moai-pp

moai-pp

Hej, jestem moai-pp. Mam na swoim koncie 193 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

193 Odwiedzone

0 Planowane

Globtroter

246 Punkty

225
246 pkt
300

Wszystkie opinie

Wróć do pełnej listy opinii

Escape room Maniak. Zabawmy się
Maniak. Zabawmy się

Bardzo fajny pokoj

11.11.2019 | data wizyty: 01.10.2019

Jeden z czterech pokoi w tej lokalizacji i musze przyznac, ze wszystkie 4 robia bardzo dobra robote: jakosc wykonania na wysokim poziomie, lamiglowki zroznicowane, wszystko spojne i pasuje do fabuly - naprawde kawal dobrej roboty!
Do tego mega przyjazna i znajaca sie na rzeczy obsluga - czego chciec wiecej? :-)
Zdecydowanie warto odwiedzic!

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Syndrom Strachu
Syndrom Strachu

Wreszcie doskonaly pokoj od FunEscape

11.11.2019 | data wizyty: 11.11.2019

Troche zrzedzilismy na ostatnie pokoje FunEscape, bo naszym zdaniem - wraz z dynamicznym rozwojem dzialanosci - dosyc mocno obnizyli loty jesli chodzi o jakosc wykonania i grywalnosc swoich pokoi (w porownaniu do poczatkow firmy).
Dlatego tez wchodzilismy do Syndromu z mieszanymi uczuciami i raczej niewielkimi oczekiwaniami. I to chyba bylo jedno z najwiekszych eskejpowych zaskoczen tego roku - pokoj jest REWELACYJNY i zaskakuje jeszcze przed przekroczeniem progu i rozpoczeciem zabawy, a potem wszystko sie rozkreca!
Chyba wypada napisac, ze nie polecamy graczom o slabych nerwach ;-) Natomiast wszyscy pozostali (zwlaszcza gracze z wieksza iloscia pokoi na koncie) na pewno docenia ten niecodzienny pokoj. Dla nas jest to jeden z najepszych horrorow w jakie gralismy.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Narnia
Narnia

Kolejny przecietniak

31.08.2019 | data wizyty: 25.06.2019

Pomysl przecietny, wystroj przecietny (albo ponizej), obsluga przecietna.
Jest kilkadziesiat lepszych pokoi w Warszawie - jesli wszystkie juz odwiedziliscie (tak jak my), to idzcie.
Jesli nie... ;-)

Ocena ogólna: 5/10

Obsługa: 6/10

Klimat: 5/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Powstanie Warszawskie
Powstanie Warszawskie

Sredniak

31.08.2019 | data wizyty: 25.06.2019

Bardzo doceniam pomysl, chociaz moja subiektywna opinia po 180 pokojach jest taka, ze jednak za duzo czytania - we dwoch to zabiera zbyt duzo czasu.
Pomijajac czytanki, pokoj jest zupelnie przyzwoity - z cala pewnoscia najlepszy w tej lokalizacji.

Ocena ogólna: 6/10

Obsługa: 6/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnica starej kamienicy
Tajemnica starej kamienicy

Bardzo dobry pokoj

31.08.2019 | data wizyty: 30.08.2019

Jedna z firm, ktora trzyma wysoki poziom i jak juz cos nowego otworzy, to mozna byc pewnym jakosci!
Dobra zabawa przez cale 60 minut, klimat mega, lamiglowki pomyslowe - nic tylko isc :-)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Muzeum okultyzmu Państwa Warren
Muzeum okultyzmu Państwa Warren

Tak sie to robi!

