Jacob
  • Escape room Las Vegas

    Las Vegas
    ExitRoom ™
    Lublin

    Opinia archiwalna

    Pokój bez kłódek z kłódkami

    17.03.2016

    Poziom trudności pokoju jest w sam raz, niektóre zagadki naprawdę nam się podobały, było nad czym pogłówkować. Sam wystrój też w naszych klimatach :) Jedna rzecz nie zadziałała, ale tego nie będę oceniać, bo może się przecież zawsze zdarzyć.

    ExitRoom ™

    Odpowiedź ExitRoom ™

    Przepraszamy za usterkę.
    Dziękujemy za wizytę i cieszymy się że się Państwu podobało w naszych Komnatach.

  • Escape room Grobowiec Faraona

    Grobowiec Faraona
    ExitRoom ™
    Lublin

    Opinia archiwalna

    Trochę za prosty, ale ciekawy

    17.03.2016

    Pokój bez kłódek jak najbardziej jest, zagadki są ciekawe i pomysłowe, jednak jest ich za mało i są zbyt mało złożone, przez co z 60 minut wykorzystane było poniżej połowy. Jednak mimo wszystko bardzo nam się podobało, klimat pokoju też super :)

    ExitRoom ™

    Odpowiedź ExitRoom ™

    Dziękujemy za wizytę i cieszymy się że się Państwu podobało w naszych Komnatach.

  • Escape room Zbrodnia

    Zbrodnia
    Tkalnia Zagadek
    Łódź

    Fajny :)

    10.03.2016

    Był to jeden z pierwszych pokojów, w którym byliśmy. Gdybym na nim skończył, to zdecydowanie dostałby wysoką ocenę, jednak już mamy pewne porównanie z innymi escape roomami. Jednak wciąż zasługuje na mocną 4 ogółem :) pokój był dosyć prosty, a klimat nas bardzo nie powalił. Tkalnia do każdego pokoju wkłada 1 rzecz od czapy (pod kątem klimatu) :P

  • Escape room Bez Instrukcji

    Bez Instrukcji
    Splot Zagadek
    Łódź

    Drugi pokój

    10.03.2016

    Zawiodłem się na lockme szczerze mowiłąc. Drugi pokój bardziej się podobał niż ten, ale wciąż - nie chce mi się wierzyć, że pokój nie wiadomo gdzie, ma aż taką pozycję :O
    Klimat nie zaskakuje, pokój Hansa Klossa, czyli po prostu dużo różnych gratów. Tutaj 2 zagadki mnie zaskoczyły pomysłowością, ale poza tym nic :( Właściciel na pewno ma pasję do escape roomów. Jeżeli chodzi o poziom trudności. Jest trudny - zgadzam się z wieloma komentarzami, ale jest tam tych drobiazgów po prostu tyle, że nie dziwne, że jest uważany za trudny :P

  • Escape room


    KOD - kiedy otworzysz drzwi
    Łódź

    Znajdź jeśli potrafisz

    10.03.2016

    Oprócz 3-4 "zagadek" łatwiejszych lub też nie, w pokoju wszystko inne trzeba po prostu znaleźć. Fajny motyw z jedną "bardziej techniczną rzeczą", ale niestety chyba nie działała jak powinna :( Wystrój pokoju fajny, ale naprawdę można by tam dołożyć kilka ciekawych logicznych zagadek.

  • Escape room Krypta

    Krypta
    KOD - kiedy otworzysz drzwi
    Łódź

    Bez urazy

    02.03.2016

    Klimat pokoju trochę jak krypta, trochę nie. Wydaje mi się, że właściciele KOD-u bardzo przycisneli klientów, żeby pisali opinie na lockme, bo nagle się pojawili i przeskoczyli dużo starszych konkurentów. Zgadzam się z opinią o trudno dostępnych kłódkach, mogłoby to być rozwiązane troszkę inaczej. Same zagadki mogłyby być bardziej zróżnicowane. Problemem też jest natłok informacji, który nie prowadzi nigdzie, tylko rozprasza. Ciężko jest odnaleźć zagadkę do kłódki, z rozwiązaniem już jest łatwiej :)

  • Escape room Motel "Brzask"

    Motel "Brzask"
    ZAGWOZDKA
    Łódź

    Fajny, ale nieintuicyjny

    02.03.2016

    Pokój naprawdę nam się podobał. Klimat tak 4/5 bo niektóre elementy bardzo naciągane. Jeżeli chodzi o zagadki to też przyjemne, dość proste ale było ich naprawdę dużo. Niektóre rzeczy takie zupełnie bez jakiegokolwiek naprowadzenia, w stylu człowieku znajdź coś co da Ci kod. Co nie zmienia faktu, że naprawdę bawiliśmy się super w tym pokoju :)

  • Escape room Manuskrypt

    Manuskrypt
    Twierdza Pełna Szyfrów Łódź
    Łódź

    Fajne rozwiązania, szkoda że nie wszystkie działały

    29.02.2016

    Byliśmy zaraz po otwarciu, pokój był naprawdę prosty. Jedynym utrudnieniem była podpowiedź :P Wystrój super, technologia również - jednak szkoda, że nie wszystko działało :( Ogólnie nie było źle :)

  • Escape room Bez Znieczulenia

    Bez Znieczulenia
    Splot Zagadek
    Łódź

    Top 4 ?

    28.02.2016

    W momencie pisania komentarze - numer 4 na liście Łódzkiej. Bardzo naciągana pozycja biorąc pod uwagę lokalizację (nie wiadomo gdzie) oraz ilość rezerwacji (nie ma problemu ze znalezieniem terminu), jednak trzeba było sprawdzić. No i lipa, na pewno lepszy od ich drugiego pokoju (który ma numer 1 ? :O). Zagadki były tak w 50% ciekawe. Pan bardzo miły chociaż bardzo wpatrzony tylko w swoje pokoje, nic poza tym nie widzi. A szkoda.

  • Escape room Świat Iluzji

    Świat Iluzji
    ExitRoom ™
    Łódź

    Ciekawy, tylko ta końcówka

    28.02.2016

    Całość była liniowa, zagadki ciekawe, końcówka trochę odbiegała. Niemniej jednak sam pokój dość fajny, zdecydowanie lepszy od drugiego. Klimat mógłby być bardziej nawiązujący do nazwy :)

Zobacz więcej opinii: 1 2 3