euglena.viritis
  • Escape room Twierdza

    Twierdza
    Escape Me
    Gdynia

    Spoko, ale męczące

    18.11.2018 | data wizyty: 21.10.2018

    Przemęczyliśmy. Bardzo. Nie podpasował nam. Zagadki były pomysłowe, ale nie w naszym stylu...Szkoda, że dostępna jest tylko jedna latarka UV, w naszym przypadku rozpracowujemy pokój w podgrupach i przydałyby się dwie...

  • Escape room Tajemnica Atlantydy

    Tajemnica Atlantydy
    Escape Me
    Gdynia

    Nowy rekord!!!!

    18.11.2018 | data wizyty: 21.10.2018

    Pobiliśmy rekord! 32 minuty i 11 sekund! Pokój wyjątkowo nam podpasował, graliśmy fabułą nieliniową dzieląc się nad podgrupy i rozwiązując bardzo płynnie. Więcej takich pokoi!!! Świetne wykonanie, cudny klimat, świetne zagadki, naprawde czuliśmy się jak w grze komputerowej typu point-and-click. Zdecydowanie polecamy każdemu. Naszym zdaniem najlepszy pokój, do którego zdarzyło nam się zawitać.

    Escape Me

    Odpowiedź Escape Me

    Potwierdzamy :D! Gratulujemy!
    #Da się!
    #Super drużyna
    #Jeśli da się wyjść w takim czasie to chyba jednak logiczne :D!

    Pozdrawiamy Was Serdecznie :)!

  • Escape room Zombie apokalipsa

    Zombie apokalipsa
    Enigmat Escape
    Gdańsk

    Wszystko się zgadza, apokalipsa nadciąga

    18.11.2018 | data wizyty: 15.08.2018

    Klasyczna fabuła z zombie w tle. Mało straszny, część podpowiedzi można było przeskoczyć i dojść do rozwiązania samemu. Uważajcie, żeby nie przekombinować. Finałowa zagadka-mechanizm była nieco wyrobiona, przez co mieliśmy wątpliwości, czy wykonujemy ją poprawnie. Generalnie polecamy, dobrze się bawiliśmy.

  • Escape room Cela Śmierci

    Cela Śmierci
    Enigmat Escape
    Gdańsk

    Pokój dla szperacza

    18.11.2018 | data wizyty: 15.09.2018

    Dobry dla początkująych. potrzeba dużo spostrzegawczości i totalnego braku zaufania do reszty graczy. Sprawdzili mebel szukająć wskazówek? Sprawdzcie jeszzcze raz, wszyscy po kolei. Dwa razy. Fajnie zrobiony, ewidentnie cela.

  • Escape room Teatr żywych lalek

    Teatr żywych lalek
    Escape Gdańsk
    Gdańsk

    Raz jeszcze, nie dla strachliwych

    18.11.2018 | data wizyty: 18.08.2018

    Klimat pół na pół - pierwsza część zrobiona naprawdę dobrze i w klimacie horroru, dalej chyba zabrakło trochę pomysłu. Część zagadek przypadła nam do gustu, nad niektórymi trzeba było się nieźle wytężyć a i tak nie obyło się bez podpowiedzi. Generalnie pokój warty odwiedzenia, dobrze się bawiliśmy, a mustrz gry wspierał nas trafnymi nienachalnymi podpowiedziami podanymi w odpowiednich momentach.

  • Escape room Pułapka Szeryfa

    Pułapka Szeryfa
    Escape Gdańsk
    Gdańsk

    Pokój lekki, dobry dla początkujących

    18.11.2018 | data wizyty: 18.08.2018

    Pokój łatwy i przyjemny, troszkę zmyliła nas prośba mistrza gry o nie majstrowanie z ozdobami na ścianach, ale my zawsze zbyt delikatnie traktujemy dekorację :P Jedyny pokój jak dotąd, w którym drzwi wyjściowe nie są zamknięte. Zdecydowanie przyjazny dzieciom. Bardzo przyjazny i kontaktowy mistrz gry. Polecamy.

  • Escape room Schron 2.0

    Schron 2.0
    Podziemna pułapka
    Gdańsk

    Wiarygodna opinia

    Przemęczyliśmy się

    18.11.2018 | data wizyty: 07.07.2018

    Pokój bardzo liniowy. Jeśli nie macie w drużynie szperacza, to biada wam bo minuty lecą nieubłaganie. Klimat generalnie fajny, pomysł i aranżacja pokoju dobrze oddawała schron wojskowy. Nad niektórymi aspektami można by jeszcze naszym zdaniem popracować, albo przynajmniej jeszcze raz przemyśleć.

  • Escape room Okręt podwodny

    Okręt podwodny
    Podziemna pułapka
    Gdańsk

    Wiarygodna opinia

    Bul bul

    18.11.2018 | data wizyty: 07.07.2018

    Pokój w którym można przegrać w przypadku kiedy próbujemy forsować zagadki jak taran (okrętu). Mało przestrzeni, polecalibyśmy dla 5 małych chudych osób lub 4 standardowych :P Pokój logiczno-matematyczny. Niektóre rekwizyty były już niestety lekko wyrobione, co mocno podpowiadało rozwiązania. Generalnie dobrze się bawiliśmy, a otrzymane podpowiedzi od mistrza gry były konkretne i jasne.

  • Escape room Ucieczka z więzienia

    Ucieczka z więzienia
    Questrooms
    Gdańsk

    Wiarygodna opinia

    Halo, czy ktoś mnie słyszy?!

    18.11.2018 | data wizyty: 02.06.2018

    Fajna sprawa dla większej ekipy, także wciągajcie rodziny i znajomych. Wymaga dobrej współpracy, cierpliwości, czasami dobrego słuchu oraz zmysłu technicznego. Ekipa dzielona jest na dwa, także nie dzielcie się wrażeniami zbyt pochopnie, bo można odwrócić role i pójść jeszcze raz! Mistrz gry zapewnił nas, że ekipa planuje dodatkowe usprawnienia w przyszłości, na które bardzo czekamy. Generalnie, pokój bardzo się nam podobał.

  • Escape room Grobowiec Faraona

    Grobowiec Faraona
    Pokoje Tajemnic
    Gdańsk

    Klątwa, ale czy faraona?

    18.11.2018 | data wizyty: 17.06.2018

    Dużo skrytek, dużo zagadek, dużo niepotrzebnych hieroglifów. Bardzo nowoczesne ściany, jak na grobowiec faraona, niektóre zagadki jasne tylko dla obsługi. Był nas 6 osób i nikt nie zrozumiał. Dodatkowo Pani mistrz gry w tym konkretnym momencie chyba ogłądała mistrzostwa świata w piłce nożnej, a nie nas, ponieważ po prośbie o wskazówkę trzy pierwsze podpowiedzi były bez sensu i a zadania przez nie wskazane już zostały przez nas wykonane.

Zobacz więcej opinii: 1 2