Olus449
  • Escape room Wrota Czasu - Egipt

    Wrota Czasu - Egipt
    TickTack
    Gliwice

    Wiarygodna opinia

    Podróż do Egiptu

    28.01.2020 | data wizyty: 27.01.2020

    Znakomity pokój! Począwszy od wystroju, który w pełni odwzorowuje klimat Egiptu, zagadki są spójne i logiczne. Fantastyczna obsługa :) Całość sprawia, że na pewno odwiedzimy resztę pokoi tej firmy. Polecam gorąco!

  • Escape room Stacja Kosmiczna

    Stacja Kosmiczna
    Open The Lock
    Gliwice

    Niby w kosmosie...

    06.01.2020 | data wizyty: 05.01.2020

    ... Ale bez efeku wow. Pokój zdecydowanie dla grup początkujących, w 2 osoby przeszliśmy pokój sporo przed czasem. Zagadki łatwe, logiczne i powiązane ze sobą. Po wystroju widać, że pokój ma swoje lata. Niemniej jednak polecam, w szczególności dla osób rozpoczynających przygodę z ER :)

  • Escape room Piekło Hazardzisty

    Piekło Hazardzisty
    Quest Cage
    Katowice

    Hazardowe rozgrywki

    02.01.2020 | data wizyty: 10.11.2019

    Jeden z najtrudniejszych pokoi w QC. W 4 osoby spokojnie daliśmy radę z zagadkami, dużo było logicznego i matematycznego myślenia. Fabuła genialna, tak samo wystrój. Zdecydowanie polecam już bardziej doświadczonym drużynom :)

  • Escape room Fabryka Czekolady

    Fabryka Czekolady
    LOFTescape
    Chorzów

    Opinia spoza rankingu

    Willy Wonka

    02.01.2020 | data wizyty: 30.10.2019

    Niewątpliwie mocną stroną pokoju jest wystrój - pełen słodkości. Zagadki nie wszystkie były logiczne i nie wszystkie zadziałały poprawnie.
    Ogólnie oceniam pokój pozytywnie ze względu na super wystrój :)

  • Escape room Sekret Burmistrza

    Sekret Burmistrza
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Odmieniony burmistrz

    02.01.2020 | data wizyty: 24.11.2019

    Ciekawy, klimatyczny pokój, fajne i ciekawe zagadki. Poziom wysoki, jak to na QC przystało :)

  • Escape room Seria Niefortunnych Zagadek

    Seria Niefortunnych Zagadek
    Cinema Escape
    Pszczyna

    Po prostu WOW

    02.01.2020 | data wizyty: 06.10.2019

    Tu nie ma co pisać, trzeba tam pojechać i przeżyć to na własne skórze :) Wszystkie elementy dopracowane w 100%, efekt WOW utrzymuje się dłuugo po wyjściu z pokoju. Polecam!

  • Escape room Licencja 00

    Licencja 00
    LOFTescape
    Chorzów

    Opinia spoza rankingu

    Bond. James Bond.

    02.01.2020 | data wizyty: 26.11.2019

    Najlepszy pokój w LoftEscape. Od samego początku ciekawy klimat pokoju. Zagadki nie wszystkie podpasowały pod mój gust, nie wszystkie były spójne. Ogólna ocena pozytywna :)

  • Escape room Tajne przez poufne  VR

    Tajne przez poufne VR
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    Zupełnie inna rzeczywistość!

    02.01.2020 | data wizyty: 26.11.2019

    Pokój, w którym dosłownie przenosimy się do innej rzeczywistości - początek trudny żeby się przestawić i żeby się nie bawić w rzucanie byle jakich przedmiotów i bezmyślnej teleportacji xD może i samych zagadek nie było dużo i nie były trudne, ale samo poruszanie się sprawiało że ciężko było sie skupić.
    Jedyny jak dla mnie osobiście mankament to bliskie spotkanie z [spoiler], na szczęście mój mąż natknął się na niego z bliska, ja stałam daleko i widziałam jedynie olbrzymią nogę :)
    Zdecydowanie polecam i czekam na więcej!!

  • Escape room Saloon

    Saloon
    Open The Lock
    Zabrze

    Wiarygodna opinia

    Tajemniczy saloon

    02.01.2020 | data wizyty: 02.01.2020

    Bardzo klimatyczny pokój ze spójnymi zagadkami. Jedna zagadka zadziałała wcześniej niż powinna ale nie miało to wpływu na grę. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, widać było że bardzo im zależy na opinii pokoju, co było okej, co dopracować. W 2 osoby wyszliśmy sporo przed czasem. Polecam zdecydowanie!

  • Escape room Ubik

    Ubik
    Escape Graal
    Bytom

    Ach ten Ubik

    02.01.2020 | data wizyty: 11.12.2019

    Miazga. Każda zagadka dopracowana w najmniejszym szczególe, genialny wystrój i obsługa zarówno przed, w trakcie jak i po grze. Pokój nie jest łatwy, trzeba mieć oczy dookoła głowy jednak zagadki wszystkie logiczne i ciekawe. Jak do tej pory jeden z najlepszych pokoi jakie odwiedziłam. Polecam bardzo bardzo!

Zobacz więcej opinii: 1 2