Daxo
  • Escape room PostApo: Schron

    PostApo: Schron
    ER 1871 Inny Wymiar
    Chorzów

    Wiarygodna opinia

    Ciekawa wizja

    14.07.2019 | data wizyty: 14.07.2019

    Więc na stracie trzeba pochwalić lokalizację, bo jest wprost genialna i idealnie stworzona do właśnie takiego typów ER opartego na tym klimacie. Potencjał ten został wykorzystany w bardzo dobry sposób. Zagadki ciekawe dobrze wykonane z delikatnym poczuciem humoru składające się w jakiś sposób w jednolitą całość. Fajny pomysł na komunikację w razie potrzeby pomocy. Jeśli chodzi o poziom trudności to muszę stwierdzić, że jest wymagający i nie radziłbym brać go na początku przygody z ER. Nam udało się oczywiście wyjść ale było kilka trudniejszych chwil. Jesli chodzi o same pomieszczenia to są bardzo duże. Po wyjściu do pokoju odczuwa sie delikatne zmieszanie, bo jak to w postapokaliptycznynym świecie panuje chaos i bałagan i właśnie dla tego w pokoju jest spora ilość elementów, które potrafią zmylić. Z takich wiekszych uwag z naszej strony to właściwie można by dodać, żeby fabularne wprowadzanie bylo bardzej wciągające do samej rozgrywki. Druga sprawa brakowało nam delikatnie obróbki audio, która by bardziej wciągała do pokoju, nie jest to oczywiscie wada ale przyjemny dodatek, który bardzie poprawił pokój. Na duży plus obsluga i pakiet z opcją zniżki, bo pokazuje że firma chcę sie rozwijać i przyciągać klientów. Pozdrawiamy i na pewno odwiedzimy.

  • Escape room Seria Niefortunnych Zagadek

    Seria Niefortunnych Zagadek
    Cinema Escape
    Pszczyna

    DUŻY

    15.06.2019 | data wizyty: 15.06.2019

    Największy z największych.
    Bardzo polecamy ten pokój. Ciekawa historia, zagadki i cały wystrój. Klimat oddany w 100%. Miła obsługa i proste wprowadzenie do wątku.

  • Escape room Kopalnia Złota

    Kopalnia Złota
    Strych
    Chorzów

    Wiarygodna opinia

    Klimat podziemia

    24.04.2019 | data wizyty: 23.04.2019

    Dla mnie zawrze jest ważne żeby zobaczyć pracę oddaną w pokój i tym razem się nie zawiodłem.

    Był to mój pierwszy pokój w Chorzowie i bardzo wysoko stawia poprzeczkę co mnie bardzo cieszy.

    Bardzo miła obsługa i super towarzyski właściciel, szczerze nas zachęcił do owiedzenia drugiego starszego pokoju.

  • Escape room Moriarty sp. z o.o.

    Moriarty sp. z o.o.
    Quest Cage
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    Zasłużony lider

    10.04.2019 | data wizyty: 08.04.2019

    Pokój od dłuższego czasu był na liście do odwiedzenia no i w końcu się zdecydowaliśmy. Było warto i juz wiadomo czemu pokój jest uznawany za jeden z najlepszych w Polsce. Brawa za całe wykonania, zagadki i rozmiar calego pokoju.

  • Escape room Reaktor 404: powrót atomu

    Reaktor 404: powrót atomu
    Quest Cage
    Katowice

    Pierwszy

    18.02.2019 | data wizyty: 16.06.2018

    To był mój pierwszy pokój i cieszę się, że trafiłem do takiego. Ciężko było dorównać klimatowi tego pokoju. Poziom był taki idealny na początki.

  • Escape room Piekło Hazardzisty

    Piekło Hazardzisty
    Quest Cage
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    Klimat i wykonanie

    18.02.2019 | data wizyty: 17.02.2019

    Bardzo dobry pokój. Widać pracę włożoną, aby oddać klimat całej zabawy.
    Poziom zabawy jest trudny i wymaga skupienie, ale byliśmy już w cięższym ( strych szalonego alchemika ).

    Na początku można poczuć zamieszanie ale wszystko uklada sie w całość :)

    No i ten niezapomnianym finał xD

  • Escape room Pogromcy duchów

    Pogromcy duchów
    Quick Escape Room
    Bytom

    Wiarygodna opinia

    Świetny

    24.09.2018 | data wizyty: 21.09.2018

    Pokój jest genialny. Jako elektronik muszę docenić wykonanie techniczne calego pokoju. Bardzo fajny klimat. Sam pomysł aranżacji calej historii, również bardzo ciekawy. Bardzo miła obsługa.