ksobkiewicz98
  • Escape room NAUTILUS: Podmorska Przygoda

    NAUTILUS: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Niemal zatopieni!

    25.08.2019 | data wizyty: 18.08.2019

    Z trzech pokoi w tej lokalizacji Wyjścia Awaryjnego ten pokoj spodobał nam się najmniej, choc - calkiem szczerze - nadal jest swietnym poziomie na najwyzszym poziomie. To tak jakby wybierac między Breaking Bad, a Game of Thrones - dla jednego lepszy taki klimat, a dla drugiego inny.
    Mimo to jak juz napisałam, pokoj nadal super, na pewni trzeba go docenić za wykonanie i klimat. Zagadki nam akurat nie siadly, ale były calkiem logiczne, radze dobrze sie rozglądać!
    Podsumowując, naprawdę fajna przygoda:)

  • Escape room W cieniu piramid

    W cieniu piramid
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Boskie przezycie!

    25.08.2019 | data wizyty: 18.08.2019

    W cieniu piramid to najlepszy pokoj w Polsce pod względem efektów specjalnych i dźwiękowych i nie ma tu ani trochę przesady.
    Bawiliśmy się wybornie przez całą rozgrywkę, co rusz zaskakiwały nas nowe rozwiązania i zagadki. Nawet jesli ma się juz kilkanaście pokoi na koncie to nie ma tu elementu, ktory by nudził.
    Scenariusz zostal dopracowany znakomicie i niepowtarzalnie, niektóre elementy iście filmowe!
    Obsługa świetna, bardzo mili ludzie, trochę sobie pogadaliśmy o pokojach, w ktorych juz byliśmy, co nam się podobało, a co nie, itd.
    Jesli jesteście grupą, ktora robi kilka pokoi dziennie to radzimy zostawić sobie tę perełkę na sam koniec.
    Jeszcze raz- TO BYLA EKSTRA PRZYGODA

  • Escape room Legenda Miecza

    Legenda Miecza
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Game of Escalibur

    17.08.2019 | data wizyty: 17.08.2019

    Ten pokoj byl naszym pierwszym w firmie Wyjście Awaryjne i zdecydowanie się nie zawiedliśmy. Pomieszczenia świetnie przygotowane, dopracowane pod każdym względem zrobiły na nas świetne wrażenie.
    Zagadki przemyślane, logiczne i spójne, dzieki czemu pokój byl fantastyczną przygodą.
    Nietypowy system podpowiedzi, z którego musielismy skorzystać raz (jedna z końcowych klodek bardzo ciężko chodzi i myśleliśmy ze mamy zly kod).
    Obsługa bardzo miła, takze na najwyższym poziomie:)

    Podsumowując, przeżyliśmy mega przygodę ze sporym zapasem czasu i jiz nie możemy sie doczekac kolejnych pokoi tej firmy.

  • Escape room Superheroom

    Superheroom
    Mr Lock Escape Room
    Bydgoszcz

    Wracamy z 75. piętra

    16.08.2019 | data wizyty: 16.08.2019

    Już od wejścia do poczekalni widać starannie dopracowane dekoracje, które tworzyły klimat Marvela itp. zatem fani nie będą rozczarowani. Wprowadzenie do gry przesympatyczne oraz budzące napięcie. Rozgrywce towarzyszyła zabawa, ale też zdenerwowanie zbliżającym się końcem czasu na ratowanie świata. Mimo, że nie był to nasz ulubiony pokój, jesteśmy bardzo zadowoleni z wystroju, tematyki, wykonania, zagadek, klimatu oraz obsługi.

  • Escape room Freakshow

    Freakshow
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Cyrk marzeń

    16.08.2019 | data wizyty: 16.08.2019

    Pokoj niesamowity! Z pierwszego dnia wypadu do Bydgoszczy Freakshow jest zdecydowanie najbardziej zaskakującym, ekscytującym i niezwykłym pokojem. Ba, jak dla mnie to numer 1 w Polsce na tę chwilę!

    Dopracowanie wystroju robi wrażenie, wszystko do siebie pasuje, nie ma przypadkowych rzeczy. Ekipa Break the Brain musiala sie mega napracować zeby stworzyć tak świetny klimat.
    A propos klimatu - wprowadzenie ekstra.

