pmuranowicz2

pmuranowicz2

Hej, jestem pmuranowicz2. Mam na swoim koncie 11 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

11 Odwiedzone

0 Planowane

Podróżnik

37 Punkty

25
37 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Zielona Mila
Zielona Mila

Pokój ok

06.07.2020 | data wizyty: 05.07.2020

Pokój fajny, choć mogłoby być trochę więcej zagadek do rozwiązania.

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 6/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Nautilus: Podmorska przygoda
Nautilus: Podmorska przygoda

Bardzo fajna przygoda ?

22.02.2020 | data wizyty: 22.02.2020

Przestronny pokój z fajnym wystrojem, rzeczywiście można poczuć się jak na statku?

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Przeklęty Obraz
Przeklęty Obraz

Świetny

04.02.2020 | data wizyty: 02.02.2020

Jeden z lepszych pokoi w jakich byłam, szczególne jedna zagadka była genialna, ale oczywiście nie mogę zdradzić jaka, w każdym razie niesamowity klimat i wystrój, można było wczuć się w opowiedzianą historię i świetnie bawić. Pozdrawiam Mistrzynię gry Natalię?

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Złoto nazistów
Złoto nazistów

Bardzo fajny pokój

19.01.2020 | data wizyty: 19.01.2020

Niebanalny, przemyślany, chwilami zaskakujący i z fajnym zakończeniem, podobał mi się. Pozdrawiam Mistrza Gry Bogdana :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Ekspedycja na Marsa
Ekspedycja na Marsa

Zwykły pokój

23.10.2019 | data wizyty: 22.10.2019

dla mnie trudny, bez podpowiedzi by się nie obyło, wystój trochę za mało marsjański, próbowałabym coś tam pozmieniać

Ocena ogólna: 5/10

Obsługa: 7/10

Klimat: 5/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Pokój, którego nie ma
Pokój, którego nie ma

Fajny pokój, warto go odwiedzić

25.07.2019 | data wizyty: 25.07.2019

Bardzo dobry pokój, sporo zagadek i kłódek, parę mylących elementów, ale bez tego nie byłoby zabawy:)

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room W cieniu piramid
W cieniu piramid

Niezapomniane przeżycie :)

18.05.2019 | data wizyty: 13.05.2019

Wiarygodna opinia

Czułam się jak na planie kolejnego filmu z cyklu Indiana Jones :) Rzeczywiście ani jednej kłódki za to mnóstwo innych zadań do wykonania (bo to nie były jakieś tam zwykłe zagadki ;). Dla mnie poziom był trudny, potrzebowaliśmy kilku podpowiedzi, nowicjuszom odradzam na początek, myślę jednak, że dla każdego ten pokój to będzie prawdziwa przygoda i niesamowite przeżycie. Żałuję, że nie mogę tu opisać co mi się najbardziej podobało, ale zapewniam, że warto sprawdzić. Polecam Mistrza gry Adama - sprawił, że bawiliśmy się jeszcze lepiej, choć wydawałoby się to niemożliwe w cieniu piramidy :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Legenda Miecza
Legenda Miecza

Świetny !!!

26.04.2019 | data wizyty: 25.04.2019

Wiarygodna opinia

Bardzo ciekawe zagadki - do rozwiązania, jednak trzeba pogłówkować no i fajny wystój, przestronne pomieszczenie i bardzo miła obsługa, polecam.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni