Janek I.

    Janek I.

    Hej, jestem Janek I.. Mam na swoim koncie 53 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

    53 Odwiedzone

    16 Planowane

    Pionier

    155 Punkty

    150
    155 pkt
    225

    Wszystkie opinie

    Escape room Powstanie Warszawskie
    Powstanie Warszawskie

    Brak słów...

    21.11.2020 | data wizyty: 20.11.2020

    Zaraz po wyjściu z pokoju, zostaliśmy zapytani o wrażenia... Chwilę nam zajęło aby dojść do siebie, po tym, co przeżyliśmy. Jest to pozycja obowiązkowa dla każdego. Naprawdę. To po prostu trzeba przeżyć. Powiedzenie o tej pozycji "pokój", za bardzo by ją spłyciło. My zostaliśmy wbici w fotel. Bardzo polecamy grę z dwoma aktorami, bo dodaje niesamowitego klimatu, który i tak już jest 1000 poziomów ponad szczytami. Zagadki również nie pozostają w tyle. Pokój zdaje się prowadzić nas przez nie. Jak pójdziecie, zrozumiecie o czym mówię. Już po wejściu musimy zbierać szczękę z podłogi, a serce zaczyna mocniej bić. Brzmi jak każda inna opinia prześwietnego pokoju, ale Powstanie Warszawskie to naprawdę. Pan Kuba oraz Pani Nikola -fenomenalni. Bardzo długo po wyjściu rozmawialiśmy o tym co przeżyliśmy. Jeśli ktoś zastanawia się czy da radę w dwie osoby, to jak najbardziej. Podpowiedzi które dostajemy są bardzo trafne, widać, że mistrzowie gry siedzą i obserwują naszą rozgrywkę na bieżąco. To jedno z tych doświadczeń które chciałoby się zapomnieć, a następnie jeszcze raz przeżyć, i tak w kółko... Samo to, że już obiecałem moim rodzicom (którzy nigdy nie byli w Escape Roomie), że pójdę z nimi tylko po to, żeby to przeżyli, świadczy o tym, jak wielkie to jest arcydzieło. Chylimy czoła przed całą ekipą Black Cata.

    zgłoś komentarz

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Escape room Pasażer
    Pasażer

    Mały, ale jaki kozacki!

    21.11.2020 | data wizyty: 20.11.2020

    Ten pokój jest prawdziwym przykładem na to, że pokój nie musi być duży, ani nie musi mieć przejść do następnych pokoi aby był fenomenalny. Świetne zagadki i klimat robią w tym pokoju super robotę. Sposób narracji oraz wygląd pokoju bardzo realistyczny, a jednocześnie niespotykany. System podpowiedzi również baaardzo na plus. To po prostu trzeba przeżyć. Bardzo dobrze się bawiliśmy. Obsługa szalenie sympatyczna.

    zgłoś komentarz

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Escape room Legenda Miecza
    Legenda Miecza

    Excalibur!

    21.11.2020 | data wizyty: 21.11.2020

    Wiarygodna opinia

    Lubimy klimaty rycerskie więc tutaj również czuliśmy się naprawdę świetnie. Zagadki są bardzo przyjemne i sprawiają satysfakcję. Jest to w naszej opinii drugi najlepszy pokój Wyjścia Awaryjnego w Warszawie zaraz po W Cieniu Piramid. Mistrzyni gry była naprawdę super. Podpowiedzi były bardzo trafne, a jednocześnie żartobliwe. Zarówno dzieci, jak i dorośli będą się tutaj świetnie bawić :)

    zgłoś komentarz

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Escape room Dooby Doo
    Dooby Doo

    Scooby Dooby DOOOOOO!

    30.08.2020 | data wizyty: 04.08.2020

    Zacznę od tego, że pokój jest baaaardzo klimatyczny i baaaardzo ładnie wykonany. Że jest przestronny to mało powiedziane, ale ten kto był ten wie, że mały to on nie jest. Jesteśmy ekipą która przeraźliwie boi się horrorów i aktorów. Tutaj jednak musieliśmy się udać bo Scooby to nasza bajka dzieciństwa! W pokoju tak naprawdę jest tylko jeden straszny moment, a potem to już jest tylko zabawnie. Zagadek jest całe mnóstwo i nie są one w cale proste, rzekłbym nawet, że niektóre są skomplikowane. Zakończenie bardzo bajkowe i naprawdę sprawia dużo radochy. Obsługa bardzo miła jak to u Foxów już bywa.

