Amelia W.
  • Escape room Klątwa Skarbu Majów

    Klątwa Skarbu Majów
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Głos zza światów

    17.11.2019 | data wizyty: 17.11.2019

    Świetny pokój z ciekawy pomysłem na zagadki. Atmosfera oraz wystrój pokoju świetnie oddają klimat, który pozwoli każdej osobie w nim przebywającym poczuć się niby Indiana Jones.
    Każda zagadka oraz każdy przedmiot i jego położenie zostały starannie przemyślane przez co przejście fabuły jest bardzo przyjemne.

  • Escape room Przeklęty Pierścień

    Przeklęty Pierścień
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Wielka przygoda tam i....

    21.09.2019 | data wizyty: 21.09.2019

    Pokój idealny dla miłośników fantasy oraz fanów serii Hobbit, Władca Pierścienia. Można doświadczyć tu wiele różnych emocji oraz przygód, które będą towarzyszyć graczom do samego końca. Pokój składa się z przyjemnych zagadek, jednak są momenty gdzie potrzeba dłuższej chwili aby zastanowić się nad rozwiązaniem. Pokój jest świetny, a jeśli ktoś nie oglądał filmów na podstawie Tolkiena, to nic. Pokój zachwyca wszystkim, a brak wiedzy z zakresu fabuły Władcy pierścienia, nic a nic nie psuje gry.

  • Escape room Syreni Śpiew

    Syreni Śpiew
    Fox O'clock
    Wrocław

    Magia, eliksiry i trochę adrenaliny

    17.06.2019 | data wizyty: 16.06.2019

    Witamy na kolejnym turnieju trójmagicznyn! Nie różni się on niczym od wieków. Rywalizacja, magia i odrobina mroku jak co 100 lat trwają tu nieustannie.
    Pokój inspirowany 4 częścią Harrego Pottera całkowicie nas zaskoczył. Dopracowany został pod każdym względem. Jednak jedno pytanie nie daje w tej grze spokoju. Czy to prawda że sam wiesz kto może znów powrócić?
    Salka idealna dla 2 osób doświadczonych lub dla po prostu większej grupy magów, którzy nie parają się mugolstwem i znają kilka zaklęć. Niech moc będzie z wami oraz wasz patronus w tym pokoju. Każda pomoc się przyda, więc ćwiczie zaklęcia szykują się na turniej
    Obrót i trach :)

  • Escape room Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia

    Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Finansowy zawrót głowy

    17.06.2019 | data wizyty: 09.06.2019

    Korporacyjna propaganda, przekręt finansowy, czy tylko zwykłe spekulacje z zewnątrz? Ciężko powiedzieć, w końcu jak to w urzędach. Nigdy nie wiesz do końca co Ci się przytrafić może i tak również było i tutaj. Pokój bardzo klimatyczny, a zagadki zrobiły z nas agenta 007 wersja polska do spraw przekrętów. Zagadki niebanalne, które nie jeden raz wymagały ułożenia w głowie dobrej strategii.

  • Escape room Nekromanta

    Nekromanta
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Mrok i zagadki co krok

    03.02.2019 | data wizyty: 02.02.2019

    Pokój inny niż wszystkie. Bardziej mroczny i zagadkowy niż zazwyczaj spotykane co zbudowało naprawdę świetny klimat! Nieliniowe zagadki i historia która tworzy w głowie uczestników wiele pytań sprawia, że pokój zamienia się w prawdziwe leże nekromanty, ktory w każdej chwili może nieoczekiwanie się pojawić :)

  • Escape room Schizofrenium

    Schizofrenium
    Trapped
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Ciężki pokój....

    25.02.2018 | data wizyty: 24.02.2018

    ....ale bez charakteru. Po samym opisie oczekiwalam wiecej z klimatu, którego prawie nie było. Zagadki trudne, na pewno to nie jest pokoj dla osób niedoswiadczonych.
    Wszystko fajnie ale brak klimatu i ogolnej fabuły troche zepsuł mi zabawę

  • Escape room Cień Małej Moskwy

    Cień Małej Moskwy
    Składnica Szyfrów
    Legnica

    Ciekawa podróż w czasie

    15.02.2016

    Można się poczuć jak w filmach. Niesamowita zabawa w świetnym klimacie stworzonym przez profesjonalną oraz przemiłą obsługę. Po rozwiązaniu kilku zagadek człowiek może się wczuć w rolę :) Polecam każdemu !!!

    Składnica Szyfrów

    Odpowiedź Składnica Szyfrów

    Dziękujemy bardzo za miły komentarz i wspólną zabawę :)