kacperkomin10
  • Escape room Golden Hajs

    Golden Hajs
    Clue Room Poznań
    Poznań

    Dawno tak dobrze nie bawiłem się,łamiąc prawo!

    12.11.2019 | data wizyty: 15.09.2019

    Gra w tym pokoju jest super rozrywką! Nasz czteroosobowy gang, mimo niezbyt dobrej formy (no nie szło nam za bardzo tego dnia) bawił się świetnie. Jak już się rozkręciliśmy, wciągnął nas wir zbrodni, to aż szkoda było wychodzić. Bardzo dobry ER, dopracowany! Polecam!

  • Escape room Wikingowie · Amulety Mocy

    Wikingowie · Amulety Mocy
    Escape ARENA
    Poznań

    Najlepszy ER w Escape Arenie!

    12.11.2019 | data wizyty: 11.11.2019

    Szukając inspiracji do napisania tej recenzji, znalazłem takie przysłowie Wikingów:

    "Nie chwalcie dnia, aż nadejdzie wieczór; nie wychwalajcie kobiety, póki nie usypie; nie chwalcie miecza, dopóki go nie posmakujecie; nie chwalcie służącej, dopóki nie wyjdzie za mąż; nie chwalcie lodu, dopóki go nie przekroczysz; Nie chwal piwa, dopóki go nie wypijesz"

    Można jednak śmiało powiedzieć, że ten pokój chwaliłem od pierwszej do ostatniej minuty gry i jeszcze długo później! Sławek z ekipą, świetnie Wam to wyszło! Zabawa w każdym momencie była fantastyczna! Wystrój i jego różnorodność, smaczki, nawiązania, mechanizmy! Wow!
    Efekty wizualne, dźwiękowe i inne- super!
    Zagadki logiczne, odpowiednie by gra była bardzo przyjemna!
    Wszystko tworzy super klimat już od wprowadzenia!

    Dawno nie byłem w tak dobrym pokoju! Kiedyś umieściłem galaktykę tajemnic w moim osobistym top3, ale powiem że teraz poszliście o krok dalej! Super robota!

    Polecam wszystkim 11/10!
    Obsługa jak zwykle najlepsza na świecie!

  • Escape room Krwawy Baron

    Krwawy Baron
    Time 4 Secrets
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Świetna robota!

    08.10.2019 | data wizyty: 06.10.2019

    Świetna robota! Zdecydowanie najlepszy pokój tej firmy w jakim byłem!
    Polecam każdemu! Wystrój buduje atmosferę, zagadki wymagają czasem pogłówkowania ale są do rozwiązania! Niesamowita frajda po rozwiązywaniu każdej łamigłówki. Świetne mechanizmy. Każda zagadka jest inna. Wszystko dopracowane do perfekcji. Super pokój!

  • Escape room Galaktyka Tajemnic

    Galaktyka Tajemnic
    Escape ARENA
    Poznań

    ghhhhh .... ghhh.... Luke im your .... ghhhhh........... father

    15.08.2019 | data wizyty: 31.05.2019

    Świetna robota Panów z Escape Arena! Lubię pokoje od Was i nie mogę doczekać się trzeciego! Super klimat, świetne zadania. Dekoracje i wystrój wykonany z sercem. Ten pokój ma duszę! Wszystko wpisuje się w klimat. Jestem zachwycony. Widać, że macie pojęcie o czym robicie pokój. Osobiście umieszczam ten pokój w moim top3!

    Oby tak dalej!

  • Escape room 5 Morderstw

    5 Morderstw
    Questrooms
    Gdańsk

    Wiarygodna opinia

    Wyścig bandytów!

    14.08.2019 | data wizyty: 10.08.2019

    Nasz drugi "wyjazdowy" pobyt w ER był dla nas wyzwaniem. Pierwszy raz w dwuosobowym zespole, a zadanie nie byle jakie. Pokój bardzo spójny logicznie, ze zróżnicowanymi zagadkami. Była to super zabawa, a obsługa bardzo miła. Jak będę ponownie w Gdańsku, to z pewnością odwiedzę Wasze inne pokoje! :)

  • Escape room Zaginiony Oficer

    Zaginiony Oficer
    The Bunkier Escape Rooms
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Halo Hans.... gdzie jesteś?

