Adrian D. 16

Adrian D. 16

Jeśli już przechodzę jakiś escape room, to staram się tym bawić na całego! Lekkie doświadczenie już mam.

6 Odwiedzone

3 Planowane

Podróżnik

38 Punkty

25
38 pkt
50

Wszystkie opinie

Escape room Lokalizacja
Lokalizacja

Ukradzione

31.12.2019 | data wizyty: 31.12.2019

Siódmy i zarazem najlepszy Escape Room w jakim byliśmy! Szanuję za mocne trzymanie się klimatu oraz efekty specjalne.Obsługa bardzo miła, szybko wprowadziła nas w fabułę.Dodam, że przechodziliśmy to we dwójkę, więc mieliśmy jeszcze ciężej, a i tak sobie nieźle poradziliśmy.To co miało być ukradzione, ukradliśmy i uciekliśmy.Polecam ten pokój wszystkim!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Bardzo trudny

Escape room Wrota Czasu - Tortuga
Wrota Czasu - Tortuga

Z beczką na głowie

30.12.2019 | data wizyty: 30.12.2019

Jest to nasz szósty Escape Room, w którym jak zawsze - świetnie się bawiliśmy.Było nas dwóch, przez pewnego ******, ktory się nie pojawił, a gość z obsługi wyraźnie zaznaczał, że
pokój przechodzony w dwie osoby będzie ciężki.Co się okazuje, nie aż tak.Mocno trzymali się klimatu, za co szanuję.Były lekkie utrudnienia oraz opóźnienia związane z naszymi zdolnościami fizycznymi, ale tak to było git.Obsługa również miła, szybko wprowadzono nas, nie owijano w bawełnę.Zdjęcie z beczką na głowie na pewno będzie dla nas zajebistą pamiątką!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Strych Szalonego Alchemika
Strych Szalonego Alchemika

Ciężki ale satysfakcjonujący

23.07.2019 | data wizyty: 22.07.2019

Wiarygodna opinia

Weszliśmy do tego pokoju 2-osobową grupą, więc mieliśmy odrobinę ciężej.Przede wszystkim większość zagadek wcale nie jest oczywista i dobrze, że w mojej grupie był ktoś, kto się zna na liczeniu, bo inaczej utknęlibyśmy tam na dobre.Zagadki są ciężkie, ale mimo wszystko do przejścia.Komunikacja z obsługą w środku pokoju była bardzo klimatyczna, aż czasami w ogóle nie było słychać co mówi, tym klimatycznym szeptem.W pokoju jest dosyć ciemno, a dostajemy tylko jedną w miarę dobrze działającą latarkę.Nie polecam dla osób z zaawansowaną arachnofobią.A tak to było dobrze i raczej nie mam się do czego przyczepić.Nie wyszliśmy na czas, ale nie to jest najważniejsze.Najważniejsze jest to, że wyszliśmy sami, a obsługa nie otwierała nam drzwi od razu po skończeniu czasu.

Ocena ogólna: 8/10

Obsługa: 9/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Tunele pod miastem
Tunele pod miastem

Sprawność fizyczna wymagana

29.04.2019 | data wizyty: 29.04.2019

Wiarygodna opinia

Generalnie od razu po wejściu miałem wielki problem z dostaniem się do kluczowego miejsca w pokoju. Tam naprawdę była wymagana sprawność fizyczna *skurcz nogi*.Sam pokój natomiast był długi i dobrze zoorganizowany, a zagadki wcale nie były jakoś bardzo trudne.Obsługa miła, pani nam wszystko szybko wytłumaczyła.Gdyby nie jedna kłopotliwa dla nas zagadka, wyszlibyśmy przed czasem. Na razie najlepszy z pokoi w jakich byliśmy!

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Cisza Nocna
Cisza Nocna

Fajna zabawa

01.01.2019 | data wizyty: 30.12.2018

Wiarygodna opinia

Przyszliśmy 3-osobową grupą do pokoju "Cisza Nocna".Obsługa miła wszystko fajnie wyjaśniła i weszliśmy do pokoju.Żeby nie spoilerować - z 1 etapu wyszliśmy dopiero w jakiejś 30 minucie, bo jednej osobie się zepsuła kłódka i okazało się, że jedna cyfra była u niego lekko nierówna.Wyszliśmy z 1 etapu, a o drugim już wolę nie mówić bo przez pewien błąd matematyczny ze strony mojego team mate'a utknęliśmy tam na dobre.Tam trzeba logicznie myśleć, czego nam najwyraźniej brakuje.Mimo wszystko fajna zabawa i polecam każdemu!

Ocena ogólna: 7/10

Obsługa: 8/10

Klimat: 7/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Reaktor 404: powrót atomu
Reaktor 404: powrót atomu

Zajebiste

28.07.2018 | data wizyty: 26.07.2018

Wiarygodna opinia

Naprawdę się tak świetnie nie bawiłem od czasu... w sumie nie wiem.Escape Room był moim marzeniem od dawna.Na początku wydawało się łatwo ale pod koniec łączność z pomocą była obowiązkowa.Zabrakło nam paru minut do wyjścia.

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny