robertszw
  • Escape room Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda

    Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Genialna podróż w czasie...

    21.02.2020 | data wizyty: 20.02.2020

    Pokój, jak każdy Exit.19 genialny, dopracowany ze szczegółami. Jest i elektryka i trochę kłódek. Pokój liniowy, nieraz nagromadzenie zagadek potrafi zmylić, szczególnie tych, którzy chcieliby wszystko rozwiązać już, od razu. W kilku miejscach poziom nawet trudny, każący do myśleć i nie wspominać o tym, co było już wcześniej. Na dodatkowe plusy zasługuje mistrz gry oraz jesteśmy bardzo mile zaskoczeni nowym miejscem Exit.19 gdzie znajduje się pokój. Warto tam pójść nazwy i dla samego klimatu. Ale oczywiście najważniejszy jest pokój, który gorąco polecamy.

  • Escape room Przeklęta wróżba

    Przeklęta wróżba
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Cóż za wiedźma...

    19.02.2020 | data wizyty: 18.02.2020

    Pokój naprawdę warty odwiedzenia. Na sam plus od razu wpływa świetny sposób wprowadzenia do gry, z początku niby zwykle o kłódkach itp. ale później dalsze wprowadzenie z wielkim łaaał. Zagadki niezbyt trudne: przy niektórych może trzeba trochę dłużej się zatrzymać, ale poziom raczej średni. Są kłódki i elektronika. Wystrój pokoju dopracowany z ogromnymi detalami. Obsłucha bardzo fajna, miła i fachowa. Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Byliśmy w 3 osoby i świetnie się bawiliśmy wychodząc przed czasem. Gorąco polecamy!

  • Escape room Jaga Baba - historia prawdziwa

    Jaga Baba - historia prawdziwa
    Trapped
    Wrocław

    Jesteś w bajce...

    20.10.2019 | data wizyty: 14.10.2019

    Pokój fantastyczny: wystrój bardzo dopracowany pod każdym najmniejszym szczegółem. Pokój bez kłódek, ale za to zagadki świetnie wkomponowane w fabułę, tworzą z nią całość. Zagadki nie dość trudne, nawet udało się wyjść pomijając jedną ☺️ obsługa pokoju na wysokim poziomie. Bardzo fajna, miła i długa rozmowa, zarówno przed, jak i po grze. Gorąco polecamy i czekamy na jakiś nowy pokój.

  • Escape room Ostatni Templariusze

    Ostatni Templariusze
    House of game
    Wrocław

    Trudno być templariuszem...

    24.09.2019 | data wizyty: 23.09.2019

    Pokój nieliniowy, wieloetapowy, wymagający dobrej koncentracji, pamięci i skupienia. Rozwiązywanie klasyczne, praktycznie bez elektroniki z małym wyjątkiem. Sposoby rozwiązywania zagadek często potrafią zatrzymać na dłużej i zmylić nawet tych, którzy mają wiele pokoi na koncie. Wystrój i fabuła bardzo spójne i na wysokim poziomie. Pokój zdecydowanie dla doświadczonych, dość trudny. warto mieć uwagę na wszystko i dobrze współpracować, szczególnie na początku. Obsługa super i świetna rozmowa, zarówno przed, jak i po grze. Polecamy doświadczonym :)

  • Escape room Dzicy Są

    Dzicy Są
    In&Out
    Wrocław

    Bajkowo i prawdziwe złoto....

    19.09.2019 | data wizyty: 16.09.2019

    Pokój bardzo fajny, miły i przyjemny. Wystrój genialny, fabuła spójna, zagadki średniej trudności choć niektóre faktycznie zatrzymują na dłużej. Bardzo fajne i miłe zakończenie. Ciekawy sposób podpowiedzi... Gorąco polecamy.

  • Escape room Operacja "Wrocław"

    Operacja "Wrocław"
    Bermudy Quest
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Znowu wyszliśmy na złodziei...

    28.08.2019 | data wizyty: 27.08.2019

    Udało się ukraść dokumenty... Pokój liniowy więc dla większej liczby osób chyba byłby nudny. Świetne zagospodarowanie miejsca. Zagadki różnego typu. Jest elektryka i są kłódki. Są też zagadki bez zagadek 😉 które potrafią chwilę zatrzymać. Pokój wart odwiedzenia, jednak zostaje myśl, że czegoś brakowało.

  • Escape room Cela

    Cela
    Trapped
    Wrocław

    Można uciec śmierci...

    28.08.2019 | data wizyty: 27.08.2019

    Pokój bardzo fajny, świetny wystrój pasujący do tematu, dużo elektryki i dużo myślenia. Początkowo naprawdę ważna i konieczna jest współpraca. Co do zagadek, w pokoju każdy coś znajdzie dla siebie. Świetny dla początkujących, ale i dla bardziej zaawansowanych fajna rozrywka, choć wyszliśmy dużo przed czasem to została myśl, że fajnie by było jeszcze zostać w środku.

  • Escape room Przeklęty Pierścień

    Przeklęty Pierścień
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Szkoda tego pierścienia

    27.08.2019 | data wizyty: 26.08.2019

    Pokój całkowicie nowy, czyli elektryka i tylko ona górą 😀 wystrój pokoju genialny, choć byliśmy tu jako czwarty pokój z rzędu, to wystrój bardzo różni się od wcześniejszych pokoi firmy. Pokój daje dużo do myślenia. Początek poszedł migiem a potem pojawiły się dwie zagadki, które wstrzymały nas na dłużej. Warto odwiedzić, szczególnie fanom Władcy Pierścieni.

  • Escape room Więzienie

    Więzienie
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Można zwiewać....

    27.08.2019 | data wizyty: 26.08.2019

    Pokój starszy i z wystrojem choć prostym to powiedziałbym realnie odzwierciedla wystrój więzienia. Dla początkujących pokój bardzo fajny. Poszliśmy tam za ciosem po innych pokojach ze względu na naszą sympatię do firmy. Fajnie tam było pójść ze względu na to, że w pokoju konieczne jest sprawdzenie się we wzajemnej współpracy. Dla początkujących świetnych, dla bardziej doświadczonych fajna przerwa w trudnościach. Dlatego też dajemy najwyższą ocenę.

  • Escape room Pokój babci

    Pokój babci
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Podwójne życie babci

    27.08.2019 | data wizyty: 26.08.2019

    Pokój typowo dla początkujących, choć poszliśmy do niego jako doświadczeni. Pokój sympatyczny, oparty na tradycyjnych kłódkach ale z kilkoma naprawdę fajnymi pomysłami na ukrycie przejścia dalej. Po malutku odkrywamy co za babcię mamy i faktycznie, niezła babka. Bardzo fajna fabuła. Choć wyszyliśmy na dużo przed czasem polecamy wszystkim. Fajnie jest nieraz odświeżyć sobie myślenie na poziomie podstawowym, bez zastanawiania się czy to czasem nie za proste.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4 5