Olus449

Olus449

Hej, jestem Olus449. Mam na swoim koncie 23 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Fabularny. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

23 Odwiedzone

5 Planowane

Podróżnik

27 Punkty

25
27 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Wrota Czasu - Egipt
Wrota Czasu - Egipt

Podróż do Egiptu

28.01.2020 | data wizyty: 27.01.2020

Wiarygodna opinia

Olus449 17 opinii

Znakomity pokój! Począwszy od wystroju, który w pełni odwzorowuje klimat Egiptu, zagadki są spójne i logiczne. Fantastyczna obsługa :) Całość sprawia, że na pewno odwiedzimy resztę pokoi tej firmy. Polecam gorąco!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Stacja Kosmiczna
Stacja Kosmiczna

Niby w kosmosie...

06.01.2020 | data wizyty: 05.01.2020

Olus449 17 opinii

... Ale bez efeku wow. Pokój zdecydowanie dla grup początkujących, w 2 osoby przeszliśmy pokój sporo przed czasem. Zagadki łatwe, logiczne i powiązane ze sobą. Po wystroju widać, że pokój ma swoje lata. Niemniej jednak polecam, w szczególności dla osób rozpoczynających przygodę z ER :)

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Piekło Hazardzisty
Piekło Hazardzisty

Hazardowe rozgrywki

02.01.2020 | data wizyty: 10.11.2019

Olus449 17 opinii

Jeden z najtrudniejszych pokoi w QC. W 4 osoby spokojnie daliśmy radę z zagadkami, dużo było logicznego i matematycznego myślenia. Fabuła genialna, tak samo wystrój. Zdecydowanie polecam już bardziej doświadczonym drużynom :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Fabryka Czekolady
Fabryka Czekolady

Willy Wonka

02.01.2020 | data wizyty: 30.10.2019

Olus449 17 opinii

Niewątpliwie mocną stroną pokoju jest wystrój - pełen słodkości. Zagadki nie wszystkie były logiczne i nie wszystkie zadziałały poprawnie.
Ogólnie oceniam pokój pozytywnie ze względu na super wystrój :)

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Sekret Burmistrza
Sekret Burmistrza

Odmieniony burmistrz

02.01.2020 | data wizyty: 24.11.2019

Olus449 17 opinii

Ciekawy, klimatyczny pokój, fajne i ciekawe zagadki. Poziom wysoki, jak to na QC przystało :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Seria Niefortunnych Zagadek
Seria Niefortunnych Zagadek

Po prostu WOW

02.01.2020 | data wizyty: 06.10.2019

Olus449 17 opinii

Tu nie ma co pisać, trzeba tam pojechać i przeżyć to na własne skórze :) Wszystkie elementy dopracowane w 100%, efekt WOW utrzymuje się dłuugo po wyjściu z pokoju. Polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Licencja 00
Licencja 00

Bond. James Bond.

02.01.2020 | data wizyty: 26.11.2019

Olus449 17 opinii

Najlepszy pokój w LoftEscape. Od samego początku ciekawy klimat pokoju. Zagadki nie wszystkie podpasowały pod mój gust, nie wszystkie były spójne. Ogólna ocena pozytywna :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Tajne przez poufne
Tajne przez poufne

Zupełnie inna rzeczywistość!

02.01.2020 | data wizyty: 26.11.2019

Wiarygodna opinia

Olus449 17 opinii

Pokój, w którym dosłownie przenosimy się do innej rzeczywistości - początek trudny żeby się przestawić i żeby się nie bawić w rzucanie byle jakich przedmiotów i bezmyślnej teleportacji xD może i samych zagadek nie było dużo i nie były trudne, ale samo poruszanie się sprawiało że ciężko było sie skupić.
Jedyny jak dla mnie osobiście mankament to bliskie spotkanie z [spoiler], na szczęście mój mąż natknął się na niego z bliska, ja stałam daleko i widziałam jedynie olbrzymią nogę :)
Zdecydowanie polecam i czekam na więcej!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Saloon
Saloon

Tajemniczy saloon

02.01.2020 | data wizyty: 02.01.2020

Wiarygodna opinia

Olus449 17 opinii

Bardzo klimatyczny pokój ze spójnymi zagadkami. Jedna zagadka zadziałała wcześniej niż powinna ale nie miało to wpływu na grę. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, widać było że bardzo im zależy na opinii pokoju, co było okej, co dopracować. W 2 osoby wyszliśmy sporo przed czasem. Polecam zdecydowanie!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Ubik
Ubik

Ach ten Ubik

02.01.2020 | data wizyty: 11.12.2019

Olus449 17 opinii

Miazga. Każda zagadka dopracowana w najmniejszym szczególe, genialny wystrój i obsługa zarówno przed, w trakcie jak i po grze. Pokój nie jest łatwy, trzeba mieć oczy dookoła głowy jednak zagadki wszystkie logiczne i ciekawe. Jak do tej pory jeden z najlepszych pokoi jakie odwiedziłam. Polecam bardzo bardzo!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Pokaż następne