Paweł K. 6

Paweł K. 6

Hej, jestem Paweł K. 6. Mam na swoim koncie 44 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

44 Odwiedzone

2 Planowane

Skaut

72 Punkty

50
72 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Zemsta
Zemsta

Daleko jeszcze?

16.01.2020 | data wizyty: 15.01.2020

Wiarygodna opinia

Super zaaranżowana przestrzeń, uwielbiam takie niespodziewane zwroty akcji, których w tym pokoju doświadczymy nie jeden raz. Super zagadki, dużo takich, które nie znajdziemy w innych pokojach. Bardzo miły prowadzący.

Brawo dla Maze in Mind. Będę polecał z czystym sumieniem! :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Psychopata
Psychopata

Wow, wow i jeszcze raz wow!

16.01.2020 | data wizyty: 15.01.2020

Wiarygodna opinia

No po prostu kozak! Genialny pokój, genialny mistrz gry, genialny klimat.

Uwielbiam pokoje, w których fabuła zaczyna się od samego progu. W tym escape roomie zaangażowanie obsługi przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Od samego progu zaczęliśmy grać w grę. Ogólnie nie przepadam za pokojami, w których trzeba się oglądać za każdym razem, czy coś nas za rogiem nie wystraszy, ale w tym wszystkie atrakcje były zrobione po prostu fajnie i z dreszczykiem emocji.

Zagadki nie za trudne, bardzo ciekawe - dużo takich, które nie znajdziemy w innych pokojach. Super obsługa, fajnie pogadać na spokojnie po zakończeniu gry z ludźmi, których escape roomy są pasją. Zasłużone 10/10!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Kopalnia Złota
Kopalnia Złota

wow, wow i jeszcze raz wow!

14.10.2019 | data wizyty: 12.10.2019

Wiarygodna opinia

Genialny pokój, super obsługa, unikatowe zagadki. Wpadniemy jeszcze do drugiego pokoju!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room W gąszczu tajemnic
W gąszczu tajemnic

Wow, wow i jeszcze raz wow!

19.08.2019 | data wizyty: 17.08.2019

Wiarygodna opinia

Top 3 pokojów w jakich byliśmy, a mamy za sobą juz ponad 40 :)
Uwielbiam takie pokoje, gdzie elektronika łączy się ze standardowymi kłódkami. Cała otoczka i atmosfera zrobiona wokół pokoju jest na bardzo wysokim poziomie. Wczuliśmy się mega w klimat. Udało nam się wyjść dosłownie w ostatnich sekundach. Mega fajna obsługa. Wielki plus!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Moriarty sp. z o.o.
Moriarty sp. z o.o.

Wow, wow i jeszcze raz wow!!!

17.03.2018 | data wizyty: 05.11.2017

Wystartowaliśmy w dwójkę i... ledwo się udało. Mega, mega i jeszcze raz mega!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Morderstwo w Orient Expressie
Morderstwo w Orient Expressie

Ciekawy i stosunkowo łatwy, ale...

17.03.2018 | data wizyty: 20.06.2017

Bardzo fajny pokój, dużo ciekawostek i zaskakujących rozwiązań. Jedyny minus, to niektóre zagadki były lekko "zużyte" i sprawiały mało eleganckie wrażenie. Wystarczy czasem trochę kleju i będzie lepiej! ;)

Zobacz zgłoszenia (1)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Psychoza
Psychoza

Fajny pokój, zagadki genialne

25.06.2017 | data wizyty: 25.06.2017

Bardzo fajny pokój, zagadki których nie spotkaliśmy w innych pokojach. Trzeba łączyć dużo szczegółów, ale efekt końcowy jest genialny.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Joker
Joker

Trudny pokój, dużo zmyłek

06.06.2017 | data wizyty: 06.06.2017

Fajny pokój, jednak trochę trudny. Dużo jest w nim "zmyłek", które niepotrzebnie utrudniają zabawę. Pomysł fajny, wykonanie również, jednak warto zadbać o niektóre elementy, gdyż są już trochę zużyte i sprawiają wrażenie zniszczonych (czerwono-czarna kostka), przez co końcowe rozwiązanie zagadki jest utrudnione.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Łowcy snów
Łowcy snów

Najlepszy pokój w Bielsku-Białej!

06.06.2017 | data wizyty: 06.06.2017

Nie spodziewaliśmy się aż takiej ilości zagadek, których nie spotkamy w żadnym innym escape roomie! Super pokój, dopracowany w każdym szczególe. Gorąco polecam doświadczonym, jak i początkującym!!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Reaktor 404: powrót atomu
Reaktor 404: powrót atomu

REWELACJA!!!!!!!!!

12.03.2017 | data wizyty: 12.03.2017

Wystrój pokoju rewelacyjny. Pokój wymagał bardzo dużo pracy i wkładu. Będąc w pokoju naprawdę czuje się klimat oddający całą fabułę. Zagadki rewelacyjne. Na plus pokoju można zaliczyć małą ilość kłódek ale dużą ilość zagadek, pokój dla osób lubiących technikę.
Polecam serdecznie każdemu.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne