Agnieszka P. 36

Agnieszka P. 36

Lubię uciekać :)

10 Odwiedzone

1 Planowane

Podróżnik

40 Punkty

25
40 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room The Moonshiner
The Moonshiner

Szukaj, szukaj wszędzie

07.02.2019 | data wizyty: 06.02.2019

Wiarygodna opinia Opinia archiwalna

Bardzo ciekawy i emocjonujący pokój. Świetny wystrój i klimat. Ograniczone źródła światła robią robotę :) Pokój bardzo skupiony na szukanie, szukanie i jeszcze raz szukanie - podpowiedzi, wskazówek, skrytek, elementów. Dlatego polecałabym raczej na większą liczbę osób. Zagadki urozmaicone, kilka nietypowych, ciekawych rozwiązań. Ogólnie pokój trudny, wyszliśmy w ostatniej minucie, a zwykle idzie nam naprawdę nieźle. Na pewno wrócimy do Zorkout, żeby przetestować inne pokoje :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Okręt podwodny
Okręt podwodny

robi BIP! :)

03.01.2019 | data wizyty: 03.01.2019

Wiarygodna opinia

Baaaaardzo klimatyczny pokój. Wszystkie zagadki bardzo logiczne. Jedna mnie zaskoczyła zupełnie - bardzo ciekawe użycie zagadki słownej. Z takim rozwiązaniem się jeszcze nie spotkałam. Brawo za pomysłowość! Ogromny szacun za stworzenie całej konstrukcji siłowni łodzi podwodnej. Wszystkie mechanizmy, diody, guziczki, przełącznikiczki dawały naprawdę świetny klimat. Pokój trudny, ale bardzo przyjemny i dający dużo satysfakcji. Polecam.
Aha, no i robi BIP, bo wiadomo że na łodzi podwodnej jest dużo bipających rzeczy :D

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room 3miasto 44
3miasto 44

Rewelacja!

22.11.2018 | data wizyty: 22.11.2018

Świetny pokój! Bardzo klimatyczny. Wielki szacunek za profesjonalne podejście do tematu i akuratność historyczną. Zagadki bardzo dobre, świetnie wpasowane w klimat i tematykę pokoju. Poziom trudności naprawdę wymagający, ale dający wiele satysfakcji z rozwiązania każdej zagadki. Obsługę uwielbiam, absolutnie pozytywnie zakręceni. Polecam porozmawiać sobie po wyjściu z pokoju o escaperoomach, zagadkach, grach, itp. :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Grobowiec Faraona
Grobowiec Faraona

Fantastycznie klimatyczny!

05.09.2018 | data wizyty: 10.08.2018

Pokój jest absolutnie fantastyczny pod względem klimatu. Czuliśmy się trochę jak w filmie z serii Indiana Jones. Zagadki świetnie wkomponowane w temat pokoju. Wszystko logiczne. Niektóre z zagadek dość trudne. Jedyny minus to słabe nagłośnienie. Mieliśmy problem żeby usłyszeć niektóre istotne dla rozgrywki informacje. Ale poza tym bawiliśmy się naprawdę znakomicie :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Pogrzebane Tajemnice
Pogrzebane Tajemnice

Rewelacja!

09.08.2018 | data wizyty: 26.07.2018

Wiarygodna opinia

Świetny, bardzo klimatyczny pokój. Zagadki ciekawe i logiczne. Nie ma problemu, że się utknie przez jedną z nierozwiązanych zagadek, bo nie są one liniowe. To znaczy nie trzeba koniecznie mieć rozwiązania jednej, żeby przejść do następnej. Wszystkie zastosowane rozwiązania pasują idealnie i podkreślają klimat pokoju. Dodatkowym smaczkiem są latarki i krótkofalówka do kontaktu z "bazą" :) Bardzo polecam.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Krwawa Rzeźnia
Krwawa Rzeźnia

Klimatycznie

23.07.2018 | data wizyty: 14.04.2018

Bardzo dobry pokój, ze świetnym klimatem. Dużo ciekawych zagadek i rozwiązań, w tym sporo nieszablonowych. Pokój wbrew pierwszemu wrażeniu jest duży ;) a wyjście chyba najbardziej oryginalne z tych pokoi, w których byłam. Jedyny minusik to jedna z zagadek, gdzie z ekipą miałyśmy wszystkie elementy potrzebne, żeby ją rozwiązać, ale sposób ich użycia nie wynikał właściwie z niczego. Rozwiązanie bardziej metodą prób i błędów. Ale to naprawdę mały minus. Ogólnie naprawdę warto odwiedzić. Obsługa przemiła i bardzo sympatyczna.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni