Marcin K. 64
  • Escape room Przeklęty Obraz

    Przeklęty Obraz
    Black Cat Escape Room
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Co za historia

    18.02.2020 | data wizyty: 16.02.2020

    Pełno twistów, fajnych rozwiązań i niespotykanycj zagadek. Tym pokojem i samom historią się po prostu żyje!

  • Escape room Stara Szafa

    Stara Szafa
    Świat Zagadek
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Wspomnie dzieciństwa 😍

    18.02.2020 | data wizyty: 17.02.2020

    Wspaniała premiera cudownego wieloetapowego pokoju, niespotykane kłódki, zagadki i rizwiazania, sama przyjemność z gry!

  • Escape room Sekret Przedzamcza

    Sekret Przedzamcza
    Zamek Czocha
    Leśna

    Pierwsza Opinia!!

    11.01.2020 | data wizyty: 11.01.2020

    Od samego wejścia pokój po prostu zaskakuje, bo zazwyczaj w takich obiektach są robione na aby aby i raczej beznamiętnie, tutaj zaczynając od fenomenalnej Mistrzyni Gry, poprzez wystrój a na scenariuszu kończąc jest po prostu cudownie! Polecam z całego serca!

  • Escape room Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda

    Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Leonardo jest super ale teraźniejszość jest zdecydowanie lepsza :P

    31.12.2019 | data wizyty: 27.12.2019

    Pokój jak każdy exit19 jest wykonany przepięknie i z dbałością o najmniejsze szczegóły, jednak zagadki wydawały sie dość chaotyczne i nie kleiły się fajnie fabuły jak to miało miejsce w innych pokojach tak jakby zabrakło scenariusza pokoju a grający są rzuceni w random. Nie jest to najprostszy pokój ale mimo wszystko świetnie się bawiliśmy....w sumie to poczekalnia zrobiła na nas większe wrażenie :P

  • Escape room Opuszczony Teatr Lalek

    Opuszczony Teatr Lalek
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    teatr lalek a aktorami byliśmy my ?

    31.12.2019 | data wizyty: 13.10.2019

    Ciekawe i do tej pory nie spotykane zagadki i rozwiązania, pokój na pewno nie należy do najprostszych ale klimat ma na pewno jeden z najlepszych, mimo wszystko dobrze zabrać więcej niż jednego kompana

  • Escape room Lochy Króla Artura

    Lochy Króla Artura
    Exit19.pl
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Lancelot nie taki grzeczny jak go opisują :P

    31.12.2019 | data wizyty: 27.12.2019

    Jeden z piękniejszych pokojów, pięknie dopisany i fabuła bardzo przyjemnie przeprowadza przez wszystkie zagadki wszystko ładnie połączone i z sensem, dawno tak dobrze sie nie bawiliśmy

  • Escape room Tajemnice Elfandiru

    Tajemnice Elfandiru
    LockER
    Legnica

    Wiarygodna opinia

    Magia wróciła do Legnicy

    31.12.2019 | data wizyty: 30.12.2019

    Super klimat, świetnie wykonany, historia i fabuła też bardzo ciekawa, były małe wpadki techniczne ale nie przeszkadzało to grze :)

    LockER

    Odpowiedź LockER

    Serdecznie dziękujemy za opinię!

  • Escape room Syreni Śpiew

    Syreni Śpiew
    Fox O'clock
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    scenografia pierwsza klasa

    17.11.2019 | data wizyty: 16.11.2019

    To jak jest stworzony ten pokój to jest istny majstersztyk, dopracowany w każdym szczególe! zagadki bardzo ciekawe i oryginalne, wspaniale było zobaczyć świat z filmów na własne oczy

  • Escape room Underworld

    Underworld
    Brain Code - Secret Room
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    To jest dopiero początek!

    17.11.2019 | data wizyty: 16.11.2019

    Idealne wprowadzenie do trylogii, mamy już za sobą wszystkie trzy pokoje i ciężko znaleźć lepsze jeżeli mówimy o połączeniu wszystkich w jedną historię , świetna zabawa a przy dobrej logistyce można zafundować sobie 6h genialnej zabawy

  • Escape room Przeklęta wróżba

    Przeklęta wróżba
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Nie taka zwykła wróżka

    17.11.2019 | data wizyty: 16.11.2019

    Świetny pokój z mega klimatem i wprowadzeniem, super przemyślane zagadki :) małe dopracowanie i będzie pokój idealny!

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4 5