    Obsluga tez zrobiła robotę. Mega szanujemy za to, ze po rozgrywce moglismy wrococ do pokoju i pogadać na luzie. Cenimy to sobie i marzeniem by bylo zeby wszystkie firmy wprowadziły to dla grup:)

    Generalnie 10/10 numer 1 w Polsce pod względem wykonania i zabawy jaką można przeżyć!!!

  • Escape room Seria Niefortunnych Zagadek

    Seria Niefortunnych Zagadek
    Cinema Escape
    Pszczyna

    Cinema Room

    02.08.2019 | data wizyty: 28.07.2019

    Jesteśmy pod wielkim wrażeniem miejsca, w jakim powstala Seria Niefortunnych Zagadek. Z pewnością nigdzie w Polsce nie znajdziemy rozwiązania tak oszałamiającego, tworzącego wspaniały, ponadczasowy klimat.
    Pokoj sam w sobie bardzo ciekawy, wielki szacun za zrobienie scenariusza, w którym naprawdę trzeba ze sobą współpracować, bez tego ani rusz.
    Obsługa bardzo przyjazna, bardzo cenimy sobie ludzi, z ktorymi możemy wymienić swoje spostrzeżenia na temat innych pokoi, dlatego tutaj tez 10/10
    Podsumowując, trzeba odwiedzic Cinema Escape i przeżyć tę przygodę samemu:)4

  • Escape room Tajemnica Alchemika

    Tajemnica Alchemika
    Combinator Kraków
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    100% zaskoczenia

    02.07.2019 | data wizyty: 20.06.2019

    Matko jak ten pokój nas zaskoczyl! Nie mogę napisać czym, bo bylby to duzy spoiler, ale uwierzcie na slowo - niektóre elementy niespotykane w zadnym innym ER-ze. Zagadki bardzo przyjemne, choc mieliśmy z jedna szczególny problem, ale to rsczej dla tego że nas zaćmiło, a nie ze była nielogiczna. Polecamy w stu procentach! A obsługa? 10/10 wlasnie w takie miejsca chce się wracać!

  • Escape room Tunele pod miastem

    Tunele pod miastem
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    Druga proba dla paliwa

    03.06.2019 | data wizyty: 02.06.2019

    Pokój zachwycił nas swoją pomysłowością, stworzenie historii na tak malej przestrzeni jest z pewnością godne podziwu, dlatego tutaj ogromne WOW. Mimo uprzedzenia, ze w pokoju potrzebma jest sprawność fizyczna, wszyscy daliśmy bez problemu radę, takze wcale nie jest tak strasznie pod tym względem.
    Zagadki przyjemne, proste, choć z pokoju udało nam sie wyjść nie rozwiązując jednej z ważniejszych zagadek. Mogliśmy wrocic i to naprawić, jednak to jest na pewno minus pokoju.
    Kilka naprawdę ciekawych rozwiązań pojawilo sie w pokoju, generalnie bardzo polecamy! Koniecznie trzeba pracować zespołowo;)

  • Escape room Reaktor 404: powrót atomu

    Reaktor 404: powrót atomu
    Quest Cage
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    Zabrakło szwagra

    05.05.2019 | data wizyty: 05.05.2019

    Oj zdecydowanie nie spodziewaliśmy się, że będzie tu aż tyyyle rozkręcania:) Pokój dla dwóch osób bardzo wymagający, lepiej wybrać się w więcej osób. Pokój niby nieliniowy, ale czy na pewno? Tego bym raczej nie powiedziała.
    Zabrakło nam trochę prawdziwego klimatu świata po wojnie nuklearnej, jakoś tak za czysto, za jasno jak na podziemia.
    Spodziewaliśmy się trochę czegoś innego, generalnie nam się podobało, ale zabrakło "tego czegoś"

    Obsługa zdecydowanie 10/10, bardzo sympatyczna Pani:)

  • Escape room Sekrety krasnoludów

    Sekrety krasnoludów
    Maze in Mind
    Rybnik

    Świat w wersji mini

    27.04.2019 | data wizyty: 26.04.2019

    Bez zbędnych słów - świetny pokój. Jak przystało na chatkę krasnoludów, wszystko zostało dopasowane idealnie, łącznie z rozmiarem:) Autorzy zrobili robotę, klimat jak z bajki. Zagadki bardzo logiczne, pokój bardzo przyjemny i odprężający. Polecam w stu procentach. Obsługa 10/10, świetne wprowadzenie do fabuły. Już nie możemy się doczekać Zemsty:)

Zobacz więcej opinii: 1 2 3