Juicy Erni

Juicy Erni

Amator,koneser escape'ow o tematyce grozy , thrillerów, lubiący się bać, jednocześnie lubiący wyzwania ?

13 Odwiedzone

1 Planowane

Podróżnik

44 Punkty

25
44 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Złoto Lannisterów
Złoto Lannisterów

Tego złota Gaunter'o Dim Ci nie da

02.05.2019 | data wizyty: 02.05.2019

Bardzo klimatyczny pokoik, mimo małych rozmiarów, można bardzo dobrze się w nim bawić, zagadki logiczne, nie trzeba szukać wyimaginowanych rozwiązań, obsługa jak zawsze - na wysokim poziomie :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Piraci i Źródło Młodości
Piraci i Źródło Młodości

Abordaż!

18.03.2019 | data wizyty: 11.03.2019

Wiarygodna opinia

Pokój trudny, mega klimatyczny, polecam jak najbardziej! Pozdrawiam mistrza gry! #glejt_gubernatora #wiedźmin :D

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Łódź Podwodna
Łódź Podwodna

Podnosić kotwicę!

02.12.2018 | data wizyty: 16.11.2018

Opinia archiwalna

ESCapada, co tu dużo mówić , jak zawsze pokój ze stylem , widać mega zaangażowanie, wszystko dopracowane, czekam na pokój Metro, dzięki jeszcze raz i widzimy się niebawem!:)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Szepty
Szepty

Trochę ciszej Watsonie...

02.12.2018 | data wizyty: 02.12.2018

Pokój bardzo klimatyczny, razem z zagadkami i historią tworzą spójną i logiczną całość, bardzo udany wypadzik,nie mam nic do zarzucenia,poza jedną rzeczą - podpowiedziami. Ale to tylko mały szczegół, wielka piona dla całej ekipy Escape Room Szczecin :)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Piramida
Piramida

Indiana Jones przy tym to pikuś...

02.12.2018 | data wizyty: 02.12.2018

Wystrój - nigdy nie widziałem bardziej klimatycznego, od samego początku gry przenosisz się do innego świata.Komunikacja, zagadki zróżnicowane, nacisk położony na współpracę gra kluczową rolę. Pełna profeska!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni