Adam Kołakowski

Adam Kołakowski

Hej, jestem Adam Kołakowski. Mam na swoim koncie 39 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

39 Odwiedzone

1 Planowane

Pionier

170 Punkty

150
170 pkt
225

Wszystkie opinie

Wróć do pełnej listy opinii

Escape room Hobbit
Hobbit

Mały Hobbit

21.08.2018 | data wizyty: 11.08.2018

Wiarygodna opinia

Pokój jest ogólnie całkiem klimatyczny. Sporo zagadek dobrze zaprojektowanych. Ale niestety niektóre są niedopracowane co mega utrudnia zabawę.
Obsługa niestety nie wykazała się klasą bo w zasadzie poza tym że zostaliśmy wprowadzeni do pokoju potem całkowicie zostaliśmy zapomniani. Po zakończonej przygodzie nikt do nas nie przyszedł, nie wyprowadził z miejsca zabawy. To było mega niekompetentne ze strony obsługi.
Sama przygoda godna polecenia.

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 5/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy Mystery Rooms

Witajcie
W ogóle nie zrozumiały dla mnie komentarz, wyszliscie zadowoleni, wszystkie zagadki zagrały na 100%.
Z pokoju nie trzeba wyprowadzać graczy tak jak Wy wychodzą o własnych siłach ☺.
Komentarz trochę niezgodny z prawdą...
Mimo to pozdrawiamy i życzymy więcej uśmiechu na twarzy..

Escape room Tajemnice Leonarda
Tajemnice Leonarda

Pokój Mistrza

21.08.2018 | data wizyty: 10.08.2018

Wiarygodna opinia

Pokój jest bardzo dobrze przygotowany. Nie jest pokojem liniowym więc daje dużo przestrzeni do działania i rozwiązywania zagadek, które są w bardzo dobrym stylu. Polecam wszystkim którzy chcą się dobrze bawić.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room W szkole magii i czarodziejstwa
W szkole magii i czarodziejstwa

xDD

09.08.2018 | data wizyty: 26.07.2018

Pokój mega słabo przygotowany. Zagadki praktycznie nieintuicyjne co wprowadza wielki chaos w zabawę. Niestety przypadek i niefart może zakończyć całą zabawę zbyt wcześnie po wykonaniu jednej czynności. Osobiście nie polecam

Ocena ogólna: 6/10

Obsługa: 6/10

Klimat: 6/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Szkoła Magii
Szkoła Magii

Egzamin zaliczony

09.08.2018 | data wizyty: 24.05.2018

Całokształt pokoju bardzo zachęcający jednak obsługa trochę popsuła sprawę. Pewna dezinformacja odnośnie miejsca przygody i potem jeszcze sporo opowiadania o tym co i jak. Ale ogólnie miejsce godne polecenia na dobrą zabawę

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Walkiria
Walkiria

Misja zakończona powodzeniem

09.08.2018 | data wizyty: 01.08.2018

Pokój bardzo fajny i dobrze przygotowany. Obsługa nieziemska - mega życzliwa.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Excalibur
Excalibur

Niesamowity room

09.08.2018 | data wizyty: 31.07.2018

Pokój godny uwagi i polecenia. Zero kłódek - za to sporo główkowania i konieczności wykazywania się umiejętnością łączenia faktów. Do tego rewelacyjna obsługa.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Sala Tortur
Sala Tortur

Wymagający pokój

09.08.2018 | data wizyty: 31.07.2018

Room warty polecenia, zagadki różnorodne, trochę kłódeczek, trochę mechanizmów, trochę zabawek... Pokój sprawił nam masę zabawy, zadowolenia z rozwiązania wszystkich problemów jakie przed nami stanęły.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Przeklęta wyspa
Przeklęta wyspa

Wspaniała przygoda

09.08.2018 | data wizyty: 02.08.2018

Klimat niesamowity. Aranżacja wnętrza rewelacyjna i do tego obsługa niezwykle miła. Polecam każdemu kto chce przeżyć przygodę życia :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni