Patrycja W. 18
  • Escape room W cieniu piramid

    W cieniu piramid
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Wyjście Awaryjne nie zna granic.. i DOBRZE!

    08.01.2020 | data wizyty: 03.12.2019

    To już trzeci pokój Wyjścia Awaryjnego w którym byłam i oczywiście po Nautilusie i Legendzie Miecza spodziewałam się efektu WoW to nie sądziłam się, że sekundę wyruszę w podróż wśród piramid.. Pokój jest absolutnym numerem jeden na mojej liście doświadczeń związanych z ER!!! Wszystko, na prawdę wszystko było tak idealnie dopracowane -> klimat pokoju, zagadki.. każdy szczegół, że żal było wychodzić :D

    Polecam wszystkim i każdemu z osobna! Jest to POKÓJ OBOWIĄZKOWY!
    Kochana Ekipo WA - nigdy nie przestańcie tworzyć ER, to Wasze powołanie ;)

  • Escape room Legenda Miecza

    Legenda Miecza
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Pozamiatane!

    08.01.2020 | data wizyty: 24.11.2019

    Już po raz drugi odwiedziliśmy Wyjście Awaryjne.. i nie pozostaje mi przybić tej ekipie wysoką 5!
    Klimat i choreografia pokoju na najwyższym poziomie, czułam się wręcz jak na planie filmowym :D Zagadki wyborne.. wszystko idealnie dograne, dające poczucie zabawy w najczystszej postaci!
    Smutek po wyjściu i natychmiastowa chęć powrotu.. Ogromne gratulacje i niskie ukłony za ogrom pracy!
    Dziękujemy! :D

  • Escape room Nautilus: Podmorska przygoda

    Nautilus: Podmorska przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Wielkie WOW!

    20.05.2019 | data wizyty: 17.05.2019

    Uwielbiam! Pierwszy pokój tej ekipy odwiedzony i już plany na kolejne :) Jestem pod ogromnym wrażeniem pomysłowości, wystroju oraz logiki stworzenia tak idealnego ER :D Wszystko na najwyższą ocenę!
    Pokój do najłatwiejszych nie należy, ale 4 osobowa średnio doświadczona ekipa daje radę :)
    Wysoka piona dla stwórców, oby tak dalej a nie będą mieli sobie równych :) Dziękujemy!

  • Escape room Kolonizacja Marsa

    Kolonizacja Marsa
    Świat Zagadek
    Warszawa

    Zostałam naukowcem :D

    17.05.2019 | data wizyty: 16.05.2019

    Kolejny pokój zaliczony sukcesem! Z dotychczasowych pokoi ten był inny, inny niż wszystkie.. przede wszystkim wygląd pokoju dał na początku poczucie zagubienia - od czego zacząć, czego szukać i czy moja wiedza z czasów szkolnych da radę.. zaskoczenie, gdy wszystko było podane na tacy - pod warunkiem, że czytasz ze zrozumiem, myślisz logicznie i podchodzisz do tego z zachowaniem spokoju :) Dodatkowa możliwość gry zręcznościowej dodała tylko zabawy i masy śmiechu :D
    Jak dla mnie pokój super, na pewno będę polecać dalej.. szczególnie, że był to drugi pokój, który odwiedziłam w Świecie Zagadek i oba są wykonane za najwyższym poziomie :)
    Czekam z niecierpliwością na kolejne projekty!

  • Escape room Przeklęta wyspa

    Przeklęta wyspa
    Escape Project
    Warszawa

    Tak świetny, że aż strach :D

    15.05.2019 | data wizyty: 14.05.2019

    Tak dobry, tak dopracowany.. każdy szczegół przemyślany, wszystko spójne - zagadki, sposób podpowiedzi, no i oczywiście scenografia :D Każde ziarenko piasku w odpowiednim miejscu ;)
    Polecam z absolutnie czystym sumienie, jak dla mnie obowiązkowy punkt do odhaczenia na mapie escape roomów &3

  • Escape room Chata Wiedźmy

    Chata Wiedźmy
    Escape Room Majdańska 18 Warszawa
    Warszawa

    Ciekawy, genialnie urządzony - czuć klimat :)

    07.01.2019 | data wizyty: 06.01.2019

    Pokój przemyślany, fajne zagadki i dobra fabuła! Aranżacja robiła jednak największe wrażenie :D
    Polecam! :)

  • Escape room Opętanie

    Opętanie
    Dom Kłódek
    Toruń

    Wiarygodna opinia

    Mistrzostwo!

    12.11.2018 | data wizyty: 04.11.2018

    Pokój genialny! Absolutnie genialny! Super klimat, niebanalne zagadki i zaskoczenie gwarantowane! Polecam bez wątpienia ;)

  • Escape room Pruszkowskie porachunki

    Pruszkowskie porachunki
    Frantic Escape Room
    Pruszków

    Rodzinne miasto!

    12.11.2018 | data wizyty: 11.11.2018

    Mega pomysł, świetna realizacja i fantastyczna obsługa! ;)

  • Escape room Tajemnicza Komnata

    Tajemnicza Komnata
    Świat Zagadek
    Warszawa

    Najlepszy ever!!!

    12.11.2018 | data wizyty: 12.06.2018

    Najlepszy pokój w jakim byłam ;) Cudowny pokój, mega zagadki i świetna obsługa!

  • Escape room Napad na bank

    Napad na bank
    Akcja Ewakuacja nr 1 Warszawa
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Mega!

    12.11.2018 | data wizyty: 12.11.2018

    Mega, mega i jeszcze raz super ;)