CK team

CK team

Wspólnie z żoną i przyjaciółmi staliśmy się fanami ER od pierwszego wejrzenia :) Często zdarza nam się jeździć i odwiedzać pokoje w sąsiednich miastach (a ba... [więcej]

35 Odwiedzone

5 Planowane

Skaut

71 Punkty

50
71 pkt
100

Wszystkie opinie

Escape room Pasażer
Pasażer

Prawdziwy pociąg :D

05.01.2020 | data wizyty: 05.01.2020

CK team 30 opinii

Pokój jedyny w swoim rodzaju :) Byliśmy bardzo zaskoczeni "wystrojem" pokoju. Na wielki PLUS :)
Jeżeli chodzi o zagadki to było ich trochę mało, ale jest to chyba związane ze specyfiką miejsca, w którym rozgrywa się akcja.
Obsługa bardzo miła i profesjonalna, czuliśmy się "zaopiekowani" :)
Z całego serca polecamy :D !

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Reaktor 404: powrót atomu
Reaktor 404: powrót atomu

Ekipa inżynierów potrzebna na wczoraj :D

25.11.2019 | data wizyty: 24.11.2019

CK team 30 opinii

Reaktor był naszym pierwszym pokojem w Katowicach i możemy go bezapelacyjnie polecić każdemu :D
Był to pierwszy pokój, w którym nie tylko nie było zakazu dotykania niektórych rzeczy, ale wręcz należało go lekko "zmodyfikować" :) Pokój bardzo fajnie urządzony, cały wystrój pozwala wczuć się w klimat i poczucie zagrożenia przed wybuchem. :)
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. :)
Szczerze POLECAMY !!

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Hrabia Drakula
Hrabia Drakula

Rzeszowska przygoda 2

10.11.2019 | data wizyty: 09.11.2019

CK team 30 opinii

Wycieczka do Rzeszowa została zwieńczona dwoma pokojami LOCK NESS. Na drugi strzał trafiliśmt do pałacu Drakuli. Pokój ma bardzo fajny klimat, wystrój pomaga się wczuć w opowiadaną historię. Jest dość mrocznie, przytłaczająco i "duszno", tak jak powinno być w starym zamczysku :) Pokój ewidentnie trudniejszy i bardziej wymagający.
Same zagadki faktycznie wymagały myślenia i samo ich rozwiązywanie dawało bardzo dużo satysfakcji. Czuliśmy jak nasze małe, szare komórki pracują na najwyższych obrotach. :)
Widać, że oba pokoje robione są z pasją. Prowadzący jest bardzo sympatyczną osobą, widać że mocno zajawioną na taki rodzaj zabawy. Serdecznie pozdrawiamy i chętnie wpadniemy ponownie do planowanego, nowego pokoju zwiedzając następnym razem Podkarpacie. :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Na ratunek ludzkości
Na ratunek ludzkości

Rzeszowska przygoda

10.11.2019 | data wizyty: 09.11.2019

CK team 30 opinii

Wycieczka do Rzeszowa została zwieńczona dwoma pokojami LOCK NESS. Na pierwszy ogień poszedł ten łatwiejszy. Pokój ma bardzo fajny klimat, wystrój pomaga się wczuć w opowiadaną historię, włącznie ze sposobem kontaktu z prowadzącym, który bardzo pasuje do przedstawianej epoki :) Miły smaczek.
Same zagadki nie należały do super trudnych (zacięliśmy się przy dosłownie ostatniej kłódce przez nasze głupie niedopatrzenie) natomiast wymagały myślenia i samo ich rozwiązywanie dawało dużo satysfakcji.
Widać, że oba pokoje robione są z pasją. Prowadzący jest bardzo sympatyczną osobą, widać że mocno zajawioną na taki rodzaj zabawy. Serdecznie pozdrawiamy i chętnie wpadniemy ponownie do planowanego, nowego pokoju zwiedzając następnym razem Podkarpacie. :)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnica Władcy Nilu
Tajemnica Władcy Nilu

Zagadki starożytnych Bogów

23.08.2019 | data wizyty: 18.08.2019

Wiarygodna opinia

CK team 30 opinii

Pokój bardzo solidnie wykonany. Super klimatyczny wystrój i dekoracje, nieoczywiste rozwiązania. Zagadki ciekawie przemyślane. Szczerze polecamy :D

