tbednarczuk74
  • Escape room Spisek Kardynała

    Spisek Kardynała
    Room Escape
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Kardynał nas przemaglował

    23.02.2020 | data wizyty: 22.02.2020

    Bardzo trudny pokój wymagający współpracy i sporo myślenia. Nie było ani jednej kłódki, wszystko było natomiast elektroniczne. Piękne odwzorowanie detali uorxykemnialo grę.

  • Escape room Olimp

    Olimp
    Room Escape
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Na ten Olimp koniecznie trzeba wejść

    23.02.2020 | data wizyty: 22.02.2020

    Wyrazy uznania dla tworców tego elektronicznego pokoju. Zabawa w nim przynosi bardzo dużo frajdy i radości. To jest z pokoi, które że względu na swoje nowatorskie rozwiązania musi znaleźć się na trasie fanów. Serdecznie polecamy

  • Escape room Stara Szafa

    Stara Szafa
    Świat Zagadek
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Narnia

    23.02.2020 | data wizyty: 22.02.2020

    Oczywiście stara szafa kojarzy się z Narnią, a przejście przez nią dodaje dodatkowego smaku. Pokój bardzo ładnie dopracowany, zagadki interesujące i wciągające. Warto go odwiedzić

  • Escape room Napad na bank

    Napad na bank
    Akcja Ewakuacja nr 1 Warszawa
    Warszawa

    Można poczuć się jak rabuś

    23.02.2020 | data wizyty: 22.02.2020

    Pokój daje bardzo realistyczne odczucia związane z napadem na bank. Zastosowane mechanizmy ochrony pozwalają przeżyć sceny znane nam tylko z filmów. Serdecznie zachęcamy do odwiedzin tego pokoju.

  • Escape room Pasażer

    Pasażer
    Akcja Ewakuacja nr 1 Warszawa
    Warszawa

    No Escape na wypasie

    23.02.2020 | data wizyty: 22.02.2020

    Niezwykle realistyczny pokój. Dzięki wprowadzeniu do środka w opaskach na głowie realizm pokoju wręcz poraził. Nic dziwnego, że pokój stoi w czołówce warszawskich pokoi. Ten pokój koniecznie trzeba odwiedzić.

  • Escape room Sherlock Holmes

    Sherlock Holmes
    LetMeOut
    Wrocław

    Pokój wart odwiedzin

    22.02.2020 | data wizyty: 15.12.2019

    Byliśmy jedną z pierwszych grup odwiedzających ten pokój, jak również pierwsi piszemy ocenę. Lokout stanął na wysokości zadania i każdy ich nowy pokój jest wart odwiedzin. Zagadki są liniowe i bardzo interesujące. Serdecznie polecamy pokój.

  • Escape room Wrota Czasu - Tortuga

    Wrota Czasu - Tortuga
    TickTack
    Gliwice

    Wiarygodna opinia

    Nie możemy się już doczekać kolejnych Waszych pokoi

    17.02.2020 | data wizyty: 17.02.2020

    Przede wszystkim wielki szacun dla naszego Mistrza Gry Pana Jarka. Witając nas w drzwiach podał każdemu rękę, przedstawił się i w bardzo profesjonalny i kulturalny sposób wprowadził nas do gry w pokoju. Tacy Mistrzowie Gry są rzadkością i warto ich cenić! To już drugi pokój tej firmy w którym byliśmy po drodze na ferie. To idealny przystanek w drodze by ciekawie spędzić czas. Bylismy już w Lokalizacji i czekamy na kolejne pokoje Waszej firmy. Wystrój rewelacyjny, zagadek dużo i bardzo interesujące. Zapach drewna, muzyka płynąca z głośników i klimat pokoju sprawia że koniecznie trzeba go odwiedzić.

  • Escape room American School Story

    American School Story
    Fox O'clock
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    No po prostu mega bomba

    22.12.2019 | data wizyty: 22.12.2019

    Po odwiedzeniu ponad 50 polskich pokoi stwierdzamy, że w żadnym nie było tyle interakcji z uczestnikami! We wszystkich innych za te efekty trzeba dodatkowo zapłacić a tu mamy to w cenie i to w naprawdę dużej ilości. Nowa lokalizacja pokoju pozwala na zagospodarowanie dużej przestrzeni dla uczestników w bardzo ciekawy sposób. Ze względu na niesamowitą wyjątkowość tego pokoju po prostu trzeba go odwiedzić i to nie tyczy się tylko ludzi z Wroclawia ale również i z Polski. To miłe, że ten pokój będą odwiedzać ludzie, którzy odwiedzili m in gliwicką Lokalizację czy katowickie Moriariti. Czekamy na kolejne pokoje z Waszej firmy. Serdecznie dziękujemy za półtora godzinny świetnej zabawy w Waszym pokoju, chyba w żadnym z dotychczas odwiedzinych tak dobrze się nie bawiliśmy.

  • Escape room Przeklęta wróżba

    Przeklęta wróżba
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Jesteśmy pierwsi

    15.11.2019 | data wizyty: 15.11.2019

    Było nam niezwykle miło być pierwszą oficjalnie nietestową grupą wychodzącą z tego pokoju. Pokój zrobiony jest bardzo nowocześnie i widać w nim ogrom pracy włożony przez jego twórców. Każdy detal jest dokładnie dopracowany. Zagadki są elektroniczne ale również manualne i jest ich całkiem sporo więc dla czwórki graczy są pełne ręce roboty. Pokój jest liniowy ale zagadki wymagają sporo myślenia a także współpracy. Tematyka w dużej mierze związana z magią. Pokój warty odwiedzenia. My byliśmy w nim pierwsi. 😉

  • Escape room Cela

    Cela
    Trapped
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Dużo się robi żeby stąd wyjść

    05.10.2019 | data wizyty: 05.10.2019

    Dla grupy 5 osobowej w tym pokoju było co robić. Wieczorowa pora i mroczny klimat dodawały pokojowi dodatkowego smaku. Pokój uczy współpracy. Na pewno warto go odwiedzić. Polecamy.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4