Adam Kołakowski

Adam Kołakowski

Hej, jestem Adam Kołakowski. Mam na swoim koncie 39 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

39 Odwiedzone

1 Planowane

Pionier

170 Punkty

150
170 pkt
225

Wszystkie opinie

Escape room Da Vinci
Da Vinci

Tajemnica Da Vinci

12.02.2019 | data wizyty: 07.02.2019

Bardzo estetyczny, dobrze zorganizowany pokój. Polecam wszystkim którzy chcą trochę pogłówkować ponieważ każda niemal zagadka wymaga tam solidnego i logicznego myślenia.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Mikołaj (Święty :) )
Mikołaj (Święty :) )

I po świętach

12.02.2019 | data wizyty: 05.02.2019

Wiarygodna opinia

Pokój dobry w swoim klimacie. Przyzwoicie wyposażony z dobrą obsługą. Choć po świętach to nadal można poczuć ich magię.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Jaskinia Hazardu
Jaskinia Hazardu

Hazardzista

12.02.2019 | data wizyty: 06.02.2019

Pokój utrzymany w świetnym klimacie, doskonale dopasowane rekwizyty, sporo zagadek dających dużo do myślenia nawet dla większej grupy graczy. Gra godna polecenia.
A w dodatku prowadzący niezwykle kompetentni i życzliwi :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Wyspa
Wyspa

Świetna przygoda

01.02.2019 | data wizyty: 20.12.2018

Bardzo dobra rozgrywka, świetnie dobrane zagadki. Wystrój doskonale pasujący do klimatu zabawy. Polecam wszystkim.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Jak uratować smoka
Jak uratować smoka

Smoczątko

30.11.2018 | data wizyty: 27.11.2018

Bardzo klimatyczny pokój. Sporo zagadek i rozwiązań które bardzo dobrze budują rozgrywkę. Polecam zarówno młodszym jak i starszym graczom :)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Koneser
Koneser

Mega Koneser

30.11.2018 | data wizyty: 27.11.2018

Fantastyczna zabawa, zagadek sporo. Świetne wprowadzenie, scenariusz gry bardzo wciągający. Pokój niesamowicie zaskakujący i porywający. Wszystkim dobrej zabawy :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Rycerski
Rycerski

Templariusze chcą ofiary

26.11.2018 | data wizyty: 25.11.2018

Pokój w mega klimacie. Szereg zagadek oddających fabułę i pozwalających przeżyć niesamowitą średniowieczną przygodę. Zachęcam wszystkich :)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Pokój hotelowy - miejsce zabójstwa
Pokój hotelowy - miejsce zabójstwa

Zafajdana sprawa

26.11.2018 | data wizyty: 25.11.2018

Rozgrywka na bardzo dobrym poziomie. Zagadki bardzo logiczne i spójne, dobrze dopasowane do fabuły. Zachęcam wszystkich którzy chcą poczuć się jak prawdziwi policjanci śledczy.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Przeklęty Obraz
Przeklęty Obraz

Artysta???

12.11.2018 | data wizyty: 12.11.2018

Pokój nie jest obszerny, ale jest nad czym główkować.
Zagadki są wpasowane w klimat, fabuła jest obecna cały czas w pokoju.
Nie jest trudny jak się załapie jego koncepcję
Godny polecenia

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Przygoda na dnie oceanu
Przygoda na dnie oceanu

I hop do wody :)

07.11.2018 | data wizyty: 06.11.2018

Wiarygodna opinia

Pokój bardzo dobrze dopracowany. Zagadki na bardzo dobrym poziomie dają świetną zabawę zarówno bardziej doświadczonym jaki tym którzy zaczynają przygodę :) Polecam wszystkim chcącym przeżyć podróż życia :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne