Adam Kołakowski
  • Escape room Pokój Podróżnika

    Pokój Podróżnika
    Wola Ucieczki
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Podróż

    10.10.2018 | data wizyty: 09.10.2018

    Pokój jest całkiem mały ale niezwykle klimatyczny. Wypełniony licznymi i ciekawymi zagadkami.
    Polecam wszystkim chcącym się zrelaksować i spędzić wspólny czas ze znajomymi. :)

  • Escape room Kolonizacja Marsa

    Kolonizacja Marsa
    Świat Zagadek
    Warszawa

    Ziemia na Marsie

    07.10.2018 | data wizyty: 06.10.2018

    Pokój rewelacyjny.
    Cała zabawa wymaga dobrej współpracy i komunikacji ekipy. Pokój, który sprawdza logiczne myślenie drużyny ale takę ich zdolności manualne.
    Polecam wszystkim którzy chcą się dobrze pobawić razem z przyjaciółmi :)

  • Escape room Sekret dziadka

    Sekret dziadka
    Fun4Brain
    Poznań

    Zaskakujący dziadzio :P

    26.09.2018 | data wizyty: 25.09.2018

    Pokój mega rewelacja.Masa rekwizytów, które podkreślają charakter szopy.
    Logicznie poukładane zagadki, których jest niesamowicie dużo sprawiają wielką frajdę i satysfakcję po ich rozwiązaniu.
    Pokój z każdą minutą przebywania w nim zaskakuje coraz bardziej i dlatego polecam wszystkim którzy chcą się dobrze bawić wraz z przyjaciółmi :)

  • Escape room Antidotum

    Antidotum
    Tajemnicza Kraina
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Antidotum na znudzenie :)

    12.09.2018 | data wizyty: 11.09.2018

    Pokój mega rewelacja. Tyle pasji i zaangażowania włożonego przez twórców naprawdę dało rewelacyjny efekt końcowy. Doskonałe zagadki wymagające dużej logiczności i cierpliwości.
    Ponad to obsługa nieziemsko miła i kontaktowa.
    POLECAM i z niecierpliwością oczekuje kolejnego pokoju :)

  • Escape room Świat bajek

    Świat bajek
    Escape Me
    Poznań

    Bajkowo :D

    12.09.2018 | data wizyty: 11.09.2018

    Byliśmy w 2 pokoju w tym samym miejscu, i znowu super zabawa. Klimat bajkowy, mnóstwo różnorodnych smaczków, słowem mega zabawa.
    Dobra zabawa zarówno dla młodszych jak i starszych :)

  • Escape room Legenda Miecza

    Legenda Miecza
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Wspaniała legenda

    22.08.2018 | data wizyty: 03.08.2018

    Polecam wszystkim którzy chcą doświadczyć przygody. Wystrój godny uwagi, rewelacyjnie przygotowany. Niesamowita zabawa wymagająca prawdziwej współpracy całej grupy. :)

  • Escape room Zmieniając rzeczywistość

    Zmieniając rzeczywistość
    Zagadkownia
    Warszawa

    Niespodzianka

    21.08.2018 | data wizyty: 17.08.2018

    Pokój z rewelacyjnymi rozwiązaniami technicznymi. Brak podstawowego elementu escape room - kłódek - całkowicie zaspokaja konieczność główkowania do czego można wykorzystać dopiero co odnalezione przedmioty.
    Polecam wszystkim chcącym odkryć nową rzeczywistość

  • Escape room Krypta wampira

    Krypta wampira
    Zagadkownia
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Niezwyczajny wampir

    21.08.2018 | data wizyty: 17.08.2018

    Pokój jest bardzo ciekawy, nadaje się głownie dla osób już z doświadczeniem.
    Zagadki świetnie zorganizowane, choć ostatnia część mniej związana z tematem, nie przeszkadza to jednak w dobrej zabawie.

  • Escape room Legowisko Kanibala

    Legowisko Kanibala
    Zagadkownia
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Zadziwienie

    21.08.2018 | data wizyty: 17.08.2018

    Świetny pokój. Zagadki naprawdę na bardzo dobrym poziomie. Pokój wymagający autentycznej współpracy wszystkich członków zabawy.
    Obsługa zaangażowana w swoją rolę i z bardzo dobrym podejściem do uczestników.
    Polecam wszystkim spragnionym zabawy

  • Escape room Klątwa Tutenchamona

    Klątwa Tutenchamona
    Zagadkownia
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Starożytna logika

    21.08.2018 | data wizyty: 11.08.2018

    Pokój godny polecenia ma maksa. Rewelacyjne zagadki bardzo dobrze przygotowane. Całości klimatu dodaje nadto obsługa która jest nieziemsko miła, pomocna i oddana swojej roli.

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4