bartekk0717
  • Escape room Godzina do zmroku

    Godzina do zmroku
    Ewakuacja
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Szybsze bicie serca

    30.01.2020 | data wizyty: 18.01.2020

    Ten pokój zaskoczył nas pozytywnie już od samego początku. MG wprowadził nas i zaczeła się cała zabawa. Bardzo ważna od samego początku była współpraca naszej ekipy. Klimat w pokoju sprawiał, że serce zaczynało szybciej bić, a to pomagało nam rozwiązywać zagadki. Było ich naprawde sporo i były bardzo zróznicowane, a oddech zabójcy nie zawsze pozwalał nam się skupić. Osobiście bardzo polecam ten pokój dla wszystkich nawet dla tych co chca spróbowac pierwszy raz swoich sił w horrorze 😁

  • Escape room Superheroom

    Superheroom
    Mr Lock Escape Room
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Ratujmy świat

    11.05.2019 | data wizyty: 10.05.2019

    Długo przymierzaliśmy się do tego pokoju aż w końcu jeden spontaniczyny wypad zakończył się powodzeniem. Samo wprowadzenie do gry dał nam już taka frajde że nie mogliśmy doczekać się jej rozpoczęcia. W samym pokoju cieżko się myślało na paczątku gdy czułeś że wieżowiec wali się pod twoimi nogami. Jednak dzięki naszym supermocą i chłodnej głowie udało nam sie ocalić świat. Zagadki bardzo różnorodne każdy znajdzie coś dla siebie i nawet w 5 będziecie mieli pełne ręce roboty. Nie zwlekajcie i też uratujcię świat już dziś !

  • Escape room Plan na włam

    Plan na włam
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Zaplanujmy włam

    21.12.2018 | data wizyty: 10.09.2018

    Jako że z nasz ekipa uwielbiamy propozycje Wyjścia Awaryjnego musieliśmy odwiedzić ten pokój. Nasz MG wprowadził nas idealnie w klimat pokoju i gdy tam weszliśmy od razu wiedzieliśmy że to będzie dobry pokój. Zagadki rożnorodne i trzeba zwracać uwage na detale żeby nie stracić za dużo czasu na zadaniach, których jest w sam raz żeby wykorzystać całe 60min.
    Obowiazkowa pozycja dla osób lubiących serie filmów Ocean’s Eleven itd. Ale inni gracze napewno też się nie zawiodą :)

  • Escape room Cela nr 4

    Cela nr 4
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Za kratami

    19.12.2018 | data wizyty: 08.10.2018

    Bardzo lubimy z naszą ekipą odwiedzać propozycje Wyjścia Awaryjnego i tym razem też byliśmy zadowoleni z tej decyzji. Wprowadzenie do naszej celi przez mistrza gry bardzo nam się podobało. Sam klimat pokoju na duży plus, zagadki dość różnorodne jedna bardzo nam się spodobała. To uczucie uciekajacego czasu w tym pokoju sprawia że mozna poczuc sie jak skazaniec.
    Jesli i Ty chcesz tak sie poczuć sprawdź go osobiscie

  • Escape room Seryjny morderca

    Seryjny morderca
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Strasznie ?!

    19.12.2018 | data wizyty: 05.11.2018

    Na sam początek wprowadzenie do pokoju przez mistrza gry nie bylo zbyt profesjonalne, sam pokój na pierwszy rzut oka nie zrobił WOW. Na szczęście jak rozpoczeliśmy grę to zagadki zrobiły robotę i wyszliśmy zadowoleni z tego pokoju, trochę przestraszeni, ale też z nutką niedosytu.
    Przekonajcie się sami co czeka za drzwiami.

  • Escape room Legenda Miecza

    Legenda Miecza
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Król Artur

    19.12.2018 | data wizyty: 22.06.2018

    Tym pokojem zacząłem przygodę z escape room i to był najlepszy wybór. Pierwszy raz nie wiedzieliśmy co robić czego szukać, ale po pierwszej podpowiedzi wszystko się ruszyło. Pokój jest tak zrobiony że zagadki kierują cie dalej i w całości wciagają. Cudowny klimat pokoju sprawia, że czujesz się jak w średniowieczu. Jestem szcześliwy że akurat ten pokoj był pierwszy bo był tak wciagajacy ze już 3 dni pożniej bylem w nastepnym pokoju.

    Polecem dla osob zaczynajacych swoja przygodę, ale tez dla stałych bywalców. Obowiązkowo trzeba go odwiedzić

  • Escape room W cieniu piramid

    W cieniu piramid
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Byłem w Egipcie....

    12.12.2018 | data wizyty: 23.10.2018

    Tu żadne słowa nie oddadzą tego co znajduje się w środku. Pokój wykonany z najwieksza starannoscia o detale , idealnie zgrywa sie z zadaniami do wykonania. Cały klimat sprawia ze można sie przenieść do Egiptu.

  • Escape room Nautilus: Podmorska Przygoda

    Nautilus: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Wiarygodna opinia

    Podmorskie WOW !!!!

    01.10.2018 | data wizyty: 16.09.2018

    Z grupką przyjaciół szukaliśmy pokoju który mogłby się równać z " legenda miecza". Odwiedziliśmy kilka różnych pokoi ale żaden nie miał w sobie tego WOW xd az w koncu trafilismy tutaj. Od samego wejścia poczuliśmy sie jak w prawdziwej łodzi. Muzyka, detale wszystko dopracowane. Zagadki bardzo różnorodne, wciagajace i wszystko tak dobrze zgrane że cała nasza piątka świetnie sie bawiła. Szczerze polecam ten pokój. Obowiązkowy punkt dla każdego gracza.