31.08.2019 | data wizyty: 25.08.2019

Jesli otwierasz nowy pokoj w 2019, to robisz to wlasnie tak! ;-)
Kilka razy zdziwilismy sie w tym roku, co renomowane firmy istniejace na rynku od kilku lat potrafia odwalic.
W skrocie: zapraszamy do Exciting Escape Room na korepetycje - wlasnie tak sie to robi!
Klimat, wystroj, obsluga - petarda! Jest duzy potencjal do dalszego podrasowania pokoju (ale wtedy trzeba bedzie wydawac pampersy przed wejsciem).
Niech oni szybko robia nastepny pokoj ;-)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room W dziupli Hakera
W dziupli Hakera

Przyzwoity pokoj

31.08.2019 | data wizyty: 21.06.2019

Wiarygodna opinia

Przez bardzo dlugi czas FunEscape uwazalismy za najlepszy przyklad tego, jak nalezy robic ten biznes: swietny pomysl na pokoj, efektowne wykonanie i wystroj, genialna obsluga.
Solna Komnata (ktora odwiedzilismy w kwietniu tego roku) w naszym przekonaniu mocno obnizyla cholernie wysokie standardy firmy, chociaz byla calkiem fajnym pokojem (chociazby ze wzgledu na wystroj).
Dziupla Hakera jest pokojem, ktory w zaden sposob nie wpisuje sie w to, do czego przyzwyczaili nas FunEscape.
Jest to zupelnie przecietny pokoj, ktory nie ma szans rywalizowac z najlepszymi, jak kiedys Bezludna Wyspa, Przygoda na Dnie Oceanu, Mistrz Zen, Rytual...
Z reszta wyglada tak, jakby nawet nie zamierzal z nikim rywalizowac.
Mimo wszystko zyczymy FunEscape wszystkiego dobrego i trzymamy kciuki, bo mamy do nich ogromny sentyment.

Ocena ogólna: 5/10

Obsługa: 7/10

Klimat: 5/10

Poziom trudności: Średni

Escape room W 80 dni dookoła świata
W 80 dni dookoła świata

Fajny pokoj

01.06.2019 | data wizyty: 03.05.2019

Wiarygodna opinia

Naprawde fajny pokoj z kilkoma rzadko spotykanymi elementami. Wszystko dobrze zrobione i dziala tak jak powinno.
Raczej dla mniejszych grup (szczerze mowiac szesciu osob sobie tam nie wyobrazam ;-)
Z przyjemnoscia moge polecic, podobnie jak pozostale, starsze pokoje w tym miejscu.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Misja Biegun Północny
Misja Biegun Północny

Bardzo fajny dla dzieci!

22.04.2019 | data wizyty: 22.04.2019

Bardzo sympatyczny, pogodny i lekki w wystroju - nie ma zbyt wielu takich pokoi, gdzie dzieci (przynajmniej moje ;-) moga bez strachu wejsc i nie trzymac sie moich nogawek - bo ciemnawo i straszne odglosy.
Natomiast pokoj do latwych nie nalezy (a moze to my mielismy taki podly dzien, ze nic nam nie szlo), wiec chyba nie nalezy sie spodziewac, ze dzieci szybko same ogarna temat.
Jak przystalo na House Escape, wysoki poziom utrzymany w kazdym obszarze, wlacznie z przeurocza obsluga ;-)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room W cieniu piramid
W cieniu piramid

PE-TAR-DA!!!

22.04.2019 | data wizyty: 22.04.2019

Po ponad 170 odwiedzonych pokojach kompletnie odjelo mi mowe: rozmach, detale, WYKONANIE, lamiglowki, efekty wizualne i dzwiekowe, wszystko dziala bez zarzutu...
Bez najmniejszych watpliwosci moje osobiste Top 3, moze nawet najwyzszy stopien podium.
Pozostale pokoje Wyjscia Awaryjnego sa rewelacyjne, ale to jest najwieksza petarda!
I chyba wspolczuje druzynom, ktore swoja przygode z Escape Room'ami zaczna od Wyjscia Awaryjnego: pozniej naprawde nie bedzie latwo znalezc pokoje, ktore w jakis sposob nie rozczaruja po tym co zobaczycie tutaj... ;-)
Ogromne gratulacje, szacun i czekamy na wiecej!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne