bierytat
  • Escape room Tajemnica Alchemika

    Tajemnica Alchemika
    Combinator Kraków
    Kraków

    Wawel niejedną ma tajemnicę

    26.09.2019 | data wizyty: 29.06.2019

    Jeśli kiedykolwiek zastanawiałeś się czy wszystkie zagadki i tajemnice Krakowa zostały już rozwikłane, to zdecydowanie nie byłeś jeszcze w tym miejscu :)
    Pokój posiada wiele niecodziennych rozwiązań, które widzieliśmy pierwszy raz w życiu, to w połączeniu z miłą obsługą i wystrojem daje świetne wrażenia :D

  • Escape room Świątynia Zagłady

    Świątynia Zagłady
    Open The Lock
    Gliwice

    Wiarygodna opinia

    Zagłada!

    26.09.2019 | data wizyty: 13.09.2019

    Pradawne grobowce zapomniane przez człowieka od lat. Bo kto inny słyszał o grobowcach majów tak wiele jak ekipa poszukiwaczy wybierająca się na podróż w czasie w te zapomniane rejony :)
    Pełna przygód i zagadek wycieczka wciągnie każdego na długi czas, nawet po powrocie śni się po nocach dylemat, czy kolor przed nami jest zielony czy niebieski... a może czarny :p
    Bardzo przyjemny i klimatyczny pokój pełen tajemnic i niespodzianek. Zdecydowanie godny polecenia każdemu :)

  • Escape room Piekło Hazardzisty

    Piekło Hazardzisty
    Quest Cage
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    Zaleciało hazardem

    26.09.2019 | data wizyty: 31.08.2019

    Pokój bardzo starannie wykonany i pomimo niedużej przestrzeni w porównaniu do niektórych pokoi jakie odwiedziliśmy do tej pory, posiadał niejedną ciekawą zagadkę :)
    W dużej mierze jest to pokój logicznych zagadek, czasami matematycznych, jednak nic, co zaskoczyłoby zwykłego zjadacza chleba :D
    Polecam dla każdego! :)

  • Escape room Grota Mocy

    Grota Mocy
    Open The Lock
    Zabrze

    Uwaga na nietoperze!

    21.06.2019 | data wizyty: 15.06.2019

    Zbieranie diamentów, zwiedzanie wielopoziomowych jaskiń, delikatnie mroczny klimat. Wszystko to łączy w sobie Grota Mocy. Oczywiście znalazły się też uwagi co do ostatniej zagadki. Lecz tu kolejne miłe zaskoczenie. Pan z obsługi wysłuchał i przeanalizował z nami zagadkę aby w przyszłości móc ją naprawić :)
    Do 100% klimatu jaskiń brakuje jeszcze mniej prostokątnej struktury [spojler]. Niemniej jednak klimacik jest.
    Mocne 9+ lub nawet 10- :)

  • Escape room Lokalizacja

    Lokalizacja
    TickTack
    Gliwice

    Mission Imposible? To mało przy tym

    21.06.2019 | data wizyty: 01.06.2019

    Pokój jest niezwykły i wart swojego odwiedzenia przez każdego. Innowacje jakie wprowadzono w tym pokoju zdecydowanie łatwo ustawiają go na tak wysokim poziomie w rankingu. Każde nawet najmniejsze nagranie dźwiękowe wprowadza w tak wspaniały klimat, że nic tylko pozazdrościć dbałości o detal i polecić każdemu odwiedziny :)

  • Escape room Wrota Czasu - Tortuga

    Wrota Czasu - Tortuga
    TickTack
    Gliwice

    Arrrr!

    21.06.2019 | data wizyty: 18.05.2019

    Arrr piraci!
    Wraz z moją załogą pod przykrywką niewolników wyruszyliśmy na nieznane wody aby zbadać tajemnice pirackiego okrętu. Kto by pomyślał, że okręt okaże się tak klimatyczny i wspaniale oddany. Prawie jak na moim własnym pirackim okręcie. Mistrz, który nas wprowadził niezauważenie wydawał się oddanym sprawie piratem, który zna się na rzeczy. Polecam każdemu! Można nieźle popłynąć :)

  • Escape room Cisza Nocna

    Cisza Nocna
    Can you escape?
    Bytom

    Wiarygodna opinia

    Skazańcy

    21.06.2019 | data wizyty: 09.03.2019

    Cisza nocna, to dobry pokój z ciekawym założeniem. [Spojler] Wszystko tworzy swoisty klimat. Oczywiście są rzeczy które lekko byśmy poprawili, aczkolwiek cały pokój wypada świetnie, bardzo cieszy rozwiązanie każdej zagadki i co powiedzieć. Polecam każdemu :)

  • Escape room Zamek Czarnego Kruka

    Zamek Czarnego Kruka
    Can you escape?
    Bytom

    Średniowieczna zabawa!

    06.05.2019 | data wizyty: 04.05.2019

    Bardzo dobry nowy pokój, drugi nasz w Can You Escape i śmiało można powiedzieć, że lepszy od poprzednika ^^
    Zabrakło nam niestety kilku minut na wyjście, jednak bawiliśmy się świetnie. Całość posiada niezwykły klimat i ciekawe rozwiązania. Polecam każdemu :D

  • Escape room Pogromcy duchów

    Pogromcy duchów
    Quick Escape Room
    Bytom

    Przeraźliwie dobry!

    03.05.2019 | data wizyty: 13.04.2019

    Pogromcy, to pokój o cudownym klimacie i niezwykle dopracowanej technologii. Jeden z pokoi w stylu bez kłódek, gdzie można się świetnie bawić. Polecam każdemu! :)

    Odpowiedź Quick Escape Room

    Super ! Dla nas najważniejsze że świetnie się bawiliście !

  • Escape room Chatka Czarownicy

    Chatka Czarownicy
    Maze in Mind
    Rybnik

    Mega frajda

    09.03.2019 | data wizyty: 09.03.2019

    Pokój świetnie przygotowany, wielka różnorodność i ciekawe zagadki. 4 -osobowa drużyna ma zawsze coś do roboty i nie nudzi się. Pokój jest bardzo klimatyczny i oddaje w całości to, co ma w założeniach. Polecam dla każdego :)

Zobacz więcej opinii: 1 2