    13.05.2019 | data wizyty: 06.05.2019

    Ten pokój odwiedziłem jako drugi w bunkrze. Organizatorzy tej rozrywki po raz kolejny udowodnili, że dbają o szczegóły a wystrój świetnie oddaje klimat fabuły. Zagadki logiczne i przystępne, a także ciekawe. Super tajemnica fabularna w dalszej części podróży śladem zaginionego oficera. Pokoje w bunkrze obfitują w bardzo duża ilość informacji, bardzo ważna jest ich selekcja by zauważyć co umacnia fabułę, a co pozwala rozwiązać zagadki. W pokoju jest co robić.
    Bardzo przyjemnie spędzony czas!

  • Escape room Alladyn

    Alladyn
    EXODUS
    Poznań

    Latający dywan i inne bajery!

    06.05.2019 | data wizyty: 27.04.2019

    Wizyta w Aladynie to duża przyjemność. Ciekawy wystrój , fajne mechanizmy - choć przy otwieraniu niektórych diabeł tkwi w szczegółach. Logiczne zagadki, sympatyczna obsługa.

  • Escape room NAUTILUS: Podmorska Przygoda

    NAUTILUS: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Podwodna frajda!

    29.04.2019 | data wizyty: 23.03.2019

    Świetnie przygotowany pokój! Bardzo podobała mi się różnorodność zagadek, wykonanie dekoracji, elementów gry. Jest to pokój wymagający dobrej współpracy w zespole. Bardzo mi się podobało. Dobra kontrola gry przez Mistrzynię gry. Bardzo gorąco polecam ten pokój! Bardzo profesjonalna firma, z pewnością odwiedzę jeszcze Wasze pokoje :)

  • Escape room Legenda Miecza

    Legenda Miecza
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!

    25.04.2019 | data wizyty: 23.03.2019

    W czasie bydgoskiej soboty z ER odwiedziliśmy legendę miecza. Początkowo nie planowaliśmy tego pokoju. Rozochoceni po pierwszym pokoju zagadce w tym mieście, mając troszkę czasu odpaliliśmy lockme i wpadliśmy na miłą rozrywkę! Bardzo podoba mi się dbałość o szczegóły wystroju jaką zaprezentowano w tym pokoju! Klimat był świetny i bardzo realistyczny! Kilka smaczków, jak [spojler] jednej zagadce , czy efektowne uruchomienie pewnego mechanizmu! Coś pięknego. Zagadki logiczne, dość proste - w sam raz dla początkujących graczy. Każdy z naszej grupy znalazł coś do roboty i udało się wyjść przed czasem. Bardzo profesjonalna obsługa, zabawa w miłej atmosferze.

  • Escape room Superheroom

    Superheroom
    Mr Lock Escape Room
    Bydgoszcz

    LOCKME jak można dać ocenę 11?

    25.04.2019 | data wizyty: 23.03.2019

    Ten pokój jest NIESAMOWITY! Najlepszy i wspaniały! Jestem fanem filmów z pod znaku marvela. Wystrój, nawiązania, smaczki komiksowo-filmowe, mechanizmy, efekty wizualne, dźwiękowe - ogień! Niezwykle spójna historia! Fabularny i merytorycznie majstersztyk!Po wielu zadaniach, których rozwiązywanie było wielką frajdą - wdrapaliśmy się na dach wieżowca, gdzie niczym Airwolf wylądował przyjazny decepticon Dawid i obwieścił wykonanie zadania! Uratowaliśmy świat! Możesz i Ty! Cudowna zabawa, wykorzystanie atrybutów superbohaterów do zagadek - genialne! Galeria postaci zaprezentowanych w pokoju - cudowna! Niezwykła równowaga - superbohaterowie nie przesłonili zagadek, ani zagadki nie przesłoniły superbohaterów.

    Gdybym mógł odwiedziłbym jeszcze raz! Polecam! Najlepszy ER w jakim byłem.

    Czy można rozszerzyć skalę ocen? To zdecydowanie najwyższa jakość!

Zobacz więcej opinii: 1 2 3