Roaka

Roaka

Hej, jestem Roaka. Mam na swoim koncie 37 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

37 Odwiedzone

0 Planowane

Skaut

61 Punkty

50
61 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Misja: Kopalnia
Misja: Kopalnia

Kosmici atakują

10.12.2018 | data wizyty: 23.11.2018

Wiarygodna opinia

Roaka 27 opinii

W pokoju na prawdę jak w kopalni , wielki plus za pomysłowe latarki.
Zagadki pomysłowe, ciekawe.
Jak będziecie mieli godzinkę wolną to zachęcam odwiedzić ten pokój.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Laboratorium młodego chemika
Laboratorium młodego chemika

Laboratorium

10.12.2018 | data wizyty: 23.11.2018

Wiarygodna opinia

Roaka 27 opinii

Wchodząc po pokoju można się poczuć jak chemik w prawdziwym laboratorium.
Zagadki dość proste, chociaż z jedna mieliśmy problem bo wydawała się dość nielogiczna.
Ogólnie pokój warto odwiedzić , polecam :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Po drugiej stronie...
Po drugiej stronie...

W poszukiwaniu Alicji

10.12.2018 | data wizyty: 09.12.2018

Roaka 27 opinii

Pokój w 100% abstrakcyjny, dostarczył nam mnóstwo śmiechu i zabawy, i jeszcze te cudowne stroje.
Warto przyjść zobaczyć, my na pewno się zjawimy podbić drugi pokój.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room W gąszczu tajemnic
W gąszczu tajemnic

Odkrywamy tajemnice

10.12.2018 | data wizyty: 05.12.2018

Roaka 27 opinii

W pokoju poczujecie się jak w lesie, aż chciało by się rozłożyć kocyk i poleżeć,ale nie! Mamy misję do wykonania.
Zagadki ciekawe, jasne i logiczne, praktycznie brak standardowych kłódek.
Byliśmy w 3 osobowej grupie i udało nam się wyjść na spokojnie przed końcem czasu.
Obsługa świetna, polecam :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tunele pod miastem
Tunele pod miastem

Gdzieś pod miastem.

10.12.2018 | data wizyty: 05.09.2018

Roaka 27 opinii

W takim ER jeszcze nie byliśmy, świetnie się w nim bawiliśmy. Zagadki dość proste, jasne i logiczne. Kolejny pokój w quest cage, który nas nie zawiódł.
Już na wejściu przywitała nas uśmiechnięta pani, dzięki której wizyta była jeszcze bardziej udana. Polecam odwiedzić :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Piramida
Piramida

Piramida

10.12.2018 | data wizyty: 09.12.2018

Roaka 27 opinii

Pokój robi wrażenie, półmrok, piasek, muzyka wszystko super. I to co lubimy brak kłódek.
Ciekawe rozwiązania, warto odwiedzić. Polecam grupą początkującym :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Psychiatryk 2.0
Psychiatryk 2.0

Ja tam nie wchodzę.

10.12.2018 | data wizyty: 09.12.2018

Roaka 27 opinii

Pokój świetny , wszystkie zagadki jasne i przemyślane. Dreszczyku emocji też nie brakowało.
Był to nasz drugi pokój w SMF i wypadł dużo lepiej. Uważam go za pozycję obowiązkowa w Rybniku :)
Obsługa super.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnicza gra
Tajemnicza gra

Tajemnicza gra

19.11.2018 | data wizyty: 05.10.2018

Roaka 27 opinii

Pokój jest fajnie urządzony. Jest co robić przez tą godzinkę :) Pokój dla początkujących graczy .
Ja jak najbardziej polecam. Obsługa jak zawsze super

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Z piekła rodem
Z piekła rodem

Dowody..

19.11.2018 | data wizyty: 11.11.2018

Roaka 27 opinii

Mi pokój bardzo przypadł do gustu , zagadki nie opierały się tylko na kłódkach, więc trzeba ruszyć szare komórki.
Obsługa świetna. Jak najbardziej polecam.
My na pewno tam jeszcze wrócimy :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Joker
Joker

Joker

19.11.2018 | data wizyty: 16.11.2018

Roaka 27 opinii

Ostatni pokój, który przychodziliśmy w Hurry-up, niestety nas najmniej zachwycił aczkolwiek niespodzianek w nim nie brakuje, co daje mu plusika :)
Dość małe pomieszczenie, dużo zagadek, trzeba uważać żeby nic nie pokręcić .
Niektóre rzeczy potrzebują renowacji.
Polecam iść w 3 osoby :)

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Trudny

Pokaż następne