Agnieszka P. 36
  • Escape room The Moonshiner

    The Moonshiner
    Zorkout Escape Rooms
    Gdańsk

    Archival rating

    Szukaj, szukaj wszędzie

    07.02.2019 | data wizyty: 06.02.2019

    Bardzo ciekawy i emocjonujący pokój. Świetny wystrój i klimat. Ograniczone źródła światła robią robotę :) Pokój bardzo skupiony na szukanie, szukanie i jeszcze raz szukanie - podpowiedzi, wskazówek, skrytek, elementów. Dlatego polecałabym raczej na większą liczbę osób. Zagadki urozmaicone, kilka nietypowych, ciekawych rozwiązań. Ogólnie pokój trudny, wyszliśmy w ostatniej minucie, a zwykle idzie nam naprawdę nieźle. Na pewno wrócimy do Zorkout, żeby przetestować inne pokoje :)

  • Escape room Okręt podwodny

    Okręt podwodny
    Podziemna pułapka
    Gdańsk

    Wiarygodna opinia

    robi BIP! :)

    03.01.2019 | data wizyty: 03.01.2019

    Baaaaardzo klimatyczny pokój. Wszystkie zagadki bardzo logiczne. Jedna mnie zaskoczyła zupełnie - bardzo ciekawe użycie zagadki słownej. Z takim rozwiązaniem się jeszcze nie spotkałam. Brawo za pomysłowość! Ogromny szacun za stworzenie całej konstrukcji siłowni łodzi podwodnej. Wszystkie mechanizmy, diody, guziczki, przełącznikiczki dawały naprawdę świetny klimat. Pokój trudny, ale bardzo przyjemny i dający dużo satysfakcji. Polecam.
    Aha, no i robi BIP, bo wiadomo że na łodzi podwodnej jest dużo bipających rzeczy :D

  • Escape room 3miasto 44

    3miasto 44
    No Way Out
    Gdańsk

    Rewelacja!

    22.11.2018 | data wizyty: 22.11.2018

    Świetny pokój! Bardzo klimatyczny. Wielki szacunek za profesjonalne podejście do tematu i akuratność historyczną. Zagadki bardzo dobre, świetnie wpasowane w klimat i tematykę pokoju. Poziom trudności naprawdę wymagający, ale dający wiele satysfakcji z rozwiązania każdej zagadki. Obsługę uwielbiam, absolutnie pozytywnie zakręceni. Polecam porozmawiać sobie po wyjściu z pokoju o escaperoomach, zagadkach, grach, itp. :)

  • Escape room Grobowiec Faraona

    Grobowiec Faraona
    Pokoje Tajemnic
    Gdańsk

    Fantastycznie klimatyczny!

    05.09.2018 | data wizyty: 10.08.2018

    Pokój jest absolutnie fantastyczny pod względem klimatu. Czuliśmy się trochę jak w filmie z serii Indiana Jones. Zagadki świetnie wkomponowane w temat pokoju. Wszystko logiczne. Niektóre z zagadek dość trudne. Jedyny minus to słabe nagłośnienie. Mieliśmy problem żeby usłyszeć niektóre istotne dla rozgrywki informacje. Ale poza tym bawiliśmy się naprawdę znakomicie :)

  • Escape room Pogrzebane Tajemnice

    Pogrzebane Tajemnice
    No Way Out
    Gdańsk

    Wiarygodna opinia

    Rewelacja!

    09.08.2018 | data wizyty: 26.07.2018

    Świetny, bardzo klimatyczny pokój. Zagadki ciekawe i logiczne. Nie ma problemu, że się utknie przez jedną z nierozwiązanych zagadek, bo nie są one liniowe. To znaczy nie trzeba koniecznie mieć rozwiązania jednej, żeby przejść do następnej. Wszystkie zastosowane rozwiązania pasują idealnie i podkreślają klimat pokoju. Dodatkowym smaczkiem są latarki i krótkofalówka do kontaktu z "bazą" :) Bardzo polecam.

  • Escape room Krwawa Rzeźnia

    Krwawa Rzeźnia
    Questrooms
    Gdańsk

    Klimatycznie

    23.07.2018 | data wizyty: 14.04.2018

    Bardzo dobry pokój, ze świetnym klimatem. Dużo ciekawych zagadek i rozwiązań, w tym sporo nieszablonowych. Pokój wbrew pierwszemu wrażeniu jest duży ;) a wyjście chyba najbardziej oryginalne z tych pokoi, w których byłam. Jedyny minusik to jedna z zagadek, gdzie z ekipą miałyśmy wszystkie elementy potrzebne, żeby ją rozwiązać, ale sposób ich użycia nie wynikał właściwie z niczego. Rozwiązanie bardziej metodą prób i błędów. Ale to naprawdę mały minus. Ogólnie naprawdę warto odwiedzić. Obsługa przemiła i bardzo sympatyczna.