Dorota P.

Dorota P.

Hej, jestem Dorota P.. Mam na swoim koncie 6 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

6 Odwiedzone

0 Planowane

Skaut

87 Punkty

50
87 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Łódź Podwodna
Łódź Podwodna

Super przygoda w głębinach

24.11.2019 | data wizyty: 24.11.2019

Wiarygodna opinia

Ciekawe zagadki i niespodzianki, mnóstwo interesujących rekwizytów, emocje do samego końca?

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Wehikuł Czasu
Wehikuł Czasu

Ekstra wyprawa wehikulem czasu

10.11.2019 | data wizyty: 10.11.2019

Wiarygodna opinia

Świetna zabawa dla całej rodziny, pomysłowo rozplanowane zagadki wymagające współpracy, dzięki za miłe popołudnie??

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Abrakadabra!
Abrakadabra!

Ehh caramba?

02.11.2019 | data wizyty: 02.11.2019

Wiarygodna opinia

Fajny pomysł, ciekawe zagadki, miła obsługa, fajne gadżety, zajmujące [spojler] ?

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pokój Podróżnika
Pokój Podróżnika

Doskonały dla zaczynających przygodę z escape rooms

19.03.2017 | data wizyty: 19.03.2017

Wiarygodna opinia

Zaskakujące miejsce, intrygujący przedsionek a pokój klimatyczny, doskonały start dla ropoczynających zabawę z escape rooms. Dzieciaki zadowolone. Miła obsługa. W razie problemów dzwonić na 112?

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Napad na bank
Napad na bank

Emocje do samego końca

22.01.2017

Wiarygodna opinia

Bardzo fajny pokój z dużą ilością laserów. Zagadki niestandardowe wymagające główkowania. Duża frajda i miło spędzony czas...policja czasem się spóźnia?

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Tajemnicza Komnata
Tajemnicza Komnata

Dla fanów Harrego Pottera? I nie tylko

08.01.2017 | data wizyty: 08.01.2017

Wiarygodna opinia

Świetnie urządzony pokój, a zagadki ciekawe i różnorodne. Pełno rekwizytów ze świata magii i możliwość przymierzenia gadającej tiary, która każdego z nad przydzieliła do magicznej szkoły w Hogwarcie spowodowała, że poczuliśmy się jak prawdziwi czarodzieje, a nie zwykli mugole?Polecamy

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Średni