piotr_dalak

piotr_dalak

Hej, jestem piotr_dalak. Mam na swoim koncie 15 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

15 Odwiedzone

0 Planowane

Skaut

72 Punkty

50
72 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Wikingowie · Amulety Mocy
Wikingowie · Amulety Mocy

Przepiękny

06.02.2020 | data wizyty: 06.02.2020

piotr_dalak 7 opinii

Kiedy odwiedziliśmy Galaktyke Tajemnic zapytałem się tworcy Wikingów skad ta cena, odpowiedzial przyjdz to sie przekonasz. I po niecalych 70 minutach musze stwierdzic ze ta kwota jest w pelni uzasadniona. Bardzo przemyślane zagadki, niebanalne, wymagajace współpracy. To wszystko otoczone swietnym klimatem i przepiękną scenografią. Przemila obsługa, zaczynajac od proejktanta, ktory tworzy swoje pokoje z pasją i przekonaniem, poprzez Game Mastera ktory nakręca klimat od 1 minuty i popycha w razie problemow nie odbiegając od klimatu. Po calej zabawie kwadrans przyjaznej rozmowy i pytania co mozna jeszcze poprawić. Swietne miejsce stworzone przez swietna ekipę. Czekam na wiecej!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Faraon
Faraon

Nie oszukuj bo poczekasz

06.02.2020 | data wizyty: 19.01.2020

piotr_dalak 7 opinii

Bardzo klimatyczny pokój z fajnie odzwierciedlonymi elementami historycznymi. Nietuzinkowe zagadki matematyczne, faraon trzymajacy reke na pulsie i te przeklęte [spojler].

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Szum
Szum

Zagadkowo z dreszczykiem emocji

06.02.2020 | data wizyty: 02.02.2020

Wiarygodna opinia

piotr_dalak 7 opinii

Continuum rzadko kiedy zawodzi jesli chodzi o budowanie napięcia. Ciekawe zagadki pokoj bardzo nie liniowy, 4 isoby mialy zabawe na pelne 70 minut. Prowadzaca fajnie trzymala napiecie od momentu wejscia do kompleksu. Jeden z lepszych w Poznaniu!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Galaktyka Tajemnic
Galaktyka Tajemnic

Fajny klimat Gwiezdnych Wojen

26.01.2020 | data wizyty: 25.01.2020

piotr_dalak 7 opinii

Bardzo dobrze wykonany pokój, z ciekawymi zagadkami, swietnie wygladajacymi propsami i przede wszystkim z bardzo fajnie zaangażowaną obsługą. Zdecydowanie wart obejrzenia i rozwiazania jesli jestescie fanami sagi.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Sekret dziadka
Sekret dziadka

Pokój stworzony z pasją

11.01.2020 | data wizyty: 11.01.2020

Wiarygodna opinia

piotr_dalak 7 opinii

Wyśmienita zabawa w pokoju stworzonym przez prawdziwego pasjonata. Ciekawe zagadki, totalnie nieliniowe, bardzo różnorodne, wymagające współpracy całej grupy. Game master i właściciel bardzo ugodowy gdy okazało sie ze w pokoju bedzie nas mniej niz zakładano po samej grze spędziliśmy 20 minut na rozmowach o branży.
Jak dla mnie "must see" na mapie Poznania.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Golden Hajs
Golden Hajs

Klimat Casa la papel

15.12.2019 | data wizyty: 14.12.2019

Wiarygodna opinia

piotr_dalak 7 opinii

Bardzo ciekawy pokój, nieliniowy z niezawodnymi zagadkami. Dla 5 osob troszke ciasny i jedynym minusem bylo to ze niestety nie można bylo pracowac na zagadakch równocześnie.
Zdecydowanie polecam

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Coś
Coś

Genialny klimat!

16.10.2018 | data wizyty: 15.10.2018

Wiarygodna opinia

piotr_dalak 7 opinii

Świetnie zaprojektowany pokój, super klimat a przede wszystkim mega obsługa. Jeśli chodzi o stworzenie odpowiedniej atmosfery, prowadzący robią to znakomicie od samego początku. Bardzo ciekawe łamigłówki i świetna otoczka fabularna

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny