nightmare0
  • Escape room Hrabia Drakula

    Hrabia Drakula
    Lock Ness Strefa Zagadek
    Rzeszów

    Wiarygodna opinia

    Zamek Drakuli

    18.08.2019 | data wizyty: 17.08.2019

    Jeden z najtrudniejszych pokoi w jakich byliśmy (niektóre przydatne rzeczy były naprawdę małe i ciężkie do znalezienia, dodatkowo jedno rozwiązanie wydało nam się nielogiczne i niepotrzebnie je odrzuciliśmy), pokój był zdecydowanie nieliniowy - co było jego plusem ale jednocześnie poziom trudności dodatkowo wzrósł. Mimo tego, że byliśmy w 4 osoby to i tak potrzebowaliśmy kilku podpowiedzi i dodatkowych 5 minut na ukończenie zagadki (duży plus że obsługa nie przerwała nam gry i pozwoliła na to). Pokój na wysokim poziomie, super obsługa i klimat. Polecamy osobom z kilkoma pokojami na koncie :)

  • Escape room Tajemnica Alchemika

    Tajemnica Alchemika
    Combinator Kraków
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    Świetny pokój i ekstra klimat

    11.08.2019 | data wizyty: 08.08.2019

    Gorąco polecamy :) super wstęp do zadania opowiedziany przez mistrza gry, mnóstwo ciekawych zagadek do rozwiązania, trzymających w napięciu do samego końca. Jeden malutki minusik - Niestety, udało nam się intuicyjnie "przeskoczyć" dwie zagadki i ukończyć szybciej grę ale to wcale nie popsuło nam zabawy (po prostu chciałobyś się zostać w tym pokoju jeszcze dłużej) :)

  • Escape room Sekret Profesora Lipnitzkiego

    Sekret Profesora Lipnitzkiego
    Lock House
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    Mroczna zagadka

    03.02.2019 | data wizyty: 02.02.2019

    Pokoj godny polecenia :) ciekawe i mroczne zagadki :) dodatkowo osoby lubujące się w chemii i biologii znajdą sporo dla siebie ;)

  • Escape room Legenda Miecza

    Legenda Miecza
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Rewelacja!

    14.01.2019 | data wizyty: 14.01.2019

    Rewelacyjny pokój! Wręcz obowiązkowy do odwiedzenia :) olbrzymia ilość niesamowitych zagadek do rozwiązania :) pokój pozytywnie zaskoczy każdego i to nie jeden raz ;)

  • Escape room Sekretny Gabinet Al'a Capone

    Sekretny Gabinet Al'a Capone
    SCARY HOSTEL KRAKÓW
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    Pokój godny polecenia

    22.11.2018 | data wizyty: 22.11.2018

    Pokój godny polecenia :) ciekawy klimat i pomysł. Bardzo dobra obsluga. Według nas pokój idealny dla 2-3 osób. Niestety, było tez kilka minusów: napotkaliśmy jedna awarię która uniemożliwiła nam rozwiązanie jednej z zagadek (potrzebowaliśmy przymusowej podpowiedzi), jedna zagadkę udało nam się rozwiązać w inny sposób niż w rzeczywistości miała być rozwiązana. Mimo powyższych niedociagnięć bardzo polecam pokój :) bawiliśmy się świetnie

  • Escape room Tajemnica Hrabiego Cromwell'a

    Tajemnica Hrabiego Cromwell'a
    It's a Trap
    Kraków

    Wiarygodna opinia

    Ciekawa mroczna historia

    16.11.2018 | data wizyty: 15.11.2018

    Pokój godny polecenia :) świetny mroczny wciągający klimat! Zagadki na wysokim poziomie

  • Escape room Kwatera szpiega

    Kwatera szpiega
    Zamykacze
    Krosno

    Wiarygodna opinia

    Świetny pokój!

    16.11.2018 | data wizyty: 28.09.2018

    Świetny pokój! Zagadki na bardzo wysokim poziomie :) Ciekawa fabuła! Polecamy!