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Trudny

    Escape room Klątwa Skarbu Majów
    Klątwa Skarbu Majów

    Cóż to była za przygoda

    30.08.2020 | data wizyty: 05.08.2020

    Nie za bardzo rozumiemy dlaczego ten pokój ma (jak na pokoje exitów) ocenę bliską 9, a nie 10. Pokój jest przepiękny, wykonany z ogromną dbałością o każdy szczegół. Zagadki są bardzo pomysłowe. Ścieżka dźwiękowa, efekty świetlne oraz dźwiękowe są prześwietne i niesamowicie budują klimat. Obsługa również pierwsza klasa. Bardzo polecamy każdemu kto chociaż raz w życiu chciał poczuć się niczym Indiana Jones :)

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Escape room Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda
    Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda

    Exit, exit, exit... Ukłony w waszą stronę

    30.08.2020 | data wizyty: 05.08.2020

    Piękno w czystej postaci. Sami już nie wiemy czy byliśmy w pokoju czy rzeczywiście cofnęliśmy się w czasie, ale patrząc na wystrój to chyba jednak to drugie. Samo wejście do pokoju zasługuje już na 10, a to co potem można zobaczyć to już w ogóle trzeba zbierać szczękę z podłogi. Zagadki są bardzo klimatyczne, zresztą jak cały pokój, są dosyć skomplikowane, ale dają dużo satysfakcji. Bawiliśmy się prześwietnie, a obsługa to po prostu poziom Exit19, czyli pierwsza klasa :) Ze zniecierpliwieniem czekamy na kolejne pokoje!

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Trudny

    Escape room Zdrada w Breslau
    Zdrada w Breslau

    Mrocznie i niesamowicie klimatycznie!

    30.08.2020 | data wizyty: 05.08.2020

    Tego pokoju nie da się za bardzo docenić w taki sposób, żeby nie zaspoilerować nic. Pokój jest jednak prześwietny i zabawa jest przednia. Jest naprawdę mrocznie i tajemniczo. Klimat kamienicy jest prześwietny. Zagadek jest całe mnóstwo i będąc jak zwykle we dwie osoby, nie było łatwo. Potrzebowaliśmy wskazówek, ale obsługa jak zwykle służyła świetną pomocą. Wszystkim serdecznie polecamy bo odwiedzenie tego pokoju to konieczność.

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Trudny

    Escape room Dzicy Są
    Dzicy Są

    Niczym w Pocahontas!

    30.08.2020 | data wizyty: 03.08.2020

    Bajkowy klimat czuć już od samego początku. Widać, że ten pokój jest ważny dla właścicieli i wsadzili tam ogrom serducha. Obsługa jest baaardzo sympatyczna, po wyjściu rozmawialiśmy sobie jeszcze o różnych pokojach. Ale wracając do samego pokoju. Zagadki są bardzo ciekawe oraz ambitne. Wykorzystanie przestrzeni oraz dekoracje również na bardzo duży plus. Bawiliśmy się naprawdę przednio. Polecamy każdemu.

    Ocena ogólna: 10/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Escape room Wioska Smerfów
    Wioska Smerfów

    Smerfastyczna przygoda!

    30.08.2020 | data wizyty: 07.08.2020

    Wiarygodna opinia

    Pomimo tego, że jednak jesteśmy trochę większymi dziećmi to naprawdę mogliśmy się poczuć jak za dawnych czasów i wejść w ten bajkowy świat. Byliśmy we dwójkę, niby pokój dla dzieci, a nawet potrzebowaliśmy wziąć podpowiedź. Zagadki są naprawdę super i pozostają w klimacie. Zarówno te duże dzieci, jak i te mniejsze będą się tutaj super bawić.

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 10/10

    Poziom trudności: Średni

    Escape room Jumanji
    Jumanji

    Nie taka zwykła planszówka...

    30.08.2020 | data wizyty: 07.08.2020

    Zacznę od ścieżki dźwiękowej która towarzyszy nam w pokoju. Jest naprawdę świetna i podbija klimat. Zagadki są pomysłowe i ciekawe. Obsługa bardzo miła i w każdej chwili służy pomocą. Pokój nie należy do tych najłatwiejszych. W pokoju jednak widać, że fajnie byłoby go odświeżyć. Obsługa zdradziła nam jednak, że odnowienie Jumanji jest w ich planach na ten rok z czego bardzo się cieszymy. Nie ujmuje to jednak pokojowi tego, że jest naprawdę super i warto go odwiedzić :)

    Ocena ogólna: 9/10

    Obsługa: 10/10

    Klimat: 9/10

    Poziom trudności: Średni

    Strona 1

    Pokaż następne