katarzkar

katarzkar

Hej, jestem katarzkar. Mam na swoim koncie 5 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

5 Odwiedzone

0 Planowane

Podróżnik

25 Punkty

25
25 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Pegazus
Pegazus

Świetny klimat

19.09.2019 | data wizyty: 12.09.2019

katarzkar 4 opinie

Pokój w fantastycznym klimacie. Dużo funu dostarcza sam fakt oglądania i bawienia się scenografią ;) Zagadki niezbyt trudne, ale świetnie wymyślone, przy każdej kolejnej śmialiśmy się z zachwytu nad pomysłowością twórców.

Byliśmy w 6 osób - zdecydowanie za dużo i część się nudziła.

Problem był niestety z obsługą - pierwsze 15 minut spędziliśmy bezowocnie, zanim obsługa zorientowała się, że nie działa element niezbędny do rozwiązania pierwszej zagadki...
Ale to jedyny minus ;)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 6/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Podróż
Podróż

Świetna zabawa!

19.09.2019 | data wizyty: 12.09.2019

Wiarygodna opinia

katarzkar 4 opinie

Najlepszy pokój w jakim byłam!

Minusy: byliśmy w 6 osób i dla mnie to absolutny max, żeby zabawa miała sens. Myslę, że lepiej bawilibyśmy się w 4-5 osób.

Plusy:
- niesamowita liczba zagadek!!!!!!
- zagadki super oryginalne, wśród całego pokoju tylko jedna kłódka (a są przecież pokoje, w których cała zabawa polega na szukaniu kolejnych kodów do kłódek)
- imponująca scenografia, pozwalająca wczuć się w klimat pokoju
- optymalna trudność: skończyliśmy grubo przed czasem i bez wskazówek, ale nie uważam, że pokój był prosty

Polecam!!!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Polski Skarbiec
Polski Skarbiec

Zabawa w skarbcu

27.08.2019 | data wizyty: 13.08.2018

katarzkar 4 opinie

To był mój pierwszy escape room i jestem jak najbardziej zadowolona. Poszliśmy w 8 osób - to było zdecydowanie zbyt wiele - polecam pójść w mniejszej grupie.
Zagadki bardzo ciekawe i różnorodne, ale raczej proste, zaskakujący początek, świetna scenografia.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Klątwa Zbójów
Klątwa Zbójów

Super pokój w góralskim klimacie

27.08.2019 | data wizyty: 08.09.2018

katarzkar 4 opinie

Ten pokój odwiedziliśmy w 2 osoby, z czego dla mnie to był drugi pokój, a dla męża pierwszy - czyli kompletne świeżaki. Na początku potrzebowalismy kilku wskazówek, potem jak załapaliśmy o co chodzi szło gładko.
Scenografia przepiękna, super klimatyczna. Zagadki bardzo liczne, różnorodne i ciekawe - byliśmy nimi zachwyceni.

Jedyny minus - hałasy dochodzące z zewnątrz pokoju (śmiechy i rozmowy innych klientów) - psują klimat gry.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Średni