katherinaa96

katherinaa96

Hej, jestem katherinaa96. Mam na swoim koncie 47 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Thriller. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

47 Odwiedzone

0 Planowane

Nawigator

141 Punkty

100
141 pkt
150

Wszystkie opinie

Escape room W cieniu piramid
W cieniu piramid

Archeolodzy

13.03.2019 | data wizyty: 10.03.2019

To byl nasz 4 pokoj tego dnia byliśmy trochę zmęczeni, ale to co tam zastalismy pobudzilo nas jak dobra kawa. Absolutnie topowy pokój w Polsce, dla nas 11/10. Dużym zaskoczeniem bylo to ze w pokoju nie bylo zadnej kłódki, ale rozwiązania dotyczące zagadek zrobily na nas ogromne wrażenie. Klimat pokoju jest nie do opisania trzeba tam być żeby to przeżyć. Jeżeli chodzi o Mistrza Gry to pani która nas obsługiwała dołożyła wszelkich starań żebyśmy mogli dokończyć pokój i cieszyć się w pełni zabawą. Pozycja obowiazkowa dla fanów ER. Na pewno w przyszłości odwiedzimy kolejne pokoje tej firmy.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Powrót Piły
Powrót Piły

Uwięzieni

13.03.2019 | data wizyty: 10.03.2019

Dobre wprowadzenie przez Mistrza Gry, zagadki o różnym poziomie trudności, pokój nawiązuje do filmu Piła ale nie jest konieczna znajomość fabuły filmu. Zagadki liniowe, wymagają dużej ilości skupienia. Klimat jest budowany od samego początku gry, z każdą kolejną minuta narasta niepokój czy uda się wydostaćz pomieszczenia o czasie. Pokój nie straszny, polecam wszystkim osobą nawet tym które się boją na horrorach.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Opętanie
Opętanie

Bieszczacka cisza

13.03.2019 | data wizyty: 11.03.2019

Wiarygodna opinia

W podróży do domu postanowiliśmy odwiedzić Toruń, udaliśmy się do Domu Kłudek. Scenariusz Opętania spodobał nam się najbardziej, niestety minus jedna gwiazdka za klimat bo podczas naszej gry słyszeliśmy odgłosy zza ściany innej grupy, na początku kluczowa okazała się współpraca i zaufanie drugiej osobie, zagadki były dla nas latwe ale czym dalej tym ciężej. Dobre wprowadzenieprzez Mistrza Gry, wyszliśmy trochę przed czasem więc mogliśmy porozmawiać o naszych przeżyciach związanych z pokojem.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnica Strychu
Tajemnica Strychu

Ciemność

10.03.2019 | data wizyty: 09.03.2019

Wiarygodna opinia

Na wstępie chciała bym zwrócić uwagę na to że, pokój nie posiada poczekalni więc warto przyjść na umówiona godzinę by nie czekać na dworze. Klimat budowany jest juz po samym przekroczeniu progu ER. Zagadki logiczne i na spostrzegawczość. Pokój okazał się dla nas dużym wyzwaniem po moimo tego że, mamy już pewne dośwaidczenie. Polecam ten pokój fanom horrow ponieważ w pewnych momentach można się nieźle wystarczyć.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Zakopani żywcem
Zakopani żywcem

Współpraca

10.03.2019 | data wizyty: 09.03.2019

Wiarygodna opinia

Cała idea pokoju polega na współpracy i dobrego przekazywania sobie informacji. Zostajemy zamknięci w skrzyni ale jest ona na tyle duża że można w niej kucać, na długość również jest spora więc myślę że, osoby które są wysokie z pewnością się tam zmieszczą, powietrza również nie brakuje, skrzynie są tak skonstruowanie żeby nam go nie zabrakło. Zagadki dość łatwe dla osob które dobrze się ze sobą porozumiewają. Wprowadzenie przez Mistrza Gry było dobre ale nie zaskakujące.
Polecam ten pokój każdemu :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Superheroom
Superheroom

Ocalenie

10.03.2019 | data wizyty: 08.03.2019

Wiarygodna opinia

Genialne wprowadzenie przez Mistrza Gry, widać że, pokój jest zrobiony z pasji. Od samego wejścia czuć klimat jaki tam się znajduje, zagatki ciekawe i zaskakujące, pokój nie jest liniowy więc każdy miał pełne rece roboty( była nas 2). Dużo ester eggów dla fanów Marvela ;) Poziom trudności umiarkowany, dużo elementów logicznych.
Polecam ten pokój każdemu, nie warto zwlekać.
Moim zdaniem jest to pokój obowiązkowy dla każdego fana ER ;)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Murder House
Murder House

Morderca

11.02.2019 | data wizyty: 10.02.2019

Wiarygodna opinia

Od samego wejścia czuć było klimat ER, doskonałe wprowadzenie przez Mistrza Gry. W paru momentach można się nieźle wystarszyć, polecam ten pokój osobą które lubią tego typu scenariusze ponieważ, się nie zawiodą :)
Nie będziecie się w tym pokoju nudzić :) Jak bym mogła dała bym 11/10.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Smakosz
Smakosz

Zimno brr...

09.02.2019 | data wizyty: 09.02.2019

Wiarygodna opinia

Do ER udaliśmy się w 2 osoby, klimat można poczuć od samego początku. Naszym zdaniem 1 zagadka byłą najtrudniejsza z całego pokoju. Wystrój jest klimatyczny, ciekawy system podpowiedzi którego nie spotkaliśmy nigdzie indziej. W pewnych momentach można się nieźle wystraszyć. Obsługa bardzo miła.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Dom (NIE)Marzeń - Nowe Wcielenie
Dom (NIE)Marzeń - Nowe Wcielenie

W poszukiwaniu...

09.02.2019 | data wizyty: 08.02.2019

Wiarygodna opinia

Razem z moich chłopakiem postanowiliśmy wybrać się do tego ER. Od początku gry czuć klimat i niepokój. Dobre wprowadzenie przez Mistrza Gry. Genialny system podpowiedzi niespotykany nigdzie indziej pozwolił nam się jeszcze bardziej wczuć w atmosferę która się tam znajdowała. Zagadki ciekawe i niebanalne. W niektórych momentach można poczuć zastrzyk adrenaliny. Polecam ten pokój, NAPRAWDĘ WARTO - wszystko jest w nim bezpiecznie :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Kwarantanna
Kwarantanna

Wirus

14.01.2019 | data wizyty: 13.01.2019

Wiarygodna opinia

Udało nam się ! Klimat pokoju mroczy i paru momentach można się wystraszyć. Zagadki logiczne, liczy się dobra współpraca w grupie. ER dla doświadczonych grup z uwagi na różne poziomy trudności zagadek.
Polecam ten pokój :)
Doskonałe wprowadzenie przez Mistrza Gry :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Strona 1 z 2

Pokaż następne