CzłowiekCałka
  • Escape room Manewry Kartelu

    Manewry Kartelu
    Find a Way
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Imperium Escobara

    14.10.2019 | data wizyty: 08.06.2019

    Pokój świetnie nawiązuje do tematyki kartelu z Medellin i Pablo Escobara, jeżeli ktoś oglądał Narcos to będzie się tu świetnie bawił :)!

  • Escape room Urok

    Urok
    DreamScape
    Poznań

    Kontynuacja świetnej historii

    14.10.2019 | data wizyty: 08.08.2019

    Urok jest nowym ERem co widać od samego wejścia, polecam każdemu, bajkowa tematyka i zagadki na wysokim poziomie sprawiają, że ocena nie może być inna niż 10/10 :)

  • Escape room Dooby Doo

    Dooby Doo
    Fox O'clock
    Wrocław

    Niesamowity pokoj

    23.06.2019 | data wizyty: 22.06.2019

    Dooby Doo robi wrażenie, gra się świetnie, zagadek jest masa, a i na grających czekają efekty wow. Polecam każdemu, nie ma się do czego przyczepić, już przy wprowadzeniu wiadomo, że ten pokój to absolutny TOP w Polsce. Osobiście trafia do pierwszej trójki moich ulubionych ERów.

  • Escape room Syreni Śpiew

    Syreni Śpiew
    Fox O'clock
    Wrocław

    Czara Ognia

    23.06.2019 | data wizyty: 22.06.2019

    Pokój klimatycznie oddający Czarę ognia, zagadki co prawda bez szału, ale wystrój świetny.

    Znając potencjał Foxów jestem trochę zawiedziony.

  • Escape room Jaskinia Hazardu

    Jaskinia Hazardu
    Escape ARENA
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Zaskakująca wizyta

    08.06.2019 | data wizyty: 08.06.2019

    Nasza wizyta w Jaskini Hazardu, była spowodowana wolnym sobotnim wieczorem, nie była planowana, bo wszak to dopiero 13 miejsce w Poznaniu, więc nastawialiśmy się na po prostu dobry pokój.

    Samo wejście również nie wskazywało, że Jaskinia Hazardu będzie świetnym pokojem z kilkoma efektami WOW.

    Zagadki i wystrój robią świetne wrażenie więc polecam każdemu, jedyny element nad którym bym popracował to historia.

  • Escape room NAUTILUS: Podmorska Przygoda

    NAUTILUS: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Toniemy!

    27.05.2019 | data wizyty: 26.05.2019

    Nautilius to 3 pokój od WA w którym byliśmy i pomimo tego, że z tej trójki podobał nam się najmniej, to trzeba oddać, że pokój zaskakuje, można poczuć się jak w prawdziwej łodzi podwodnej. Wystrój jest świetny, gra na wysokim poziome, jednym słowem polecam!

  • Escape room W cieniu piramid

    W cieniu piramid
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    W piramidzie!

    27.05.2019 | data wizyty: 26.05.2019

    W Cieniu Piramid to świetne miejsce, było trochę strasznie jak dla naszego 9 letniego syna ale pokój robi piorunujący efekt.

    W Cieniu Piramid jest najlepszym pokojem od "Wyjscia Awaryjnego" w jakim bylismy, dawno tak dobrze nam się nie grało. Polecam każdemu!

  • Escape room Superheroom

    Superheroom
    Mr Lock Escape Room
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Superfajnie!

    27.05.2019 | data wizyty: 26.05.2019

    Już wejście robi wrażenie, dalej jest tylko lepiej!

    Pokój warty swojej ceny, prowadzący super wczuwa się w grę!

    Efekt całościowy robi wrażenie, polecam każdemu.

  • Escape room Coś

    Coś
    Black Box
    Poznań

    Uwaga na klauna

    07.04.2019 | data wizyty: 07.04.2019

    Odwiedziliśmy dziś "Coś" i było bardzo fajnie.
    To co jest idealne w tym pokoju to Klimat, zagadki są w tym przypadku drugorzędne.

    Polecam fanom Horrorów.

  • Escape room Legenda Miecza

    Legenda Miecza
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Po prostu fajny pokój.

    06.04.2019 | data wizyty: 05.04.2019

    Odwiedziliśmy Legendę Miecza i był to pokój zróżnicowany pod względem zagadek, wystrój był bardzo fajny, a i nie zabrakło efektu WOW.

    Pokój był bardzo łatwy, dlatego polecam go początkującym.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3