tbednarczuk74

tbednarczuk74

Pokoiki są spoko

71 Odwiedzone

1 Planowane

Pionier

172 Punkty

150
172 pkt
225

Wszystkie opinie

Escape room Spisek Kardynała
Spisek Kardynała

Kardynał nas przemaglował

23.02.2020 | data wizyty: 22.02.2020

Wiarygodna opinia

Bardzo trudny pokój wymagający współpracy i sporo myślenia. Nie było ani jednej kłódki, wszystko było natomiast elektroniczne. Piękne odwzorowanie detali uorxykemnialo grę.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Olimp
Olimp

Na ten Olimp koniecznie trzeba wejść

23.02.2020 | data wizyty: 22.02.2020

Wiarygodna opinia

Wyrazy uznania dla tworców tego elektronicznego pokoju. Zabawa w nim przynosi bardzo dużo frajdy i radości. To jest z pokoi, które że względu na swoje nowatorskie rozwiązania musi znaleźć się na trasie fanów. Serdecznie polecamy

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Stara Szafa
Stara Szafa

Narnia

23.02.2020 | data wizyty: 22.02.2020

Wiarygodna opinia

Oczywiście stara szafa kojarzy się z Narnią, a przejście przez nią dodaje dodatkowego smaku. Pokój bardzo ładnie dopracowany, zagadki interesujące i wciągające. Warto go odwiedzić

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Napad na bank
Napad na bank

Można poczuć się jak rabuś

23.02.2020 | data wizyty: 22.02.2020

Pokój daje bardzo realistyczne odczucia związane z napadem na bank. Zastosowane mechanizmy ochrony pozwalają przeżyć sceny znane nam tylko z filmów. Serdecznie zachęcamy do odwiedzin tego pokoju.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pasażer
Pasażer

No Escape na wypasie

23.02.2020 | data wizyty: 22.02.2020

Niezwykle realistyczny pokój. Dzięki wprowadzeniu do środka w opaskach na głowie realizm pokoju wręcz poraził. Nic dziwnego, że pokój stoi w czołówce warszawskich pokoi. Ten pokój koniecznie trzeba odwiedzić.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Sherlock Holmes
Sherlock Holmes

Pokój wart odwiedzin

22.02.2020 | data wizyty: 15.12.2019

Byliśmy jedną z pierwszych grup odwiedzających ten pokój, jak również pierwsi piszemy ocenę. Lokout stanął na wysokości zadania i każdy ich nowy pokój jest wart odwiedzin. Zagadki są liniowe i bardzo interesujące. Serdecznie polecamy pokój.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Wrota Czasu - Tortuga
Wrota Czasu - Tortuga

Nie możemy się już doczekać kolejnych Waszych pokoi

17.02.2020 | data wizyty: 17.02.2020

Wiarygodna opinia

Przede wszystkim wielki szacun dla naszego Mistrza Gry Pana Jarka. Witając nas w drzwiach podał każdemu rękę, przedstawił się i w bardzo profesjonalny i kulturalny sposób wprowadził nas do gry w pokoju. Tacy Mistrzowie Gry są rzadkością i warto ich cenić! To już drugi pokój tej firmy w którym byliśmy po drodze na ferie. To idealny przystanek w drodze by ciekawie spędzić czas. Bylismy już w Lokalizacji i czekamy na kolejne pokoje Waszej firmy. Wystrój rewelacyjny, zagadek dużo i bardzo interesujące. Zapach drewna, muzyka płynąca z głośników i klimat pokoju sprawia że koniecznie trzeba go odwiedzić.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room American School Story
American School Story

No po prostu mega bomba

22.12.2019 | data wizyty: 22.12.2019

Wiarygodna opinia

Po odwiedzeniu ponad 50 polskich pokoi stwierdzamy, że w żadnym nie było tyle interakcji z uczestnikami! We wszystkich innych za te efekty trzeba dodatkowo zapłacić a tu mamy to w cenie i to w naprawdę dużej ilości. Nowa lokalizacja pokoju pozwala na zagospodarowanie dużej przestrzeni dla uczestników w bardzo ciekawy sposób. Ze względu na niesamowitą wyjątkowość tego pokoju po prostu trzeba go odwiedzić i to nie tyczy się tylko ludzi z Wroclawia ale również i z Polski. To miłe, że ten pokój będą odwiedzać ludzie, którzy odwiedzili m in gliwicką Lokalizację czy katowickie Moriariti. Czekamy na kolejne pokoje z Waszej firmy. Serdecznie dziękujemy za półtora godzinny świetnej zabawy w Waszym pokoju, chyba w żadnym z dotychczas odwiedzinych tak dobrze się nie bawiliśmy.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Przeklęta wróżba
Przeklęta wróżba

Jesteśmy pierwsi

15.11.2019 | data wizyty: 15.11.2019

Wiarygodna opinia

Było nam niezwykle miło być pierwszą oficjalnie nietestową grupą wychodzącą z tego pokoju. Pokój zrobiony jest bardzo nowocześnie i widać w nim ogrom pracy włożony przez jego twórców. Każdy detal jest dokładnie dopracowany. Zagadki są elektroniczne ale również manualne i jest ich całkiem sporo więc dla czwórki graczy są pełne ręce roboty. Pokój jest liniowy ale zagadki wymagają sporo myślenia a także współpracy. Tematyka w dużej mierze związana z magią. Pokój warty odwiedzenia. My byliśmy w nim pierwsi. ?

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Cela śmierci
Cela śmierci

Dużo się robi żeby stąd wyjść

05.10.2019 | data wizyty: 05.10.2019

Wiarygodna opinia

Dla grupy 5 osobowej w tym pokoju było co robić. Wieczorowa pora i mroczny klimat dodawały pokojowi dodatkowego smaku. Pokój uczy współpracy. Na pewno warto go odwiedzić. Polecamy.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne