Monika1006

Monika1006

Hej, jestem Monika1006. Mam na swoim koncie 80 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

80 Odwiedzone

0 Planowane

Nawigator

126 Punkty

100
126 pkt
150

Wszystkie opinie

Escape room Hostel na Paharganju
Hostel na Paharganju

Świetnie się bawiłam! :)

26.01.2020 | data wizyty: 25.01.2020

Jak dla mnie zdecydowanie 10! Piękny wystrój, dużo kolorów i wzorów, zagadki świetnie pasujące do klimatu. Mimo kilkudziesięciu pokoi na koncie udało się nas zaskoczyć. Obsługa na najwyższym poziomie, mam nadzieję, że spotkamy się w następnych Waszych pokojach bo zarówno Hostel jak i Templariusze zrobiły na nas duże wrażenie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room American School Story
American School Story

Must have

08.01.2020 | data wizyty: 07.01.2020

Dokładnie jak w opisie - coś niestandardowego, coś nieszablonowego! Punkt obowiązkowy na polskiej scenie ER. Wystrój i zagadki na najwyższym poziomie, jednak nie tylko o to tu chodzi. Tutaj to my gramy z pokojem a pokój gra z nami i jest to zdecydowanie świetna gra! :) Nie jest to typowy thriller, owszem trzyma w napięciu ale przez większość naszej zabawy na twarzach widać uśmiech :)

FOX O'CLOCK czekamy na Wasze nowe pokoje! Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pomocnicy Św. Mikołaja
Pomocnicy Św. Mikołaja

Przyjemny świąteczny pokój :)

21.12.2019 | data wizyty: 21.12.2019

Cudowny, świąteczny pokój :) Zagadki w większości proste, ale to nie one grają tutaj pierwsze skrzypce. Piękne wnętrze, idealny wystrój. Warto być pomocnikiem Świętego Mikołaja :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Wiedźma II: Lochy
Wiedźma II: Lochy

Nie było tak strasznie :)

21.12.2019 | data wizyty: 21.12.2019

Pokój z lekkim dreszczykiem, pięknym wystrojem i zróżnicowanymi zagadkami. Bardziej pasuje mi tu kategoria fantasy z thrillerem niż sam horror :) Polecam dla grup z kilkoma pokojami na koncie, współpraca będzie wymagana.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Poznaj Wolfganga
Poznaj Wolfganga

Must have we Wrocławiu :)

01.12.2019 | data wizyty: 30.11.2019

To było przeżycie! :) Niesamowity początek za co największy plus! Nie spotkaliśmy się z taki wprowadzeniem nigdy wcześniej, mimo że mamy już kilkadziesiąt pokoi za sobą. Zagadki i wystrój spójne, wszystko pasujące do fabuły. Kilka klasycznych kłódek, kilka rozwiązań z elektroniką - każdy znajdzie coś dla siebie. Polecałabym dla grup z doświadczeniem - klimat pokoju wymaga odpowiedniego skupienia na zagadkach ;) . Przemiła rozmowa po grze, zdecydowanie widać serce włożone w obsługę :) Dziękujemy i czekamy na coś nowego od Projekt Ucieczka :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Przeklęta wróżba
Przeklęta wróżba

Zasłużona 10!

18.11.2019 | data wizyty: 16.11.2019

Wiarygodna opinia

Świetny pokój ze zróżnicowanymi zagadkami, znajdzie się i kłódka i elektronika i manualnie coś do zrobienia. Zaskoczyło nas wprowadzenie, za to duży plus :) w 2 osoby udało nam się wyjść 7 minut przed czasem z 1 podpowiedzią. Zagadki zarówno banalne jak i trudniejsze, natomiast wszystkie pasują do klimatu i fabuły pokoju - za co kolejny plus :) Obsługa jak zwykle na najwyższym poziomie, serdecznie pozdrawiamy!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Jaga Baba
Jaga Baba

Nie tak łatwo jak mogłoby się wydawać :)

15.11.2019 | data wizyty: 11.11.2019

Wiarygodna opinia

Pokój jest przeuroczy i mimo wszystko pokój nie jest bajecznie prosty :) Byliśmy we 2, wyszliśmy w ostatnim momencie. Gorąco polecamy, widać wkład pracy i serca oddany w pokoju.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Krypta
Krypta

Udało się wydostać :)

22.09.2019 | data wizyty: 01.08.2019

Super wystrój, świetne mechanizmy. Polecam dla grup z doświadczeniem kilku pokoi.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Krwawy Baron
Krwawy Baron

Świetnie

22.09.2019 | data wizyty: 27.07.2019

Fajne rozwiązania, rzadko spotykane w innych pokojach :) Polecam się wybrać w min. 3 osoby. Obsługa bez zarzutów :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Piraci
Piraci

Ocaleni

22.09.2019 | data wizyty: 25.07.2019

Pokój nie należy do największych ale nadrabia klimatem i zagadkami :) Można poczuć się jak na statku, obsługa bez zarzutu.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne