Adrian D. 16
  • Escape room Gore

    Gore
    Escape Game Studio
    Gliwice

    Niezapomniane wrażenia

    24.07.2019 | data wizyty: 24.07.2019

    Weszliśmy 2-osobową grupą.Zagadki są ciężkie i nie oczywiste.Powiem od razu, żeby nie było, że nie ostrzegałem.To, że nie ma tam pająków, nie oznacza, że nie mógł się tam nagle jakiś pojawić.Strasznie dla osób z arachnofobią.Jeżeli chodzi o klimat - ciekawie, mrocznie i bardzo tajemniczy.Pan z obsługi mimo, że się spóźnił o 20 minut, był bardzo miły i wszystko szybko wyjaśnił.Czy było strasznie - moim osobistym zdaniem nie, ale na razie chyba najlepszy pokój w jakim byliśmy.Polecam

  • Escape room Strych Szalonego Alchemika

    Strych Szalonego Alchemika
    Quest Cage
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    Ciężki ale satysfakcjonujący

    23.07.2019 | data wizyty: 22.07.2019

    Weszliśmy do tego pokoju 2-osobową grupą, więc mieliśmy odrobinę ciężej.Przede wszystkim większość zagadek wcale nie jest oczywista i dobrze, że w mojej grupie był ktoś, kto się zna na liczeniu, bo inaczej utknęlibyśmy tam na dobre.Zagadki są ciężkie, ale mimo wszystko do przejścia.Komunikacja z obsługą w środku pokoju była bardzo klimatyczna, aż czasami w ogóle nie było słychać co mówi, tym klimatycznym szeptem.W pokoju jest dosyć ciemno, a dostajemy tylko jedną w miarę dobrze działającą latarkę.Nie polecam dla osób z zaawansowaną arachnofobią.A tak to było dobrze i raczej nie mam się do czego przyczepić.Nie wyszliśmy na czas, ale nie to jest najważniejsze.Najważniejsze jest to, że wyszliśmy sami, a obsługa nie otwierała nam drzwi od razu po skończeniu czasu.

  • Escape room Tunele pod miastem

    Tunele pod miastem
    Quest Cage Centrum
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    Sprawność fizyczna wymagana

    29.04.2019 | data wizyty: 29.04.2019

    Generalnie od razu po wejściu miałem wielki problem z dostaniem się do kluczowego miejsca w pokoju. Tam naprawdę była wymagana sprawność fizyczna *skurcz nogi*.Sam pokój natomiast był długi i dobrze zoorganizowany, a zagadki wcale nie były jakoś bardzo trudne.Obsługa miła, pani nam wszystko szybko wytłumaczyła.Gdyby nie jedna kłopotliwa dla nas zagadka, wyszlibyśmy przed czasem. Na razie najlepszy z pokoi w jakich byliśmy!

  • Escape room Cisza Nocna

    Cisza Nocna
    Can you escape?
    Bytom

    Wiarygodna opinia

    Fajna zabawa

    01.01.2019 | data wizyty: 30.12.2018

    Przyszliśmy 3-osobową grupą do pokoju "Cisza Nocna".Obsługa miła wszystko fajnie wyjaśniła i weszliśmy do pokoju.Żeby nie spoilerować - z 1 etapu wyszliśmy dopiero w jakiejś 30 minucie, bo jednej osobie się zepsuła kłódka i okazało się, że jedna cyfra była u niego lekko nierówna.Wyszliśmy z 1 etapu, a o drugim już wolę nie mówić bo przez pewien błąd matematyczny ze strony mojego team mate'a utknęliśmy tam na dobre.Tam trzeba logicznie myśleć, czego nam najwyraźniej brakuje.Mimo wszystko fajna zabawa i polecam każdemu!

  • Escape room Reaktor 404: powrót atomu

    Reaktor 404: powrót atomu
    Quest Cage
    Katowice

    Wiarygodna opinia

    Zajebiste

    28.07.2018 | data wizyty: 26.07.2018

    Naprawdę się tak świetnie nie bawiłem od czasu... w sumie nie wiem.Escape Room był moim marzeniem od dawna.Na początku wydawało się łatwo ale pod koniec łączność z pomocą była obowiązkowa.Zabrakło nam paru minut do wyjścia.