zagorska.joasia

zagorska.joasia

Hej, jestem zagorska.joasia. Mam na swoim koncie 4 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

4 Odwiedzone

5 Planowane

Podróżnik

39 Punkty

25
39 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Dżungla Azteków
Dżungla Azteków

Przygoda w dżungli

07.06.2019 | data wizyty: 01.06.2019

Wiarygodna opinia

Do pokoju wybraliśmy się z dzieciakami i nie zawiedliśmy się. Z pokoju udało nam się wyjść bez żadnych podpowiedzi, choć było kilka momentów, w których dłużej trzeba było pomyśleć. Podobała nam się różnorodność zagadek i sposób/jakość ich wykonania.
Małym minusem był troszkę minimalistyczny wystrój jak na dżunglę - spodziewaliśmy się że będzie to wyglądało troszkę inaczej.
Mistrz gry również bardzo sympatyczny i bez zastrzeżeń.
Zdecydowanie polecam dla osób, które zaczynają przygodę z ER

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Coś
Coś

COŚ niesamowitego!

06.04.2019 | data wizyty: 06.04.2019

Wiarygodna opinia

To było niesamowite przeżycie. Już od samego początku mistrz gry wprowadza fantastyczny klimat (trochę czuliśmy się nieswojo). Mówi w taki sposób, że zaczynasz troszkę żałować, że w ogóle tu przyszedłeś. Dalej jest tylko coraz lepiej. Świetne zagadki, logiczne i spójne. Pokoje bardzo klimatyczne i co ważne nie są "podniszczone" przez poprzednich bywalców, więc nic nie naprowadza Cię na kolejne tropy (żadne powycierane miejsca, ogromne dziury itp itd.). Całość przyprawia o mocniejsze bicie serca, zwłaszcza że nigdy nie wiesz czy COŚ nie stoi tuż za Tobą...

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Se7en
Se7en

Strzał w dziesiątkę

02.04.2019 | data wizyty: 30.03.2019

Wiarygodna opinia

Każdy kto jeszcze zastanawia się czy warto - powinien po prostu zarezerwować termin i spróbować! Świetnie przygotowany pokój z niesamowitymi rekwizytami, które przyprawiały o gęsią skórkę. Zagadki bardzo fajnie przemyślane i nie do końca oczywiste. Pokój zdecydowanie nie nadaje się dla osób o słabszych nerwach ;)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Zasypani
Zasypani

Mistrzostwo

02.04.2019 | data wizyty: 30.03.2019

Wiarygodna opinia

Bardzo fajne i logiczne zagadki przy których czas tak szybko minął. Pokój dla początkujących ale nie był z pewnością bardzo łatwy. Nie mam mowy o nudzie ani dla starszych ani dla dzieciaków. Sympatyczna prowadząca, która wszystko wyjaśniła przed startem i przygotowanie pokoju nie może zostać niedocenione!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni