Dominika...

Dominika...

Hej, jestem Dominika.... Mam na swoim koncie 8 odwiedzonych escape roomów. Najbardziej lubię pokoje typu Przygodowy. Zapraszam do przeglądania mojego profilu. Dodaj mnie do obserwowanych lub napisz wiadomość aby porozmawiać o escape roomach.

8 Odwiedzone

0 Planowane

Podróżnik

34 Punkty

25
34 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Sala Przesłuchań
Sala Przesłuchań

Polecamy! :)

13.02.2020 | data wizyty: 13.02.2020

Pokój dla doświadczonych graczy. Niektóre zagadki bardzo trudne, wymagające logicznego myślenia i kombinowania. Klimat oddawał rzeczywistość sali przesłuchań/posterunku. Przemiła obsługa. Serdecznie polecamy :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Chata guślarki
Chata guślarki

Polecamy :)

13.02.2020 | data wizyty: 13.02.2020

Bardzo fajny pokój, nastrojowy. Ciekawe zagadki, niekiedy wymagają chwili zastanowienia, innym razem nie warto kombinować. Każdy znajdzie zadanie dla siebie. Przemiła obsługa, super wrażenia i przyjemny sposób spędzenia czasu. Gorąco polecamy.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Krwawy wódz
Krwawy wódz

Polecamy!

01.05.2019 | data wizyty: 01.05.2019

Wiarygodna opinia

Klimat pokoju bardzo fajny, rozkręca się jednak stopniowo. Jest ciekawie, ale nie bardzo strasznie. Zagadki nie są łatwe, ale trzeba uważać, bo można je niepotrzebnie przekombinować.
Obsługa bardzo miła. Cena przystępna.
Bardzo polecamy :)

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Ale Cyrk!
Ale Cyrk!

Polecamy!

01.05.2019 | data wizyty: 01.05.2019

Wiarygodna opinia

Pokój niesamowicie urządzony, z mnóstwem świateł i kolorów. Klimat cyrku z początku tajemniczy, następnie bardzo przyjemny. Zagadki ciekawe, nieprzewidywalne, wymagające logicznego myślenia, ale zapewniające dobrą zabawę zarówno dużym, jak i małym. Otwarty umysł i dystans do siebie to klucz do sukcesu.
Obsługa przemiła, cena przystępna. Mogę szczerze polecić wszystkim, którzy mają jakieś doświadczenie z tego typu rozrywką i chcą się dobrze bawić.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Biały Wilk
Biały Wilk

Serdecznie polecam!

05.09.2018 | data wizyty: 24.06.2018

Pokój Biały Wilk odwiedziłam z rodziną w 7 osób i świetnie się razem bawiliśmy! Muszę pochwalić zarówno sam pomysł, jak i wykonanie. Zagadki nie były łatwe, ale część winy ponosi upał, który zastał nas w czasie wizyty. Mimo to Mistrz Gry zadbał o nasz komfort i zapewnił świetną atmosferę. Swoją rolę odegrały też świetnie dobrane rekwizyty. Bardzo ważna jest komunikacja, bez której wydostanie się jest niemożliwe, dlatego radzę dobrze przemyśleć z kim dacie się zamknąć. Pokój nie jest dla zupełnie początkujących grup, ale nie powinien sprawiać większych problemów. Serdecznie polecam!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Łódź Podwodna
Łódź Podwodna

Serdecznie polecam!

05.09.2018 | data wizyty: 30.08.2018

Opinia archiwalna

Pokój w trzystu procentach godny polecenia! Jest jednym z najbardziej klimatycznych, jakie miałam okazję odwiedzić. Twórca zadbał o najmniejsze szczegóły i wykonał kawał dobrej roboty! Zagadki nie są skomplikowane, lecz logiczne i pomysłowe, co pozwala na interesujący, aczkolwiek płynny przebieg rozgrywki. Obsługa przemiła i aktywnie uczestnicząca w przygodzie. Serdecznie polecam zarówno początkującym, jak i średnio zaawansowanym grupom.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Operacja: Potop
Operacja: Potop

Fajna przygoda

05.08.2018 | data wizyty: 01.08.2018

Pokój dość ciekawy. Pomysłowe zagadki, choć łatwo nie było, trzeba się trochę wysilić. Komunikacja z mistrzem gry nie była idealna, trzeba się do niej przyzwyczaić. Klimat w porządku. Niestety temperatura i zaburzona współpraca (między członkami zespołu) odjęły trochę od zabawy, ale nie zrzucam tego na pokój, a warunki.

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 8/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Stary Dwór
Stary Dwór

Klimatycznie i na poziomie!

05.08.2018 | data wizyty: 01.08.2018

Pokój ma w sobie wszystko, czego spodziewalibyśmy się po dobrym horrorze - klimat, budowanie napięcia i tajemnice. Ciekawe rekwizyty i półmrok dodają pikanterii. Zagadki pomysłowe, zdecydowanie niebanalne. Świetnie się bawiłam, choć nie mam stalowych nerwów. Zdecydowanie polecam dla doświadczonego uciekiniera i wielbiciela emocji.
Jedna rada: Im później na zegarze, tym w pokoju goręcej, więc polecam wczesne godziny.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny