Dominika...
  • Escape room Krwawy wódz

    Krwawy wódz
    Escape Time
    Gdańsk

    Wiarygodna opinia

    Polecamy!

    01.05.2019 | data wizyty: 01.05.2019

    Klimat pokoju bardzo fajny, rozkręca się jednak stopniowo. Jest ciekawie, ale nie bardzo strasznie. Zagadki nie są łatwe, ale trzeba uważać, bo można je niepotrzebnie przekombinować.
    Obsługa bardzo miła. Cena przystępna.
    Bardzo polecamy :)

  • Escape room Ale Cyrk!

    Ale Cyrk!
    Escape Time
    Gdańsk

    Wiarygodna opinia

    Polecamy!

    01.05.2019 | data wizyty: 01.05.2019

    Pokój niesamowicie urządzony, z mnóstwem świateł i kolorów. Klimat cyrku z początku tajemniczy, następnie bardzo przyjemny. Zagadki ciekawe, nieprzewidywalne, wymagające logicznego myślenia, ale zapewniające dobrą zabawę zarówno dużym, jak i małym. Otwarty umysł i dystans do siebie to klucz do sukcesu.
    Obsługa przemiła, cena przystępna. Mogę szczerze polecić wszystkim, którzy mają jakieś doświadczenie z tego typu rozrywką i chcą się dobrze bawić.

  • Escape room Biały Wilk

    Biały Wilk
    Maze Escape Room
    Szczecin

    Serdecznie polecam!

    05.09.2018 | data wizyty: 24.06.2018

    Pokój Biały Wilk odwiedziłam z rodziną w 7 osób i świetnie się razem bawiliśmy! Muszę pochwalić zarówno sam pomysł, jak i wykonanie. Zagadki nie były łatwe, ale część winy ponosi upał, który zastał nas w czasie wizyty. Mimo to Mistrz Gry zadbał o nasz komfort i zapewnił świetną atmosferę. Swoją rolę odegrały też świetnie dobrane rekwizyty. Bardzo ważna jest komunikacja, bez której wydostanie się jest niemożliwe, dlatego radzę dobrze przemyśleć z kim dacie się zamknąć. Pokój nie jest dla zupełnie początkujących grup, ale nie powinien sprawiać większych problemów. Serdecznie polecam!

  • Escape room Łódź Podwodna

    Łódź Podwodna
    Room Escape
    Warszawa

    Archival rating

    Serdecznie polecam!

    05.09.2018 | data wizyty: 30.08.2018

    Pokój w trzystu procentach godny polecenia! Jest jednym z najbardziej klimatycznych, jakie miałam okazję odwiedzić. Twórca zadbał o najmniejsze szczegóły i wykonał kawał dobrej roboty! Zagadki nie są skomplikowane, lecz logiczne i pomysłowe, co pozwala na interesujący, aczkolwiek płynny przebieg rozgrywki. Obsługa przemiła i aktywnie uczestnicząca w przygodzie. Serdecznie polecam zarówno początkującym, jak i średnio zaawansowanym grupom.

  • Escape room Operacja: Potop

    Operacja: Potop
    ESCapada
    Szczecin

    Fajna przygoda

    05.08.2018 | data wizyty: 01.08.2018

    Pokój dość ciekawy. Pomysłowe zagadki, choć łatwo nie było, trzeba się trochę wysilić. Komunikacja z mistrzem gry nie była idealna, trzeba się do niej przyzwyczaić. Klimat w porządku. Niestety temperatura i zaburzona współpraca (między członkami zespołu) odjęły trochę od zabawy, ale nie zrzucam tego na pokój, a warunki.

  • Escape room Stary Dwór

    Stary Dwór
    ESCapada
    Szczecin

    Klimatycznie i na poziomie!

    05.08.2018 | data wizyty: 01.08.2018

    Pokój ma w sobie wszystko, czego spodziewalibyśmy się po dobrym horrorze - klimat, budowanie napięcia i tajemnice. Ciekawe rekwizyty i półmrok dodają pikanterii. Zagadki pomysłowe, zdecydowanie niebanalne. Świetnie się bawiłam, choć nie mam stalowych nerwów. Zdecydowanie polecam dla doświadczonego uciekiniera i wielbiciela emocji.
    Jedna rada: Im później na zegarze, tym w pokoju goręcej, więc polecam wczesne godziny.