Paweł K. 6
  • Escape room Zemsta

    Zemsta
    Maze in Mind
    Rybnik

    Wiarygodna opinia

    Daleko jeszcze?

    16.01.2020 | data wizyty: 15.01.2020

    Super zaaranżowana przestrzeń, uwielbiam takie niespodziewane zwroty akcji, których w tym pokoju doświadczymy nie jeden raz. Super zagadki, dużo takich, które nie znajdziemy w innych pokojach. Bardzo miły prowadzący.

    Brawo dla Maze in Mind. Będę polecał z czystym sumieniem! :)

  • Escape room Psychopata

    Psychopata
    Set Me Free
    Rybnik

    Wiarygodna opinia

    Wow, wow i jeszcze raz wow!

    16.01.2020 | data wizyty: 15.01.2020

    No po prostu kozak! Genialny pokój, genialny mistrz gry, genialny klimat.

    Uwielbiam pokoje, w których fabuła zaczyna się od samego progu. W tym escape roomie zaangażowanie obsługi przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Od samego progu zaczęliśmy grać w grę. Ogólnie nie przepadam za pokojami, w których trzeba się oglądać za każdym razem, czy coś nas za rogiem nie wystraszy, ale w tym wszystkie atrakcje były zrobione po prostu fajnie i z dreszczykiem emocji.

    Zagadki nie za trudne, bardzo ciekawe - dużo takich, które nie znajdziemy w innych pokojach. Super obsługa, fajnie pogadać na spokojnie po zakończeniu gry z ludźmi, których escape roomy są pasją. Zasłużone 10/10!

  • Escape room Kopalnia Złota

    Kopalnia Złota
    Strych
    Chorzów

    Wiarygodna opinia

    wow, wow i jeszcze raz wow!

    14.10.2019 | data wizyty: 12.10.2019

    Genialny pokój, super obsługa, unikatowe zagadki. Wpadniemy jeszcze do drugiego pokoju!

  • Escape room W gąszczu tajemnic

    W gąszczu tajemnic
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    Wow, wow i jeszcze raz wow!

    19.08.2019 | data wizyty: 17.08.2019

    Top 3 pokojów w jakich byliśmy, a mamy za sobą juz ponad 40 :)
    Uwielbiam takie pokoje, gdzie elektronika łączy się ze standardowymi kłódkami. Cała otoczka i atmosfera zrobiona wokół pokoju jest na bardzo wysokim poziomie. Wczuliśmy się mega w klimat. Udało nam się wyjść dosłownie w ostatnich sekundach. Mega fajna obsługa. Wielki plus!

  • Escape room Moriarty sp. z o.o.

    Moriarty sp. z o.o.
    Quest Cage
    Katowice

    Wow, wow i jeszcze raz wow!!!

    17.03.2018 | data wizyty: 05.11.2017

    Wystartowaliśmy w dwójkę i... ledwo się udało. Mega, mega i jeszcze raz mega!!

  • Escape room Morderstwo w Orient Expressie

    Morderstwo w Orient Expressie
    LOFTescape
    Chorzów

    Ciekawy i stosunkowo łatwy, ale...

    17.03.2018 | data wizyty: 20.06.2017

    Bardzo fajny pokój, dużo ciekawostek i zaskakujących rozwiązań. Jedyny minus, to niektóre zagadki były lekko "zużyte" i sprawiały mało eleganckie wrażenie. Wystarczy czasem trochę kleju i będzie lepiej! ;)

  • Escape room Psychoza

    Psychoza
    Tkalnia Zagadek
    Bielsko-Biała

    Fajny pokój, zagadki genialne

    25.06.2017 | data wizyty: 25.06.2017

    Bardzo fajny pokój, zagadki których nie spotkaliśmy w innych pokojach. Trzeba łączyć dużo szczegółów, ale efekt końcowy jest genialny.

  • Escape room Joker

    Joker
    HURRY UP
    Bielsko-Biała

    Trudny pokój, dużo zmyłek

    06.06.2017 | data wizyty: 06.06.2017

    Fajny pokój, jednak trochę trudny. Dużo jest w nim "zmyłek", które niepotrzebnie utrudniają zabawę. Pomysł fajny, wykonanie również, jednak warto zadbać o niektóre elementy, gdyż są już trochę zużyte i sprawiają wrażenie zniszczonych (czerwono-czarna kostka), przez co końcowe rozwiązanie zagadki jest utrudnione.

  • Escape room Łowcy snów

    Łowcy snów
    HURRY UP
    Bielsko-Biała

    Najlepszy pokój w Bielsku-Białej!

    06.06.2017 | data wizyty: 06.06.2017

    Nie spodziewaliśmy się aż takiej ilości zagadek, których nie spotkamy w żadnym innym escape roomie! Super pokój, dopracowany w każdym szczególe. Gorąco polecam doświadczonym, jak i początkującym!!!

  • Escape room Reaktor 404: powrót atomu

    Reaktor 404: powrót atomu
    Quest Cage
    Katowice

    REWELACJA!!!!!!!!!

    12.03.2017 | data wizyty: 12.03.2017

    Wystrój pokoju rewelacyjny. Pokój wymagał bardzo dużo pracy i wkładu. Będąc w pokoju naprawdę czuje się klimat oddający całą fabułę. Zagadki rewelacyjne. Na plus pokoju można zaliczyć małą ilość kłódek ale dużą ilość zagadek, pokój dla osób lubiących technikę.
    Polecam serdecznie każdemu.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3