Luli

Luli

Hej, jestem Luli. Mam na swoim koncie 7 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

7 Odwiedzone

0 Planowane

Podróżnik

28 Punkty

25
28 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Chata Wiedźmy
Chata Wiedźmy

Z wizyta u Wiedźmy

18.11.2019 | data wizyty: 21.10.2019

Luli 4 opinie

Pokój przede wszystkim klimatyczny i dopieszczony, naprawdę można poczuć się jak nieproszony gość a nawet przestraszyć. Na duży plus jego rozmiar i różnorodność.
Zagadki raczej z tych mniej trudnych ale z racji panującego półmroku i bycia we dwójkę, nasze gapiostwo czasami nas gubiło :)
Obsługa miła i bardzo kontaktowa, czuliśmy się zaopiekowani od samego wejścia. Chce się wrócić i sprawdzić pozostałe pokoje.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Kolonizacja Marsa
Kolonizacja Marsa

Walentynki na Marsie

01.03.2019 | data wizyty: 14.02.2019

Wiarygodna opinia

Luli 4 opinie

Sama tematyka jak i rewelacyjnie pasujący wystrój pokoju na duży plus. Rzeczywiście można poczuć się jak na kosmicznej misji. Poziom zagadek zróżnicowany, przyda się i wiedza ogólna i zręczność.
Polecam pokój dla grup większych niż 2 osoby (wymagana współpraca) - dla nas było trochę za dużo, nie ogarnęliśmy pewnych rzeczy, o których dowiedzieliśmy się dopiero po lekkich podpowiedziach lub już po wyjściu, 30 sekund przed czasem.
Obsługa miła i pomocna, jak poprzednio.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Kryjówka Hobbita
Kryjówka Hobbita

Z wizytą u Hobbita

05.02.2019 | data wizyty: 06.12.2018

Luli 4 opinie

Byliśmy we 3 osoby i było tak akurat, we dwójkę nie dalibyśmy rady - dużo kłódek, dużo logicznych zagadek i jeszcze raz dużo kłódek (dla nas ok ale jeżeli ktoś nie lubi to może być minus). Pokój zadbany i wszystko działa bez zarzutu.
Obsługa miła i nienarzucająca się, dobrze się dogadaliśmy :)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnicza Komnata
Tajemnicza Komnata

Komnata Tajemnic została otwarta!

02.12.2018 | data wizyty: 21.11.2018

Luli 4 opinie

Idealne miejsce dla prawdziwych fanów przygód Harry'ego Pottera - na pewno radość z pokoju będzie jeszcze większa.
Pokój klimatyczny, świetne rekwizyty (duży plus za drobną personalizację). Zagadki dosyć różnorodne, niektóre proste, niektóre wymagające główkowania lub większej zręczności, każdy znajdzie coś dla siebie.
Obsługa bardzo miła i kontaktowa. Polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni