klaudiabajda

klaudiabajda

Hej, jestem klaudiabajda. Mam na swoim koncie 34 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

34 Odwiedzone

5 Planowane

Skaut

90 Punkty

50
90 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Dom w Dżungli
Dom w Dżungli

Bezludna wyspa

02.03.2020 | data wizyty: 13.02.2020

klaudiabajda 24 opinie

Na początku było dziwnie, jakby troszkę chaotycznie, niezrozumiale. Potem zaczęło się troszkę rozkręcać.

Ciężko mi ocenić ten pokój bo sama nie wiem jakie mam odczucia. Czy bawiłam się dobrze ? Czy było tam coś co zapadnie w pamięci ? Nie wiem. Naprawdę.

Warto oczywiście odwiedzić. Myślę, że to całkiem przyjemna zabawa dla dzieci będzie.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 6/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Hollywood: Misja specjalna
Hollywood: Misja specjalna

Misja specjalna

02.03.2020 | data wizyty: 13.02.2020

klaudiabajda 24 opinie

Jesteśmy tajnymi agentami, mamy misje związaną z głową państwa. Czy damy radę ? Czy na pewno podołamy ? Podjęliśmy decyzję. Wchodzimy w to!

W zabawę można się wejść całym sobą, niesamowite zagadki, zwroty akcji, prawdziwa adrenalina. Pokój dla większej grupy ludzi jak i dla małej, stałej paczki. Nawet jeśli nie starczy dla Ciebie zagadek to i tak będziesz się dobrze bawił.

Dla mnie rewelacja pokój, naprawdę polecam każdemu. Myślę że to miejsce idealnie rozpocznie wieczór Panieński/Kawalerski czy spotkanie integracyjne z pracy. Super zabawa!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnicza Komnata
Tajemnicza Komnata

Dostałam list!

02.03.2020 | data wizyty: 01.03.2020

Wiarygodna opinia

klaudiabajda 24 opinie

Tak, [spojler]. W tym pokoju spełni się Wasze marzenie.
[Spojler]. Super klimat, zapowiada się super. Nagle [spojler] :)

Jako w miarę doświadczona grupa to muszę przyznać, że nie poszło nam rewelacyjnie. Doszukiwalismy się bardziej ambitniejszych rozwiązań. Rozumiem oczywiście, że pokój jest przeznaczony również dla dzieci stąd takie, a nie inne zagadki. Pokój mógłby być bardziej dopracowany jeżeli chodzi o tamatyke Harrego i mogłoby być więcej "magii" w tym wszystkim. Absolutnie nie dyskryminuje tego pokoju. Bawiłam się dobrze, wyszłam troszkę rozczarowana jeżeli chodzi o klimat w środku ale i tak wielki wielki plus dla firmy bo spełnili moje marzenie [spojler].

Zobacz zgłoszenia (1)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Złoto nazistów
Złoto nazistów

Nie żałuję

20.01.2020 | data wizyty: 27.10.2019

Wiarygodna opinia

klaudiabajda 24 opinie

Długo się broniłam przed tym pokojem bo nie mój temat, nie moje klimaty... Aż w końcu dałam się namówić i nie żałuję. Bardzo dobrze wykonany pokój (zresztą jak każdy ich pokój). Bylismy w 5 osób i myślę że to jest maks. Zagadki jak zawsze na najwyższym poziomie. Nie muszę chyba wspominać, że obsługa jak zawsze na 6!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajna Kwatera Dyktatora
Tajna Kwatera Dyktatora

Lekki niedosyt

20.01.2020 | data wizyty: 19.01.2020

Wiarygodna opinia

klaudiabajda 24 opinie

Miałam lekki niedosyt po wyjściu z tego pokoju. Byłam w drugim ich pokoju, który moim zdaniem był zdecydowanie lepszy. Ten był troszkę niezrozumiały. Często część grupy stała i nie miała co robić. Nie do końca było wiadomo czy zagadka została rozwiązana czy nie. Całość ogólnie nie jest zła. Spodziewałam się czegoś bardziej ambitnego.

Zobacz zgłoszenia (1)

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Kolonizacja Marsa
Kolonizacja Marsa

Nie daliśmy się konkurencji !

20.01.2020 | data wizyty: 19.01.2020

Wiarygodna opinia

klaudiabajda 24 opinie

Daliśmy radę, misja ukończona!

Zacznijmy od tego że ludzie tam pracujący posiadają niesamowitą wiedzę na temat er, są mega pomocni.
Pokój dopieszczony naprawdę pod każdym względem. Pokój nie posiada kłódek co jest całkiem fajne. Jest bardzo nowoczesny. Każdy miał co robić w pokoju.

Polecam serdecznie, dla dzieci również. Pokój pozwala przenieść się w inny świat.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Maniak. Zabawmy się
Maniak. Zabawmy się

Zabawny się...

20.06.2019 | data wizyty: 16.06.2019

klaudiabajda 24 opinie

Odwiedziliśmy inny podobny pokój i może stąd niższa ocena. Polecamy najpierw odwiedzić ten pokój aby wczuć się w klimat, potem można pójść level wyżej i odwiedzić Ultimatum. Pokój sam w sobie jest tajemniczy i mroczny ale... Brakowało adrenaliny. Zdecydowanie zwiększyło by to range pokoju. Firma zapowiada się obiecująco. Planuje ich jeszcze odwiedzić.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Bezludna Wyspa
Bezludna Wyspa

Prawdziwa wyspa

20.06.2019 | data wizyty: 19.05.2019

klaudiabajda 24 opinie

Jeśli myślicie że w tym pokoju znajdziecie kilka sztucznej trawy i drzewek to jesteście w błędzie. To prawdziwa bezludna wyspa jaką możecie sobie wyobrazić. Brakuje tylko prawdziwej wody ale wiadomo że z tym to ciężko. Jednak nie będziecie rozczarowani. Pokój ma "początkujący" poziom trudności ale my, którzy mamy prawie 30 pokoi na swoim koncie mieliśmy problem z niektórymi zagadkami. Za bardzo ambitnie podchodziliśmy do zagadek. Grupy z dziećmi na pewno nie będą rozczarowane. Polecam ten pokój.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Sekret iluzjonisty
Sekret iluzjonisty

Czary Mary...

20.06.2019 | data wizyty: 02.06.2019

Wiarygodna opinia

klaudiabajda 24 opinie

Z pozoru zwykły, niepozorny... Nie wszytko jest jednak oczywiste. Warto odwiedzić ten pokój aby rozwiązać tą tajemniczą zagadkę. Co się stało z iluzjonistą ? Wszystkiego się dowiecie! Klimat jest, potencjał również. Polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Pokój hotelowy - miejsce zabójstwa
Pokój hotelowy - miejsce zabójstwa

Tajemnicza sprawa

20.06.2019 | data wizyty: 19.05.2019

Wiarygodna opinia

klaudiabajda 24 opinie

Zacznijmy od tego że cale miejsce jest mega fajne, ludzie tam pracujący znają się na rzeczy, pokoje są dopracowane i bardzo zaskakujące.
Prawdziwy pokój hotelowy, w którym wszystko jest dokładnie dopracowane. Wcielamy się w policjantów z wydziału kryminalnego i musimy rozwiązać zagadkę zaginionych ludzi. Wszystko ok, ale czy na pewno wszyscy z grupy jesteśmy tam po to aby pomóc w rozwiązaniu? Bądźcie czujni :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne