Klaukus

Klaukus

Hej, jestem Klaukus. Mam na swoim koncie 40 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

40 Odwiedzone

8 Planowane

Skaut

79 Punkty

50
79 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Przeklęty Pierścień
Przeklęty Pierścień

Jak zwykle na wysokim poziomie

13.12.2019 | data wizyty: 13.12.2019

Secret room jak zawsze stanął na wysokości zadania i zrobił pokój idealny. W Przeklętym Pierścieniu zabawa niesamowita a zagadki jak zwykle logiczne i ciekawe.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Syreni Śpiew
Syreni Śpiew

#35

14.04.2019 | data wizyty: 14.04.2019

Fox O’Clock po raz kolejny staje na wysokości zadania, co do wystroju oraz kreatywności pokoju. Syreni Śpiew świetnie oddaje detale z Harrego Pottera, co dla fanów jest mega sentymentalne, ale osoby mało zaangażowane w serie o czarodzieju tez świetnie poczują magiczny klimat.
Zagadki nieliniowe. W kilku momentach wazna współpraca. Troszkę łatwiejszy niż pozostałe pokoje tej firmy, ale nadal super trzyma poziom i większość zagadek nie da się rozwiązać od tak tylko faktycznie ma się dobrą zabawę, wpadając na tok myślenia twórców. Naprawdę świetny pokój i przyjemnie się w nim grało.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Kraina Wiecznej Nocy
Kraina Wiecznej Nocy

Jak zwykle super

14.04.2019 | data wizyty: 14.04.2019

#34
Kraina wiecznej nocy to nowa propozycja od Secret Room. Jak zwykle ekipa genialnie się spisała. Kolejny pokój z super logicznymi zagadkami, który rozgrywa się niezwykle przyjemnie.
Piękna stylistyka, świetne wykorzystanie przestrzeni. Pokój świetny na pierwszy raz, jak i dla bardziej doświadczonych grup.
Bardzo polecam. Super przyjemna gra.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Nekromanta
Nekromanta

#28

27.10.2018 | data wizyty: 20.10.2018

Ten pokój jest dobry, poprawny. Całkiem logicznie rozwiązuje się większość zagadek. Jednak nie wszystko jest zrozumiałe i szczegolnie w jednym miejscu mozna się rozminąć z myśleniem twórców.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Cela
Cela

#27

27.10.2018 | data wizyty: 20.10.2018

Bardzo fajny pokój. Niektóre elementy robią wrażenie, jakbyśmy naprawdę trafili do celi śmierci. Ważna jest współpraca. Wtedy wszystkie zagadki dobrze się rozwiązują.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Wioska Smerfów
Wioska Smerfów

Bajecznie

27.10.2018 | data wizyty: 14.10.2018

#26

Bardzo bajkowy, piekny pokój. Można poczuć się dzieckiem i wczuć w klimat Smerfów. Zagadki zaskakujące i nie takie proste, jakby mogła wskazywać nazwa pokoju. Polecam.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Więzienie
Więzienie

Super klimat

27.10.2018 | data wizyty: 14.10.2018

Świetny pokój. Bardzo emocjonujący początek gry. Zagadki bardzo logiczne i przyjemne. Nie takie trudne, ale jednak wymagające zastanowienia.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia
Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia

Niekonwencjonalny

23.09.2018 | data wizyty: 23.09.2018

Opinia archiwalna

#24

Bardzo dobry, fabularny pokój. Jeden z niewielu, w których naprawdę liczy się fabuła. Świetny, logiczny. Byle takich więcej.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Klub dżentelmenów
Klub dżentelmenów

Niegrzeczni panowie

16.09.2018 | data wizyty: 16.09.2018

Wiarygodna opinia

#23

Bardzo dobry pokój. Zagadki dopieszczone i super logiczne rozwiązania. Jest raczej liniowy i super prowadzi od początku do końca.
Świetne wprowadzenie. Nigdzie dotąd takiego nie spotkaliśmy.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Opuszczony Teatr Lalek
Opuszczony Teatr Lalek

Cudowny pokój

16.09.2018 | data wizyty: 16.09.2018

#21

Opuszczony Teatr Lalek w wersji rozszerzonej zrobił na nas bardzo dużo wrażenie. Pokój bardzo przemyślany. Ogrom zagadek a żaden kod nie przychodzi łatwo. Trzeba chwile pomyśleć, ale nie sprawia to trudności. Warto zrobić ten pokój. Zdecydowanie doświadczenie jest potrzebne, ale ilość zagadek idealna na 90 minut wiec do zrobienia bez problemu. Super.

Zobacz zgłoszenia (1)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Pokaż następne