Amelia W.

Amelia W.

Hej, jestem Amelia W.. Mam na swoim koncie 19 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

19 Odwiedzone

6 Planowane

Skaut

79 Punkty

50
79 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Sherlock Holmes
Sherlock Holmes

Z brytyjskim akcentem

01.03.2020 | data wizyty: 01.03.2020

Wiarygodna opinia

Wchodząc do tego pokoju, można było odczuć podróż w czasie.
Nagle znaleźliśmy się w XVII wiecznej Anglii, gdzie tamtejszy świat zaskoczył nas swoim wyjątkowym czarem
Pokój zrobiony z tego wielką pasją i mocą, którą można odczuć już w pierwszej sekundzie gry, zagadki bardzo nawiązujące do tematyki.
Jeśli chodzi o obsługę, młody, zgrany team, który dobrze wie jak zadbać o komfort odwiedzających.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Opuszczony Teatr Lalek
Opuszczony Teatr Lalek

Przedstawienie musi trwać

22.01.2020 | data wizyty: 19.01.2020

Pokój bardzo klimatyczny a tematyka i zadania pasowały do siebie całkowicie. Miało się ciągle wrażenie że jednak teatr ten nie jest opuszczony lecz żyje własnym życiem
Poziom ekspert w którym byliśmy, był dla nas nie lada wyzwaniem, oraz świetną przygodą, w której po za dobrą zabawą można było odczuć upragniony dreszczyk

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Tajemnice Elfandiru
Tajemnice Elfandiru

Leśna kraina

16.01.2020 | data wizyty: 16.01.2020

Wiarygodna opinia

Pokój świetny, zwłaszcza dla osób które szukają czegoś nowego. Zawiera on w sobie wiele zagadek które świetnie wpisują się w leśny klimat. Sam wystrój jest dopracowany na 100%
Zarówno grupy doświadczone jak i nowe znajdą tu świetny sposób na dobrą przygodę

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy LockER

Bardzo dziękujemy za opinię!

Escape room Klątwa Skarbu Majów
Klątwa Skarbu Majów

Głos zza światów

17.11.2019 | data wizyty: 17.11.2019

Wiarygodna opinia

Świetny pokój z ciekawy pomysłem na zagadki. Atmosfera oraz wystrój pokoju świetnie oddają klimat, który pozwoli każdej osobie w nim przebywającym poczuć się niby Indiana Jones.
Każda zagadka oraz każdy przedmiot i jego położenie zostały starannie przemyślane przez co przejście fabuły jest bardzo przyjemne.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Przeklęty Pierścień
Przeklęty Pierścień

Wielka przygoda tam i....

21.09.2019 | data wizyty: 21.09.2019

Wiarygodna opinia

Pokój idealny dla miłośników fantasy oraz fanów serii Hobbit, Władca Pierścienia. Można doświadczyć tu wiele różnych emocji oraz przygód, które będą towarzyszyć graczom do samego końca. Pokój składa się z przyjemnych zagadek, jednak są momenty gdzie potrzeba dłuższej chwili aby zastanowić się nad rozwiązaniem. Pokój jest świetny, a jeśli ktoś nie oglądał filmów na podstawie Tolkiena, to nic. Pokój zachwyca wszystkim, a brak wiedzy z zakresu fabuły Władcy pierścienia, nic a nic nie psuje gry.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Syreni Śpiew
Syreni Śpiew

Magia, eliksiry i trochę adrenaliny

17.06.2019 | data wizyty: 16.06.2019

Witamy na kolejnym turnieju trójmagicznyn! Nie różni się on niczym od wieków. Rywalizacja, magia i odrobina mroku jak co 100 lat trwają tu nieustannie.
Pokój inspirowany 4 częścią Harrego Pottera całkowicie nas zaskoczył. Dopracowany został pod każdym względem. Jednak jedno pytanie nie daje w tej grze spokoju. Czy to prawda że sam wiesz kto może znów powrócić?
Salka idealna dla 2 osób doświadczonych lub dla po prostu większej grupy magów, którzy nie parają się mugolstwem i znają kilka zaklęć. Niech moc będzie z wami oraz wasz patronus w tym pokoju. Każda pomoc się przyda, więc ćwiczie zaklęcia szykują się na turniej
Obrót i trach :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia
Skarbówka - Tajemnicza Zbrodnia

Finansowy zawrót głowy

17.06.2019 | data wizyty: 09.06.2019

Wiarygodna opinia

Korporacyjna propaganda, przekręt finansowy, czy tylko zwykłe spekulacje z zewnątrz? Ciężko powiedzieć, w końcu jak to w urzędach. Nigdy nie wiesz do końca co Ci się przytrafić może i tak również było i tutaj. Pokój bardzo klimatyczny, a zagadki zrobiły z nas agenta 007 wersja polska do spraw przekrętów. Zagadki niebanalne, które nie jeden raz wymagały ułożenia w głowie dobrej strategii.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Nekromanta
Nekromanta

Mrok i zagadki co krok

03.02.2019 | data wizyty: 02.02.2019

Wiarygodna opinia

Pokój inny niż wszystkie. Bardziej mroczny i zagadkowy niż zazwyczaj spotykane co zbudowało naprawdę świetny klimat! Nieliniowe zagadki i historia która tworzy w głowie uczestników wiele pytań sprawia, że pokój zamienia się w prawdziwe leże nekromanty, ktory w każdej chwili może nieoczekiwanie się pojawić :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Schizofrenium
Schizofrenium

Ciężki pokój....

25.02.2018 | data wizyty: 24.02.2018

Wiarygodna opinia

....ale bez charakteru. Po samym opisie oczekiwalam wiecej z klimatu, którego prawie nie było. Zagadki trudne, na pewno to nie jest pokoj dla osób niedoswiadczonych.
Wszystko fajnie ale brak klimatu i ogolnej fabuły troche zepsuł mi zabawę

Ocena ogólna: 5/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 1/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Cień Małej Moskwy
Cień Małej Moskwy

Ciekawa podróż w czasie

15.02.2016

Można się poczuć jak w filmach. Niesamowita zabawa w świetnym klimacie stworzonym przez profesjonalną oraz przemiłą obsługę. Po rozwiązaniu kilku zagadek człowiek może się wczuć w rolę :) Polecam każdemu !!!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Odpowiedź firmy Składnica Szyfrów

Dziękujemy bardzo za miły komentarz i wspólną zabawę :)