zagorska.joasia
  • Escape room Dżungla Azteków

    Dżungla Azteków
    Malta Escape Room
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Przygoda w dżungli

    07.06.2019 | data wizyty: 01.06.2019

    Do pokoju wybraliśmy się z dzieciakami i nie zawiedliśmy się. Z pokoju udało nam się wyjść bez żadnych podpowiedzi, choć było kilka momentów, w których dłużej trzeba było pomyśleć. Podobała nam się różnorodność zagadek i sposób/jakość ich wykonania.
    Małym minusem był troszkę minimalistyczny wystrój jak na dżunglę - spodziewaliśmy się że będzie to wyglądało troszkę inaczej.
    Mistrz gry również bardzo sympatyczny i bez zastrzeżeń.
    Zdecydowanie polecam dla osób, które zaczynają przygodę z ER

  • Escape room Coś

    Coś
    Black Box
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    COŚ niesamowitego!

    06.04.2019 | data wizyty: 06.04.2019

    To było niesamowite przeżycie. Już od samego początku mistrz gry wprowadza fantastyczny klimat (trochę czuliśmy się nieswojo). Mówi w taki sposób, że zaczynasz troszkę żałować, że w ogóle tu przyszedłeś. Dalej jest tylko coraz lepiej. Świetne zagadki, logiczne i spójne. Pokoje bardzo klimatyczne i co ważne nie są "podniszczone" przez poprzednich bywalców, więc nic nie naprowadza Cię na kolejne tropy (żadne powycierane miejsca, ogromne dziury itp itd.). Całość przyprawia o mocniejsze bicie serca, zwłaszcza że nigdy nie wiesz czy COŚ nie stoi tuż za Tobą...

  • Escape room Se7en

    Se7en
    ESC Room
    Szczecin

    Wiarygodna opinia

    Strzał w dziesiątkę

    02.04.2019 | data wizyty: 30.03.2019

    Każdy kto jeszcze zastanawia się czy warto - powinien po prostu zarezerwować termin i spróbować! Świetnie przygotowany pokój z niesamowitymi rekwizytami, które przyprawiały o gęsią skórkę. Zagadki bardzo fajnie przemyślane i nie do końca oczywiste. Pokój zdecydowanie nie nadaje się dla osób o słabszych nerwach ;)

  • Escape room Zasypani

    Zasypani
    ESC Room
    Szczecin

    Wiarygodna opinia

    Mistrzostwo

    02.04.2019 | data wizyty: 30.03.2019

    Bardzo fajne i logiczne zagadki przy których czas tak szybko minął. Pokój dla początkujących ale nie był z pewnością bardzo łatwy. Nie mam mowy o nudzie ani dla starszych ani dla dzieciaków. Sympatyczna prowadząca, która wszystko wyjaśniła przed startem i przygotowanie pokoju nie może zostać niedocenione!