Marcin K. 64

Marcin K. 64

szukam najlepszych klimatów, najoryginalniejszych pomysłów i rozwiązań, jestem prze szczęśliwy kiedy ktoś mnie pozytywnie zaskoczy

58 Odwiedzone

0 Planowane

Pionier

176 Punkty

150
176 pkt
225

Wszystkie opinie

Escape room Przeklęty Obraz
Przeklęty Obraz

Co za historia

18.02.2020 | data wizyty: 16.02.2020

Wiarygodna opinia

Pełno twistów, fajnych rozwiązań i niespotykanycj zagadek. Tym pokojem i samom historią się po prostu żyje!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Stara Szafa
Stara Szafa

Wspomnie dzieciństwa ?

18.02.2020 | data wizyty: 17.02.2020

Wiarygodna opinia

Wspaniała premiera cudownego wieloetapowego pokoju, niespotykane kłódki, zagadki i rizwiazania, sama przyjemność z gry!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Sekret Przedzamcza
Sekret Przedzamcza

Pierwsza Opinia!!

11.01.2020 | data wizyty: 11.01.2020

Od samego wejścia pokój po prostu zaskakuje, bo zazwyczaj w takich obiektach są robione na aby aby i raczej beznamiętnie, tutaj zaczynając od fenomenalnej Mistrzyni Gry, poprzez wystrój a na scenariuszu kończąc jest po prostu cudownie! Polecam z całego serca!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda
Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda

Leonardo jest super ale teraźniejszość jest zdecydowanie lepsza :P

31.12.2019 | data wizyty: 27.12.2019

Wiarygodna opinia

Pokój jak każdy exit19 jest wykonany przepięknie i z dbałością o najmniejsze szczegóły, jednak zagadki wydawały sie dość chaotyczne i nie kleiły się fajnie fabuły jak to miało miejsce w innych pokojach tak jakby zabrakło scenariusza pokoju a grający są rzuceni w random. Nie jest to najprostszy pokój ale mimo wszystko świetnie się bawiliśmy....w sumie to poczekalnia zrobiła na nas większe wrażenie :P

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 9/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Opuszczony Teatr Lalek
Opuszczony Teatr Lalek

teatr lalek a aktorami byliśmy my ?

31.12.2019 | data wizyty: 13.10.2019

Ciekawe i do tej pory nie spotykane zagadki i rozwiązania, pokój na pewno nie należy do najprostszych ale klimat ma na pewno jeden z najlepszych, mimo wszystko dobrze zabrać więcej niż jednego kompana

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Trudny

Escape room Lochy Króla Artura
Lochy Króla Artura

Lancelot nie taki grzeczny jak go opisują :P

31.12.2019 | data wizyty: 27.12.2019

Wiarygodna opinia

Jeden z piękniejszych pokojów, pięknie dopisany i fabuła bardzo przyjemnie przeprowadza przez wszystkie zagadki wszystko ładnie połączone i z sensem, dawno tak dobrze sie nie bawiliśmy

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Escape room Tajemnice Elfandiru
Tajemnice Elfandiru

Magia wróciła do Legnicy

31.12.2019 | data wizyty: 30.12.2019

Wiarygodna opinia

Super klimat, świetnie wykonany, historia i fabuła też bardzo ciekawa, były małe wpadki techniczne ale nie przeszkadzało to grze :)

Ocena ogólna: 9/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Odpowiedź firmy LockER

Serdecznie dziękujemy za opinię!

Escape room Syreni Śpiew
Syreni Śpiew

scenografia pierwsza klasa

17.11.2019 | data wizyty: 16.11.2019

Wiarygodna opinia

To jak jest stworzony ten pokój to jest istny majstersztyk, dopracowany w każdym szczególe! zagadki bardzo ciekawe i oryginalne, wspaniale było zobaczyć świat z filmów na własne oczy

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Underworld
Underworld

To jest dopiero początek!

17.11.2019 | data wizyty: 16.11.2019

Wiarygodna opinia

Idealne wprowadzenie do trylogii, mamy już za sobą wszystkie trzy pokoje i ciężko znaleźć lepsze jeżeli mówimy o połączeniu wszystkich w jedną historię , świetna zabawa a przy dobrej logistyce można zafundować sobie 6h genialnej zabawy

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Łatwy

Escape room Przeklęta wróżba
Przeklęta wróżba

Nie taka zwykła wróżka

17.11.2019 | data wizyty: 16.11.2019

Wiarygodna opinia

Świetny pokój z mega klimatem i wprowadzeniem, super przemyślane zagadki :) małe dopracowanie i będzie pokój idealny!

Ocena ogólna: 10/10

Obsługa: 10/10

Klimat: 10/10

Poziom trudności: Średni

Pokaż następne