Marcin K. 64
  • Escape room Dzicy Są

    Dzicy Są
    In&Out
    Wrocław

    Wiarygodna opinia

    Miło fajnie i przyjemnie

    07.10.2019 | data wizyty: 06.10.2019

    Idealny pokój dla ludzi rozpoczynających swoją przygodę z ER, spokojnie można wziąć młodsze rodzeństwo, pięknie zrobiony i wykończony widać ogrom samodzielnej pracy, nie jest najtrudniejszy ale ma też i zagadkę do pokombinowania, a finał jest pięknie pachnącym zaskoczeniem :P

  • Escape room Łowcy snów

    Łowcy snów
    HURRY UP
    Bielsko-Biała

    Piękny sen nawet jęsli to koszmar

    24.08.2019 | data wizyty: 02.07.2019

    Fenomenalny pomysł podróż przez ogrom marzeń sennych i koszmarów... bardzo logiczny i zaskakujący, [spojler] kolejny efekt WOW!

  • Escape room Frankenstein

    Frankenstein
    EXODUS
    Poznań

    Czy jest w pokoju doktor?

    23.08.2019 | data wizyty: 22.08.2019

    Doktor VF i jego szalone eksperymenty na które świat na pewno nie jest gotowy, ale my byliśmy gotowi ich doświadczyć i nie żałujemy , fenomenalnie przemyślany, szkoda że zabrakło czasu na inne pokoje tej firmy bo co jeden to lepszy!

  • Escape room Krwawy Baron

    Krwawy Baron
    Time 4 Secrets
    Poznań

    Zaskoczenie

    23.08.2019 | data wizyty: 23.08.2019

    Dobra wiadomo, że w opisie jest napisane, że klimat steampunk będzie....ale tego się nie spodziewałem, na prawdę fenomenalnie uchwycony klimat gry oraz zagadki są na prawdę oryginalne i logiczne! Wspaniały następca kolekcjonera!

  • Escape room Koneser

    Koneser
    DreamScape
    Poznań

    Można przytulić niezłe dzieła sztuki!

    23.08.2019 | data wizyty: 23.08.2019

    No wspaniała grywalność, klimat i tempo gry, trzeba sie streszczać bez wytchnienia, jak ktoś chce klimaty rodem z twierdzy czy też innych filmów gdzie trzeba pogłówkować aby coś wykraść...to JEST TO!

  • Escape room Wampir

    Wampir
    EXODUS
    Poznań

    Wiarygodna opinia

    Nosferatu nas....

    23.08.2019 | data wizyty: 22.08.2019

    Wspaniały klimat i tempo rozgrywki, niesamowita grywalność i dreszczyk emocji, zagadki bardzo oryginalne i fajnie przemyślane , jest to pozycja obowiązkowa w Poznaniu

  • Escape room Asasino

    Asasino
    Master of Escape
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Creed!

    02.08.2019 | data wizyty: 02.08.2019

    Świetna historia i zagadki, pięknie wykonany samodzielnie pokój, wspaniały klimat i super właściciele, na prawdę wysoka brutalność pokoju!

  • Escape room Osadzeni w Bunkrze

    Osadzeni w Bunkrze
    8 Gates Escape Room
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Tego się nie spodziewałem

    30.07.2019 | data wizyty: 30.07.2019

    Przyznam szczerze, że właśnie tego sie nie spodziewałem , myślałem mimo wszystko, że pokój będzie stylizowany na bunkier....ale to rzeczywiście realny bunkier, a wykorzystanie jego surowości jest genialnym zabiegiem i sprawia, że sama rozgrywka do najprostszych nie należy, genialne przeżycie i wspaniała zabawa....MUST VISIT!

  • Escape room Pasażer

    Pasażer
    Akcja Ewakuacja nr 1 Warszawa
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    W końcu porządny przedział PKP

    29.07.2019 | data wizyty: 29.07.2019

    PKP nie stworzy już nigdy lepszego wagonu jaki tutaj powstał, realność zabawy i wystroju na mega wysokim poziomie, zabrakło mi mimo wszystko chociaż paru zagadek więcej, bo pokój na 70 min daliśmy radę przejść bez podpowiedzi w 35, mimo wszystko genialna zabawa

  • Escape room W cieniu piramid

    W cieniu piramid
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Wiarygodna opinia

    Połączenie Indiana Jones z Assasins Creed Origins

    29.07.2019 | data wizyty: 29.07.2019

    Dokładnie jak w tytule, przygoda jak w filmie Indiana Jones a zagadki jak w kultowej już chyba grze, całość bardzo pięknie wykonana i scenariusz bardzo fajnie poprowadzony. Opcja obowiązkowa dla odwiedzających stolicę

Zobacz więcej opinii: 1 2 3 4