Adam Kołakowski

Adam Kołakowski

Hej, jestem Adam Kołakowski. Mam na swoim koncie 39 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

39 Odwiedzone

1 Planowane

Pionier

170 Punkty

150
170 pkt
225

Wszystkie opinie

Wróć do pełnej listy opinii

Escape room Pokój Podróżnika
Pokój Podróżnika

Podróż

10.10.2018 | data wizyty: 09.10.2018

Wiarygodna opinia

Pokój jest całkiem mały ale niezwykle klimatyczny. Wypełniony licznymi i ciekawymi zagadkami.
Polecam wszystkim chcącym się zrelaksować i spędzić wspólny czas ze znajomymi. :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Kolonizacja Marsa
Kolonizacja Marsa

Ziemia na Marsie

07.10.2018 | data wizyty: 06.10.2018

Pokój rewelacyjny.
Cała zabawa wymaga dobrej współpracy i komunikacji ekipy. Pokój, który sprawdza logiczne myślenie drużyny ale takę ich zdolności manualne.
Polecam wszystkim którzy chcą się dobrze pobawić razem z przyjaciółmi :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Sekret dziadka
Sekret dziadka

Zaskakujący dziadzio :P

26.09.2018 | data wizyty: 25.09.2018

Pokój mega rewelacja.Masa rekwizytów, które podkreślają charakter szopy.
Logicznie poukładane zagadki, których jest niesamowicie dużo sprawiają wielką frajdę i satysfakcję po ich rozwiązaniu.
Pokój z każdą minutą przebywania w nim zaskakuje coraz bardziej i dlatego polecam wszystkim którzy chcą się dobrze bawić wraz z przyjaciółmi :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Antidotum
Antidotum

Antidotum na znudzenie :)

12.09.2018 | data wizyty: 11.09.2018

Wiarygodna opinia

Pokój mega rewelacja. Tyle pasji i zaangażowania włożonego przez twórców naprawdę dało rewelacyjny efekt końcowy. Doskonałe zagadki wymagające dużej logiczności i cierpliwości.
Ponad to obsługa nieziemsko miła i kontaktowa.
POLECAM i z niecierpliwością oczekuje kolejnego pokoju :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Świat bajek
Świat bajek

Bajkowo :D

12.09.2018 | data wizyty: 11.09.2018

Byliśmy w 2 pokoju w tym samym miejscu, i znowu super zabawa. Klimat bajkowy, mnóstwo różnorodnych smaczków, słowem mega zabawa.
Dobra zabawa zarówno dla młodszych jak i starszych :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Legenda Miecza
Legenda Miecza

Wspaniała legenda

22.08.2018 | data wizyty: 03.08.2018

Wiarygodna opinia

Polecam wszystkim którzy chcą doświadczyć przygody. Wystrój godny uwagi, rewelacyjnie przygotowany. Niesamowita zabawa wymagająca prawdziwej współpracy całej grupy. :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Zmieniając rzeczywistość
Zmieniając rzeczywistość

Niespodzianka

21.08.2018 | data wizyty: 17.08.2018

Pokój z rewelacyjnymi rozwiązaniami technicznymi. Brak podstawowego elementu escape room - kłódek - całkowicie zaspokaja konieczność główkowania do czego można wykorzystać dopiero co odnalezione przedmioty.
Polecam wszystkim chcącym odkryć nową rzeczywistość

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Krypta wampira
Krypta wampira

Niezwyczajny wampir

21.08.2018 | data wizyty: 17.08.2018

Wiarygodna opinia

Pokój jest bardzo ciekawy, nadaje się głownie dla osób już z doświadczeniem.
Zagadki świetnie zorganizowane, choć ostatnia część mniej związana z tematem, nie przeszkadza to jednak w dobrej zabawie.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Legowisko Kanibala
Legowisko Kanibala

Zadziwienie

21.08.2018 | data wizyty: 17.08.2018

Wiarygodna opinia

Świetny pokój. Zagadki naprawdę na bardzo dobrym poziomie. Pokój wymagający autentycznej współpracy wszystkich członków zabawy.
Obsługa zaangażowana w swoją rolę i z bardzo dobrym podejściem do uczestników.
Polecam wszystkim spragnionym zabawy

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Klątwa Tutenchamona
Klątwa Tutenchamona

Starożytna logika

21.08.2018 | data wizyty: 11.08.2018

Wiarygodna opinia

Pokój godny polecenia ma maksa. Rewelacyjne zagadki bardzo dobrze przygotowane. Całości klimatu dodaje nadto obsługa która jest nieziemsko miła, pomocna i oddana swojej roli.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne