Lech O.
  • Escape room Muzeum

    Muzeum
    Room Escape
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    Lasery pew pew

    06.01.2020 | data wizyty: 04.01.2020

    Fajny pokój, fajne zagadki. Najlepsze wykorzystanie [spojler] jakie dotąd spotkałem w ER bo były tylko drobnym elementem całego doświadczenia a nie dominowały. Pokój nie wymaga wiedzy o sztuce i kulturze ale może ona lekko pomóc co daje dodatkową satysfakcję.
    Większość zagadek przyjemna i logiczna chociaż niekiedy były trochę chaotyczne i niezbyt klimatyczne. Jak w pozostałych 7 pokojach RE, w których byłem filmiki wprowadzające były spoko to ten jakoś osłabił mój zapał, chyba troszkę za długi i bez treści.

  • Escape room Tajemnicza Komnata

    Tajemnicza Komnata
    Świat Zagadek
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    I'm Harry Potter

    06.01.2020 | data wizyty: 04.01.2020

    Trochę czasu zużyliśmy na przebieranie się, udawanie czarodziejów i rzucanie zaklęć, ale na szczęście pokój jest prosty więc i tak bez problemu wyrobiliśmy się w czasie. Zagadki logiczne i klimatyczne. Nie ma tu jakiś genialnych rozwiązań technicznych, ale dla fana Harrego efekt wow i tak będzie. Nie poleciłbym nikomu kto nie zna lub nie lubi HP, ale dla reszty to obowiązkowa pozycja.
    Obsługa 10/10

  • Escape room Kolonizacja Marsa

    Kolonizacja Marsa
    Świat Zagadek
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    Teraformacja

    06.01.2020 | data wizyty: 04.01.2020

    Super pokój, zagadki logiczne i klimatyczne.
    Wystrój dopracowany. Byłem w niejednym laboratorium, ale ta wizyta była zdecydowanie najprzyjemniejsza.
    Obsługa na medal, po grze rozmawialiśmy przez 1.5h z gamemasterką i właścicelką.

  • Escape room Korporacja

    Korporacja
    SkillHill
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    ASAP

    06.01.2020 | data wizyty: 04.01.2020

    Klasyczny pokój z bardzo dużą ilością zagadek. Mimo dużej ilości kłódek i niewyszukanemu wystrojowi (zwykłe biuro) klimat jest bardzo przyjemny. Pogrążyliśmy się w pracy, aby zdążyć przed deadlinem i bawiliśmy się doskonale. Solidna klasyka ER.

  • Escape room Abrakadabra!

    Abrakadabra!
    Wykluczone Escape Room
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    czary mary

    04.01.2020 | data wizyty: 30.11.2019

    Bardzo przyzwoity pokój. Technicznie wszystko jest poprawnie, zagadki dość logiczne i w klimacie ale jednak brak ciekawych technicznych rozwiązań i obecność kłódek. Jest ok, ale po nowych pokojach więcej oczekuję.

  • Escape room Łódź Podwodna

    Łódź Podwodna
    Room Escape
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    bul bul bul

    04.01.2020 | data wizyty: 29.12.2019

    Żadnych kłódek, kilka ciekawych rozwiązań, bardzo logiczne zagadki, ładny klimatyczny wystrój, ośmiornice oraz [spoiler] - Wszystko co lubię w ERach.

  • Escape room Indiana

    Indiana
    Room Escape
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    grobowiec

    04.01.2020 | data wizyty: 01.01.2020

    Pokój raczej starszy i klimatem nie powala. W grobowcu trochę tandety, duży kaloryfer na ścianie i widoczny czujnik ruchu. Zagadki bardzo przyjemne, choć troszkę mi przeszkadzała za duża ilość przeszukiwania. Generalnie pozytywne odczucia i warto zawitać i tu, gdy już się zrobiło pozostałe pokoje w tej lokalizacji.

  • Escape room Piwnica

    Piwnica
    Room Escape
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    Piwniczak

    04.01.2020 | data wizyty: 29.12.2019

    Bardzo prosty pokój - piwnica z garścią zagadek, ale trzyma poziom. Jest przyjemny lekko niepokojący klimat. Zagadki logiczne, ale dość proste więc polecam dla mniej doświadczonych ekip.

  • Escape room Hollywood: Misja specjalna

    Hollywood: Misja specjalna
    House Escape
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    Meh

    03.01.2020 | data wizyty: 14.12.2019

    Dość elegancki pokój hotelowy wypełniony zagadkami.
    Trochę wytrąca z klimatu pokoju fakt, że jest on lekko zużyty i nie zadbany jak powinien być pokój w prestiżowym hotelu. Zagadki w większości logiczne, choć nie miały nic a nic sensu jeżeli patrzeć przez pryzmat fabuły. Dwa ciekawe rozwiązania, z którymi nie spotkałem się w żadnym innym ER były mocno na plus, ale poza tym to całe doświadczenie było co najwyżej 'w porządku'.

  • Escape room Rycerski

    Rycerski
    Room Escape
    Warszawa

    Opinia spoza rankingu

    Sir

    03.01.2020 | data wizyty: 01.01.2020

    Trochę przestarzały pokój ale trzyma poziom. Zagadki w większości przyjemne i logiczne. Troszkę za dużo przeszkadzajek i elementów wystroju, oraz za duży nacisk na szukanie rzeczy.
    Klimat niemniej jednak fajny, obsługa przemiła, przez zamieszanie w systemie zrobiliśmy rezerwacje poza godzinami pracy, wiec duże podziękowania za to, że GM została dłużej w pracy zamiast odwołać rezerwację.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4 5