Angelika S. 11

Angelika S. 11

Hej, jestem Angelika S. 11. Mam na swoim koncie 4 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

4 Odwiedzone

0 Planowane

Podróżnik

29 Punkty

25
29 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Muzeum okultyzmu Państwa Warren
Muzeum okultyzmu Państwa Warren

Cudooo

12.12.2019 | data wizyty: 10.12.2019

Wiarygodna opinia

Wystrój? Czułam się jak w prawdziwym muzeum okultyzmu! Klimat? 10/10.. strach towarzyszył cały czas, ale nie przeszkadzał on w rozwiązywaniu zagadek. Pokój bardzo logiczny, rozwiązania zaskakujące, właściciele bardzo sympatyczni i pomocni ?

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Kolonizacja Marsa
Kolonizacja Marsa

ekstra

21.07.2019 | data wizyty: 18.07.2019

Wiarygodna opinia

Od samego początku wszystko przemawiało za tym, że będzie to super zabawa - historia, która została nam zaprezentowana od razu wprowadziła nas w bojowy nastrój. Wystrój pokoju - określę jednym słowem - WOW! Na takim statku kosmicznym jeszcze nie byłam. Pokój dopracowany, czysty, ale i wymagający. Byliśmy we dwójkę i ledwo wykonaliśmy zadanie do końca. Polecam każdemu!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Odyseja kosmiczna
Odyseja kosmiczna

Pełen odjazd

09.04.2019 | data wizyty: 09.04.2019

Spontaniczne wyjście do escape room'u, pokój wybrany w minutę. Punkt 13:00 stawiamy się na rozpoczęcie Odysei Kosmicznej. Wystrój pokoju? CZADERSKI! Statek kosmiczny wyposażony od A do Z, nie zabrakło nawet maszynowni. Zagadki adekwatne do poziomu pokoju, trzeba trochę pogłówkować, ale z każdą zagadką zabawa bardziej wciąga! Byliśmy we dwójkę i jako dość doświadczona ekipa udało nam się wyjść w 40 min. Polecam z całego serducha!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Legowisko Kanibala
Legowisko Kanibala

Superowo!

01.02.2019 | data wizyty: 01.02.2019

Wchodziny do kolorowej firmy. Po chwili oczekiwania, Pani Ola robi wprowadzenie, daje nam opaski na oczy i zaprowadza pod pokój. Budzimy się u Kanibala. Po rozwiązaniu odbiera nas Pani Zuza, od której wyczuwa się od razu pozytywne nastawienie i dużo energii.. Zagadki? Fantastyczne. Wystrój? Niesamowity!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny