Aniou71

Aniou71

Hej, jestem Aniou71. Mam na swoim koncie 15 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

15 Odwiedzone

4 Planowane

Podróżnik

49 Punkty

25
49 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Duch kopalni
Duch kopalni

Duchy nie istnieją

24.01.2020 | data wizyty: 24.01.2020

Aniou71 13 opinii

Time of Mysteries po raz 3 nas nie zawiódł! Pokój nie do końca liniowy i zdecydowanie dla 2 osób odwiedzających kopalnię jest co robić. Wystrój, jak wiele osób wcześniej pisało, świetnie oddaje klimat, choć dla mnie mogłoby być go ciut więcej na pewnym etapie gry ;) Obsługa jak zwykle nie zawiodła :) Nie możemy doczekać się kolejnej propozycji Time of Mysteries ... a wiemy, że to już niebawem :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Dzicy Są
Dzicy Są

Kolorowy wiatr

03.01.2020 | data wizyty: 29.12.2019

Aniou71 13 opinii

Niewątpliwie bajkowo urządzony pokój, który nadaje się zarówno dla starszych jak i młodszych. Zagadki nie do końca liniowe więc w 4 osobowej grupie nikt się nie nudził. Kłódki i bardzo ciekawa elektronika :) Obsługa przemiła a zakończenie zabawy Rewelacyjne !

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnicza Dżungla
Tajemnicza Dżungla

Zabawa nie tylko dla dzieci

14.12.2019 | data wizyty: 14.12.2019

Aniou71 13 opinii

Pokój przygotowany specjalnie dla dzieci zaskoczył również dorosłych ;) Bardzo przyjemnie urządzony, w pełni liniowy. Zagadki wymagają od dzieci skupienia i umiejętności liczenia oraz czytania i pisania. Ale pomocy służy dorosły. Standardowo dzieciom towarzyszy animator, ale w naszym przypadku był to rodzinny, urodzinowy wypad i nie było problemu abyśmy jakoś dorośli uczestniczyli w przygodzie. Świetny pomysł na wspólne spędzenie czasu z najmłodszymi.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Przeklęta wyspa
Przeklęta wyspa

Wyspa pełna zagadek

13.12.2019 | data wizyty: 13.12.2019

Aniou71 13 opinii

Krótką wizytę w Warszawie postanowiliśmy umilić sobie odwiedzinami w ER i kierując się opiniami padło właśnie na Przeklętą Wyspę. Był to strzał w 10! Sam wystrój robi mega robotę. Wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach co pozwala na 100% wczuć się w klimat gry. System podpowiedzi rewelacyjny, aż zachęcał do korzystania :) Zagadki bardzo zróżnicowane i ciekawe. Byliśmy we dwójkę i wybraliśmy opcję trudności lekko pół średnią ;), co po przerobieniu już paru ER dało nam efekt świetnej zabawy! Ale uwaga ... trzeba być mocno spostrzegawczym aby nie stracić za dużo czasu na rzeczy oczywiste ... o ile można w takim miejscu w ogóle użyć tego stwierdzenia, bo nie jedno nas zaskoczy :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Przeklęta wróżba
Przeklęta wróżba

Wróżka czy wiedźma?

05.12.2019 | data wizyty: 05.12.2019

Aniou71 13 opinii

Zaczynajac od wprowadzenia, które było zaskoczeniem - mega wielki plus! Świetne rozpoczęcie gry, która sama w sobie była wyśmienita. Cały pokój utrzymany w klimacie od początku do końca. Zagadki bardzo różnorodne i ciekawe. Kłódki i elektronika, które świetnie ze sobą współgrają. Byliśmy we dwójkę i z małą pomocą udało nam się wyjść przed czasem.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Wstęp wzbroniony
Wstęp wzbroniony

W lesie...

22.11.2019 | data wizyty: 22.11.2019

Aniou71 13 opinii

Pokój głównie kłódkowy chodź nie w stu procentach. Polecam głównie początkującym ekipom. Byliśmy w dwójkę i świetnie się bawiliśmy. Jedna osoba więcej też na pewno miałaby co robić ale 5 to według mnie już lekki tłok ;) Był to nasz pierwszy pokój Time of Mysteries i na pewno wrócimy po więcej !

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Czarny motylek
Czarny motylek

Pobaw się ze mną ...

16.11.2019 | data wizyty: 16.11.2019

Aniou71 13 opinii

Czarny motylek to zdecydowanie pokój, który trzeba odwiedzić chociażby po to, aby przypomnieć sobie pewne zabawy z dzieciństwa i zagrać w ... miłym towarzystwie :) Bo motylek nie taki straszny jakby się mogło wydawać. Choć cały czas ogarnia „gościa” lekki dreszczyk emocji to przecież tak na prawdę nie ma się czego bać. Byliśmy we dwójkę i bawiliśmy się fantastycznie. No i obsługa jak zwykle przemiła :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Kraina Wiecznej Nocy
Kraina Wiecznej Nocy

Przygoda

05.11.2019 | data wizyty: 04.11.2019

Wiarygodna opinia

Aniou71 13 opinii

Bardzo miła i przyjemna przygodówka. Wiele ciekawych rozwiązań i zagadek. Choć pokój należy do „łatwych” nie obyło się bez problemów i pomocy ze strony Mistrza Gry. Wymagana jest dokładność i precyzja.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Pokój babci
Pokój babci

Ach ta nasza babcia

30.10.2019 | data wizyty: 17.10.2019

Aniou71 13 opinii

Pokój idealny dla 2 osób. Głównie bazuje na kłódkach ale przecież babcie z zasady są staromodne. Pokój utrzymany w klimacie w 100%. A grzebanie w rzeczach babci tym razem można nas mocno zaskoczyć :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Syreni Śpiew
Syreni Śpiew

Alohomora !

30.10.2019 | data wizyty: 05.10.2019

Aniou71 13 opinii

Jakiż to jest piękny pokój ! Wystrój jest na najwyższym poziomie. Zagadki bardzo różnorodne bez kłódek. Idealny dla fanów Harrego Pottera ale dla osób które nie pałają miłością do młodego czarodzieja również powinien być niesamowita przygodą i przyjemnością. Ale uwaga... trzeba się spieszyć aby samodzielnie wydostać się z pokoju, bo zagadek jest na prawdę sporo :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne