damian.olearczyk
  • Escape room Stacja Kosmiczna

    Stacja Kosmiczna
    Open The Lock
    Gliwice

    Wiarygodna opinia

    Ratunek z stacji

    05.01.2020 | data wizyty: 05.01.2020

    Dzisiaj odwiedziliśmy pokój. Pokój zdecydowanie dla osób początkujących. Zagadki logiczne, sensowne i nie sprawiły większych problemów. Nic na minus jednak osoby zaawansowane bądź średnio zaawansowane uprzedzam że szału nie zrobi :)

  • Escape room Piekło Hazardzisty

    Piekło Hazardzisty
    Quest Cage
    Katowice

    Wejdziesz do kasyna zagrać?

    02.01.2020 | data wizyty: 10.11.2019

    Jeden z najtrudniejszych pokoi w QuestCage. Najtrudniejszych ale też najciekawszych. Odrazu po wejściu przenosimy się do ekskluzywnego kasyna gdzie nie jesteśmy sami! Masa ciekawych zagadek do policzenia i pogłówkowania. Jeżeli nie wiesz co zrobić z wolnym wieczorem wybierz sie do najlepszego kasyna na Śląsku!

  • Escape room Fabryka Czekolady

    Fabryka Czekolady
    LOFTescape
    Chorzów

    Opinia spoza rankingu

    Willy Wonka!

    02.01.2020 | data wizyty: 24.10.2019

    Pokój fajny ale bez szału parę mało logicznych zagadek. Pomimo to warto przyjść zobaczyć i rozwiązać parę perełek które zaskakują.

  • Escape room Moriarty sp. z o.o.

    Moriarty sp. z o.o.
    Quest Cage
    Katowice

    Polecam

    02.01.2020 | data wizyty: 24.06.2019

    Jeden z moich pierwszych pokoi i wyszedłem w totalnym szoku. Pokój genialny, fabuła tak samo. Tutaj nie ma co pisać trzeba iść i zobaczyć!

  • Escape room Sekret Burmistrza

    Sekret Burmistrza
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Drugie "ja" burmistrza

    02.01.2020 | data wizyty: 24.11.2019

    Sprawdź jaki sekret kryje nasz burmistrz... Rozwiąż mnóstwo ciekawych i zawiłych zagadek. Pokój bardzo fajny i warty odwiedzenia.

  • Escape room Seria Niefortunnych Zagadek

    Seria Niefortunnych Zagadek
    Cinema Escape
    Pszczyna

    Kino? Nie tylko na film

    02.01.2020 | data wizyty: 06.10.2019

    Jeden z lepszych ER! Przestrzeń, sceneria oraz rekwizyty i możliwości wykorzystane w 100%. Dzięki budynkowi w którym się znajduje ER nabiera innego wymiaru. Nigdy jeszcze nie byłem w ER będąc w kinie. Polecam!

  • Escape room Reaktor 404: powrót atomu

    Reaktor 404: powrót atomu
    Quest Cage
    Katowice

    Los świata w twoich rękach!

    02.01.2020 | data wizyty: 24.01.2019

    Czy wyciagniesz lekcje z historii? W twoich rękach jest decyzja co zrobić z pewną rzeczą... Napewno nie uniknione jest aby wykonać mnóstwo ciekawych zagadek a także porozkręcać troche escape room. Naprawdę warto, obsługa i sceneria też na duży plus.

  • Escape room Chatka Czarownicy

    Chatka Czarownicy
    Maze in Mind
    Rybnik

    Uwięzieni przez czarownice

    02.01.2020 | data wizyty: 27.12.2019

    Po zaproszeniu przez miłą staruszkę do domku budzimy się uwięzieni przez czarownice! Na szczęście udało nam się uciec. Konieczne było rozwiązanie mnóstwa ciekawych zagadek które zmusiły nas do pogłówkowania tymbardziej że wystrój pokoju tylko utrzymywał nas że jesteśmy uwięzieni w domku czarownicy. Duży minus dla obsługi pełno dziwnych docinek, szybkiego zbycia nas ale każdy może mieć swój gorszy dzień :) nie mniej jednak polecam pokój, naprawdę warto!

  • Escape room Tajne przez poufne  VR

    Tajne przez poufne VR
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Inna rzeczywistość

    02.01.2020 | data wizyty: 26.11.2019

    Chcesz przenieść się to innej rzeczywistości? To nie znajdziesz nic lepszego niż Escape Room VR! Całkiem co innego niż tradycyjny ER ale warty takiej samej uwagi. Dużo czasu straciliśmy na bawienie się efektami ale dzięki temu że profesjonalna obsługa przypomniała nam po co tu jesteśmy udało nam się wykonać misję! Polecam!

  • Escape room Licencja 00

    Licencja 00
    LOFTescape
    Chorzów

    Opinia spoza rankingu

    Zostanie agentem nie jest takie proste!

    02.01.2020 | data wizyty: 26.11.2019

    Najlepszy pokój w tym ER! [Spojler] nadszedł czas na test na agenta. Zagadki choć nieproste to logiczne i spójne. Wystrój agencji tylko upewnia że jesteśmy na ultratajnej misji. Polecam wszystkich którzy kiedykolwiek chcieli zostać agentem bądź chcą zobaczyć jak to wyglada i porozwiązywać ciekawe zagadki.

Zobacz więcej opinii: 1 2