Zwojtkowa

Zwojtkowa

Hej ho :-) Kręci mnie ta adrenalina - gdyby tylko czasu wolnego było więcej mogłabym po ER chodzić dzień i noc. Niesamowita zajawka :-)

35 Odwiedzone

2 Planowane

Skaut

96 Punkty

50
96 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room W cieniu piramid
W cieniu piramid

Egipt?

16.01.2020 | data wizyty: 26.12.2019

Otwieram oczy i...
Jezu gdzie ja jestem?
60 minut aby się wydostać? Z piramidy?
Przecież tu ludzkie szczątki są...
A tak serio.
Świetna zabawa.
Pokój bardzo dobrze przygotowany, zagadki liniowe.
Wszyscy mieliśmy pełne ręce roboty.
Klimat niesamowity.
Zabrakło mi troszkę takiej kropki na i.
Jakiegoś takiego newansiku, jak na najlepszy pokój w Polsce.
Bawiliśmy się bardzo dobrze.
Dziękujemy.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Superheroom
Superheroom

Na ratunek świata.

14.01.2020 | data wizyty: 13.01.2020

Wiarygodna opinia

Trzeba zacząć od początku.
Od samej rezerwacji pokoju ekipa dba o atmosferę.
Mistrz gry, tak nas wprowadził do zabawy, że jest to nie do opisania (jarał się jak gdybyśmy byli pierwsi :))
To był pierwszy pokój w mojej "karierze" który brałam na spokój, podziwialam i zapamietywalam każdy szczegół, nie spieszylam się (aczkolwiek zaraz zaraz przecież muszę uratować świat! :))
Wszystko było tak dograne, że życzę nam wszystkim aby tak właśnie wyglądały przygodowe pokoje ER :)
Nie mogę się doczekać aż otworzycie kolejny pokój.
3mam mocno kciuki.
Dziękujemy za świetną zabawę

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pokój egzorcysty
Pokój egzorcysty

I can See you

28.09.2019 | data wizyty: 27.09.2019

I coz ja mam napisać?
Emocje nie z tej ziemi, klimat idealny, mnóstwo różnorodności.
Świetny świetny świetny pokój.
Jesteście pomysłowi i co najważniejsze w obydwoch pokojach zadziwiacie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Domek pełen emocji
Domek pełen emocji

Ahhh te emocje

15.08.2019 | data wizyty: 19.07.2019

Wchodzisz do domku pelnego emoxji i .. Masz 60 minut zeby pomoc Mikolajowi uporac sie ze wszystkim.
Swietna zabawa, mnostwo frajdy - polecamy.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Bardzo łatwy

Escape room Na Dzikim Zachodzie
Na Dzikim Zachodzie

Ihaaa

16.07.2019 | data wizyty: 14.06.2019

Świetny pokój.
Byliśmy we dwójkę i mieliśmy ogrom pracy.
Było niepozornie ale spójnie :)
Cudowna zabawa.
Polecam wszystkim :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Powrót Piły
Powrót Piły

Zagramy w pewną grę...

13.04.2019 | data wizyty: 13.04.2019

Jeden z najlepszych pokoji w Bydgoszczy.
Ale zacznijmy od początku- schludnie, czysto i... Ciepło - co wcale biorąc pod uwagę horrory, nie jest takie logiczne.
Klimat (wprowadzenie, wystrój, dźwięki, charakteryzacja) , ilość pomieszczeń, zagadek, różnorodność, pomyslowosc, mistrz gry (mogłabym jeszcze wymieniać) - wszystko pierwsza klasa.
Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Byłyśmy we dwie i dostalysmy kilka minut extra, aby dokończyć grę.
REWELACJA!!!!
Koniecznie odwiedźcie to miejsce - my na pewno pójdziemy na drugi pokój :)
Dziękujemy za dobrą zabawę!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Misja wojskowa
Misja wojskowa

40 sekund.

12.04.2019 | data wizyty: 07.04.2019

Wiarygodna opinia

Ja nie wiem jak Wy to zrobiliście, ale pokój PETARDA!
Wypad urodzinowo/niespodziankowy - idealny.
6cioro panów, w tym jeden sabotazysta bawili się niesamowicie.
Zagadki liniowe, innowacyjne.
No i ten klimat wojskowy utrzymany w 100%.
Swietna zabawa, mistrz gry stanął na wysokosci i zadania.
Skoro urodziny to i prezent musi być. (jesteście jedyni, którzy tak nas zaskoczyli!)
Dziękujemy za świetnie spędzony czas!
I oczywiście polecamy pokój - nie tylko na meski wypad :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Kultysta
Kultysta

Czarna magia.

29.03.2019 | data wizyty: 28.03.2019

Na wstępie muszę napisać, iż bardzo żałuję, że zamykacie pokój.
Macie mnóstwo fajnych pomysłów i należy Was rozsławić, a nie się poddawać i pokój zamykać.
Wracając do tematu.
Ze spraw technicznych na 5 dostalysmy 4 latarki i 5tą szybko znalazłyśmy.
Tematyka świetna, mistrz gry już od samego początku wprawia nas w niesamowity nastrój, który jest utrzymywany do końca.
Zagadki różnorodne i muszę stwierdzić, że nie takie łatwe.
Nie spoilerując końcówka była chyba najlepsza spośród wszystkich escape roomow w których byłam.
Pokój świetny....

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room W sieci pająka
W sieci pająka

Szalony ten naukowiec!

09.03.2019 | data wizyty: 08.03.2019

Mam arachnofobie, ale te pająki wcale nie są straszne (aczkolwiek pare razy gesia skórkę miałam) ?
Pokój REWELACYJNY!
Mnóstwo zagadek, ich różnorodność, różne stopnie trudności.
We dwie miałyśmy pełne ręce roboty.
Jeden z lepszych pokoji w którym byłyśmy.
Mistrzu gry - brawo - Ty wiesz za co :-)
Dziękujemy za świetnie spędzony czas!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Dwa Oblicza Klauna
Dwa Oblicza Klauna

Jak za dziecinnych czasów.

03.03.2019 | data wizyty: 02.03.2019

Już od samego wejścia do kamienicy trzeba przyznać iż jest klimat :)
Mistrz gry rewelacyjnie wszystko poprowadził.
Troszkę dreszczyku, troszkę śmiechu.
Zagadki fajne, innowacyjne.
Dobrze się bawilysmy.
Polecamy!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne