pandka
  • Escape room Wstęp wzbroniony

    Wstęp wzbroniony
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Chatka myśliwego

    16.08.2019 | data wizyty: 10.08.2019

    Ciekawy pokój, kilka fajnych zagadek, kilka zupełnie oczywistych, ale kilka nas zaskoczyło. Powiedziałabym, że pokój raczej łatwy. Wystrój dobrze przemyślany i wykonany. Średnio polecam dla więcej niż 3-4 osób, trochę mało miejsca na więcej ;) My w trzy (jedna doświadczona, dwie początkujące osoby) wyszłyśmy w 35 minut bez podpowiedzi :) Obsługa przemiła, jak zawsze!

  • Escape room Duch kopalni

    Duch kopalni
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Bardzo klimatyczny pokój

    16.08.2019 | data wizyty: 10.08.2019

    Klimat pokoju jest bardzo kopalniany, jeśli chodzi o wystrój to nic dodać nic ująć. Fabuła ciekawa, zakończenie również. Zagadki pomysłowe i na średniozaawansowanym poziomie, niespotykane ale mogłoby być ich ciut więcej. Obsługa jak zawsze przesympatyczna! :)

  • Escape room Noc żywych trupów

    Noc żywych trupów
    Trap Jungle
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Ocaleliśmy

    20.05.2019 | data wizyty: 16.05.2019

    Bardzo dobrze zrobiony pokój, zagadki logiczne i niezbyt trudne, wszystko można łatwo ze sobą powiązać. Udało nam się uciec bez podpowiedzi w mniej niż 60 minut. Na dwie osoby było odpowiednio dużo roboty, jednak pokój nie jest za duży i spodziewam się, że w cztery osoby ciężko by było nie obijać się łokciami... Obsługa sympatyczna jak zawsze :) Były chwile grozy ale horrorem bym tego nie nazwała.

  • Escape room Obłęd

    Obłęd
    Exit19.pl
    Wrocław

    Obłędny pokój!

    27.02.2019 | data wizyty: 25.02.2019

    Niesamowity klimat, przesympatyczna obsługa, rewelacyjna gra aktora. Nie dodałabym ani nie odjęła ani jednej rzeczy w tym pokoju. Ilość zagadek, różnorodność, wielkość pokoju i fabuła powalają na kolana. Wykonanie najlepsze na świecie. To była najlepsza gra w moim życiu!

  • Escape room Dziki Zachód: Western Saloon

    Dziki Zachód: Western Saloon
    Lucky Lock
    Kraków

    Rewelacyjny pokój!

    19.11.2018 | data wizyty: 17.11.2018

    Przeklimatyczny, przeciekawy pokój, rewelacyjne zagadki, mnóstwo rekwizytów, dużo niespotykanych motywów, świetna fabuła ze szczęśliwym zakończeniem. Była nas czwórka w pokoju i właściwie nikt z nas się nie nudził przez ani chwilę, jest co robić. Przesympatyczna obsługa, świetnie radząca sobie w języku angielskim. Bardzo się cieszę, że odwiedziłam Wasz pokój!

  • Escape room Porwany Samolot

    Porwany Samolot
    Escape Bus
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Rewelacja

    18.10.2018 | data wizyty: 16.10.2018

    Pokój rewelacyjny, masterpiece - wyposażenie, klimat, zagadki, absolutnie wszystko jest dobrze zrobione. Na 90 minut naprawdę jest co robić. Jedyną uwagę mam do systemu podpowiedzi czyli Pana z obsługi krzyczącego podpowiedzi przez drzwi gdy o nie nie prosimy... To trochę zaburza grę.

    Obsługa sympatyczna, pomogła przy zrobieniu niespodzianki mojemu współgraczowi za co jeszcze raz serdecznie dziękuję :) Czekam na kolejne pokoje Waszej firmy!

  • Escape room Military

    Military
    Escape Leszno
    Leszno

    Klimatycznie

    21.09.2018 | data wizyty: 16.08.2018

    Chociaż klimaty wojskowo-militarne to zupełnie nie moja bajka, to wystrój tego pokoju jest bardzo spójny i dobrze dopracowany i sprawia bardzo pozytywne wrażenie. Z zagadkami jednak trochę gorzej, jest ich nie za wiele, a zdecydowana większość to zwykłe nudne kłódki... Do myślenia nie ma za dużo, większość to szperanie.

  • Escape room Peron 9 i 3/4

    Peron 9 i 3/4
    Trap Jungle
    Wrocław

    Dla fanów i dla nie-fanów

    21.08.2018 | data wizyty: 19.08.2018

    Pokój jest naprawdę rewelacyjny, dzieje się w nim prawdziwa magia. Mnóstwo zagadek wywołuje efekt wow. Jest w nim bardzo dużo powiązań z fabułą Harrego Pottera ale ci, którzy zupełnie nie znają historii też bez problemu odnajdą się w pokoju i będą mieli frajdę. Na pewno nie jest to pokój na pierwszy raz, ale jakiś super trudny też nie jest. Właściwie tylko jedna zagadka zatrzymała nas na dłużej.

    Obsługa przesympatyczna (z kotami włącznie) :)

    Jedyna moja uwaga to: jak na pokój otwarty zaledwie miesiąc temu, wygląda on na strasznie zmasakrowany. Rozumiem, że nie wszyscy gracze rozumieją co znaczy "nie używać siły" ale naprawdę tak dużo elementów było uszkodzonych, że chociaż część powinno się na bieżąco chociaż prowizorycznie podoklejać...

    Odpowiedź Trap Jungle

    Niestety w ostatnim okresie wspomniana zasada była łamana wielokrotnie, dlatego staramy się umocnić newralgiczne miejsca, aby były jeszcze bardziej odporne. Dziękujemy za odwiedziny i serdecznie pozdrawiamy! :)

  • Escape room Czarny motylek

    Czarny motylek
    Fox O'clock
    Wrocław

    Rewelacja!

    30.05.2018 | data wizyty: 27.05.2018

    Niesamowity pokój, klimatyczny, odpowiednio straszny (jeden motyw do teraz budzi we mnie ciarki) i pomysłowy. Zagadek sporo, powiązanych ze sobą i z fabułą i niespotykanych. Już dawno mnie tak nie usatysfakcjonowało wyjście z pokoju!
    50 minut w dwie osoby bez podpowiedzi :)

    Obsługa jak zawsze rewelacyjna, Alex i Kulka jak zawsze dodają klimatu :)

  • Escape room Pinokio

    Pinokio
    Fox O'clock
    Wrocław

    Piękny choć trochę zaniedbany pokój

    30.05.2018 | data wizyty: 29.05.2018

    Obsługa jak zawsze przesympatyczna! Wystrój piękny, większość zagadek bardzo dobra, pomysłowa i doskonale związana z bajką, jednak cały pokój wydawał mi się nieco zaniedbany. Spodziewam się, ze ciężko się dba o drewniane elementy przy tylu grupach odwiedzających pokój i naprawdę potężnej ilości rekwizytów, ale było sporo rzeczy uszkodzonych (poodrywane figurki, warzywka i inne WAŻNE elementy, które zmieniały rozumienie zagadek), które spodziewam się, nie wszystkie zostały zepsute tego dnia przez grupy przed nami...

    Mimo wszystko to mój czwarty pokój w Fox O'clock (licząc te przed zmianą nazwy) i nadal jest to jedna z moich ulubionych firm ER :)

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4