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room W cieniu piramid
W cieniu piramid

Niesamowita przygoda :)

23.08.2019 | data wizyty: 18.08.2019

Wiarygodna opinia

CK team 30 opinii

Był to nasz kolejny pokój w "Wyjściu awaryjnym". I po raz kolejny, wrażenie było niesamowite. Dbałość o szczegóły, piękne scenografia oraz nietuzinkowe zagadki, momentami można się poczuć jak Indiana Jones :D Czekamy na kolejne pokoje :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości
Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości

Ulotne wspomnienie

22.06.2019 | data wizyty: 20.06.2019

CK team 30 opinii

Pokój dość prosty. Ładny, dość minimalistyczny wystrój. Trudno mi coś więcej napisać...
Pokój, który z jednej strony sprawił nam sporo radości, i dobrze się bawiliśmy. Z drugiej natomiast zabrakło czegoś co sprawiłoby, żeby wrażenia zostały z nami na dłużej.
Obsługa na bardzo duży plus. Sam pokój bardzo dobry dla drużyn początkujących.

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Uprowadzeni
Uprowadzeni

Przypadkowe odwiedziny

03.06.2019 | data wizyty: 02.06.2019

CK team 30 opinii

Przejeżdżając przez Puławy w drodze powrotnej z Lublina stwierdziliśmy, że można przetestować lokalny ER. I muszę przyznać, że nie pożałowaliśmy :)

Obsługa bardzo miła i pomocna, zero zastrzeżeń.
Sam pokój dość ciekawie zaprojektowany, samo wprowadzenie tworzy już pewien klimat.
Wystrój dość prosty, nie jest to "bogaty pokój", nie psuje to jednak zabawy. Zagadki natomiast dość trudne, ale bardzo logiczne i jest ich dość dużo. Satysfakcja z wygranej bez używania podpowiedzi była wielka :)
Szczerze możemy polecić :)

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Skarbiec
Skarbiec

Lubelski Skarbiec

03.06.2019 | data wizyty: 02.06.2019

CK team 30 opinii

Obsługa na jak najwyższym poziomie, nie ma się do czego przyczepić. Sam pokój natomiast dość prosty, klimat dość dobrze oddany jednak zabrakło nam lepszego dopracowania szczegółów oraz większej ilości zagadek. Pokój, który na pewno dostarcza sporo frajdy i potrafi wciągnąć, a z drugiej strony pozostawia niedosyt i nie zostaje na długo w pamięci.
Jeżeli nie macie co zrobić z wolnym popołudniem w Lublinie to warto zajrzeć :)

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Statek Piratów
Statek Piratów

Niemal można poczuć chorobę morską

02.05.2019 | data wizyty: 01.05.2019

CK team 30 opinii

Zdecydowaliśmy się na krakowski maraton na początek majówki, wszystkie 3 pokoje Combinator Kraków i absolutnie nie żałujemy :)
Były to jedne z najlepszych pokoi z jakimi przyszło nam się zmierzyć do tej pory :)
Statek piratów zaskoczyła nas bardzo ładnym i szczegółowym wystrojem i wprowadzeniem w niesamowity klimat morskiej żeglugi :D Jest to znak rozpoznawczy tej firmy, bardzo duże przywiązanie do detali, co sprawia że możemy w pełni wczuć się w opowiadaną historię.
Zagadki są jak najbardziej logiczne, nie należą do najłatwiejszych, ale dają dużo satysfakcji z ich rozwiązywania. Podobnie jak pozostałe pokoje, ten nagradza dociekliwości i drobiazgowe grzebanie gdzie się da :D
Duży plus należy się także na pewno za obsługę we wszystkich 3 przypadkach (za każdym razem kto inny nas wprowadzał w w fabułę) bardzo zaangażowana, uprzejma i pomocna. Nikt nam się nie narzucał z podpowiedziami, natomiast zawsze czujnie śledzili nasze ruchy i kiedy tylko potrzebowaliśmy pomocy natychmiast ją dostawaliśmy.
Bardzo polecamy, wszystkim grupom, które pragnął przeżyć niesamowitą przygodę :D

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne