnie wielkich wymagań, ze względu na umiejscowienie a pokój okazał się całkiem ciekawy. Niestety był dość duży minus. Zagadki można było rozwiązać w nieprawidłowej kolejności i wyjść bez rozwiązania wszystkich :).

Obsługa i klimat na plus.

Ocena ogólna: 5/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Wyspa odkrywców
Wyspa odkrywców

Bardzo klimatyczny i dobrze zrobiony pokój.

19.04.2017 | data wizyty: 08.12.2016

Daniel D. 10 opinii

W zasadzie nie mam się do czego przyczepić, świetny wystrój, miła obsługa.

Choć muszę przyznać, że pokój był bardzo, bardzo łatwy.

Polecam na początek przygody z escape room'ami!

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo łatwy

Escape room Dexter
Dexter

Przyjemny, klimatyczny pokoik.

19.04.2017 | data wizyty: 13.04.2017

Daniel D. 10 opinii

Bardzo przyjemny pokój. Przemiła Pani z obsługi.
Trochę za dużo szukania a za mało zagadek logicznych, ale nie psuło to zabawy.

Polecam dla początkujących :).

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Misja specjalna
Misja specjalna

Świetny pokój w militarnych klimatach.

13.11.2016 | data wizyty: 08.10.2016

Daniel D. 10 opinii

Różnorodność zagadek zaskakuje! Kolejny niebagatelny pokój który pokazuje, jak ciekawe mogą być zagadki! Pomimo wpisanego wysokiego poziomu trudności, pokój nadaje się również, dla mniej doświadczonych ekip :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Chatka Hagrida
Chatka Hagrida

Kolejna gratka dla fanów HP.

13.11.2016 | data wizyty: 12.11.2016

Daniel D. 10 opinii

Jak na razie, uniwersum Harrego Pottera w Escape Roomach nie zawodzi. Jest to drugi pokój który odwiedziłem w tych klimatach i po raz kolejny wyszedłem z niego bardzo zadowolony. Duża ilość ciekawych zagadek, wielokrotne zaskoczenie oraz wspaniały głos doradzający, sprawił, że pokój polecam każdemu :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Pokój panny Marple
Pokój panny Marple

Ciekawy pokój w angielskich klimatach XX wieku.

29.05.2016

Daniel D. 10 opinii

Przyjemne dworskie klimaty pokoju, wspaniała obsługa dodam także, że pokój z całą pewnością nie jest dla początkujących (co nie oznacza, że nie dałoby się go przejść za pierwszym razem :)).

Polecam fanom Agaty Christie.

Pozdrawiam

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Wolfenstein
Wolfenstein

Świetnie zaprojektowany militarnie pokoik.

29.05.2016

Opinia archiwalna

Daniel D. 10 opinii

Bardzo przemyślane zagadki, duża ilość wojskowego sprzętu, sprawiły, że bawiłem doskonale. Zdecydowanym atutem tutaj jest obsługa, przesympatyczny Pan prowadzący którego pozdrawiamy.

Polecam wszystkim, nie tylko fanom militariów.

Pozdrawiam

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Pokój Czarnego Pana
Pokój Czarnego Pana

Najbardziej klimatyczny pokój w jakim miałem szczęście być.

29.05.2016

Daniel D. 10 opinii

Jako wielki fan Harrego dawno się tak nie ubawiłem, pokój co najmniej niesamowity. Takiej ilości gadżetów nie widziałem od dawna. Wielki + dla organizatorów, polecam wszystkim fanom uniwersum HP.

Pozdrawiam

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Teksańska Masakra
Teksańska Masakra

Pokój ciekawy, aczkolwiek trochę pechowy.

29.05.2016

Daniel D. 10 opinii

Cóż niestety niedziałający ekran i podpowiedzi wsuwane pod drzwiami obniżyły ocenę, obsługi. Co do poziomu trudności jest to moja osobista opinia, gdyż mam problemy z widzeniem po ciemku, choć ekipa z którą byłem dzięki dobremu wzrokowi z łatwością pokój pokonała. Klimatowi nie można nic zarzucić, aczkolwiek wstrzymam się od szczegółów coby nie spoilerować.

Pozdrawiam

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 4/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Psychiatryk
Psychiatryk

Przyjemny choć prosty pokój.

29.05.2016

Daniel D. 10 opinii

Jak w tytule, pokój ciekawy, klimatyczny, choć prosty, polecam początkującym.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni