nightmare0

nightmare0

Hej, jestem nightmare0. Mam na swoim koncie 17 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

17 Odwiedzone

2 Planowane

Skaut

75 Punkty

50
75 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Dooby Doo
Dooby Doo

Rewelacja

04.04.2020 | data wizyty: 02.03.2020

Wiarygodna opinia

Dla pokoi takich jak ten brakuje skali na lockme :D totalna rewelacja, a do tego powrót do dzieciństwa z odrobiną dreszczyku na plecach :) gorąco polecamy!!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Nawiedzony Dwór
Nawiedzony Dwór

Trudny pokój

04.04.2020 | data wizyty: 25.01.2020

Pokój zapowiadał się świetnie, mroczny klimat, ciekawe zagadki oraz mechanizmy sprawiające wrażenie, że pokój faktycznie był nawiedzony :) Niestety uważamy że, nie jest on dobrze wyskalowany czasowo - godzina to za mało :/ po skończonym czasie i rozwiązaniu bardzo dużej ilości zagadek okazało się, że przeszliśmy dopiero połowę pokoju (mimo że mamy już doświadczenie) :( dodatkowo kilka zagadek było dla nas nielogicznych :( Jesteśmy grupą graczy, która jednak mimo wszystko lubi poznać zakończenie historii - tutaj było to niemożliwe, zablokowała nas zasada max. 3 podpowiedzi i [spojler] :( możliwe, że kiedyś jeszcze wrócimy bo nierozwiązana zagadka nie daje nam spokoju ;)

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Legendy Camelotu
Legendy Camelotu

Magia i miecz!

04.04.2020 | data wizyty: 29.01.2020

Ciekawą przygodą w średniowiecznym klimacie z odrobiną magii :) polecamy

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Kwatera szpiega 1989: Kryzys warszawski
Kwatera szpiega 1989: Kryzys warszawski

Uratuj świat!

04.04.2020 | data wizyty: 23.01.2020

Nieduży pokój z mnóstwem ciekawych zagadek i mechanizmów niespotykanych w innych pokojach :) wszystko w bardzo dobrze oddanym klimacie PRL. Polecamy :)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Kraina Czarów
Kraina Czarów

Pokój zmyslów

04.04.2020 | data wizyty: 13.03.2020

Pokój inny niż wszystkie :) w którym głównie trzeba opierać się na swoich zmysłach :) kilka zagadek wydało nam się nie logicznych i można było by je przedstawić w inny sposób :) jednak to świat Alicji w którym chyba nie powinno się doszukiwać logiki ;)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Klątwa Zbójów
Klątwa Zbójów

Podwójny klimat

04.04.2020 | data wizyty: 14.03.2020

Bardzo fajny pokój, który łączy w sobie dwa różne klimaty :) bardzo miła obsługa :) polecamy!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Hrabia Drakula
Hrabia Drakula

Zamek Drakuli

18.08.2019 | data wizyty: 17.08.2019

Wiarygodna opinia

Jeden z najtrudniejszych pokoi w jakich byliśmy (niektóre przydatne rzeczy były naprawdę małe i ciężkie do znalezienia, dodatkowo jedno rozwiązanie wydało nam się nielogiczne i niepotrzebnie je odrzuciliśmy), pokój był zdecydowanie nieliniowy - co było jego plusem ale jednocześnie poziom trudności dodatkowo wzrósł. Mimo tego, że byliśmy w 4 osoby to i tak potrzebowaliśmy kilku podpowiedzi i dodatkowych 5 minut na ukończenie zagadki (duży plus że obsługa nie przerwała nam gry i pozwoliła na to). Pokój na wysokim poziomie, super obsługa i klimat. Polecamy osobom z kilkoma pokojami na koncie :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Tajemnica Alchemika
Tajemnica Alchemika

Świetny pokój i ekstra klimat

11.08.2019 | data wizyty: 08.08.2019

Wiarygodna opinia

Gorąco polecamy :) super wstęp do zadania opowiedziany przez mistrza gry, mnóstwo ciekawych zagadek do rozwiązania, trzymających w napięciu do samego końca. Jeden malutki minusik - Niestety, udało nam się intuicyjnie "przeskoczyć" dwie zagadki i ukończyć szybciej grę ale to wcale nie popsuło nam zabawy (po prostu chciałobyś się zostać w tym pokoju jeszcze dłużej) :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Sekret Profesora Lipnitzkiego
Sekret Profesora Lipnitzkiego

Mroczna zagadka

03.02.2019 | data wizyty: 02.02.2019

Wiarygodna opinia

Pokoj godny polecenia :) ciekawe i mroczne zagadki :) dodatkowo osoby lubujące się w chemii i biologii znajdą sporo dla siebie ;)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Legenda Miecza
Legenda Miecza

Rewelacja!

14.01.2019 | data wizyty: 14.01.2019

Wiarygodna opinia

Rewelacyjny pokój! Wręcz obowiązkowy do odwiedzenia :) olbrzymia ilość niesamowitych zagadek do rozwiązania :) pokój pozytywnie zaskoczy każdego i to nie jeden raz ;)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne